14

БГ ОСКАРИ

преди 1 година

СТУДИО БОЯНА - СЕГА Е ПОД АМЕР ИМЕ- ТЪМЕН ФОН ЕДНИ И СЪЩИ АРТИСТИ КАХЪРНИ СЮЖЕТИ ТРУДНО РАЗБИРАЕМ ЕЗИК

13

ШибиРиби

преди 1 година

Тая неадекватна бг кинематография оскари сънува. Да си раздават в София аскерите и да не поглеждат на запад от Драгоман щото и аскерите са им като въртележка в луна парк всеки яхнал конче и през две години му идва реда да грабне аскер.

12

Анонимен

преди 1 година

За колко точно Оскара щеше да се нада тая халтура?

11

Бобик

преди 1 година

Еее, заради тая недомислица, сега ще изпуснем да спечелим Оскар :(

10

Анонимен

преди 1 година

Сигурно пак е някакъв невъзможен за гледане бууламмач с нещастен дилър на трева, хващане, въдворяване, бягане, търсене на едни пари. Нищо, което да не е повтаряно до втръсване от Ченгето от Бевърли Хилс насам. Мързеливи плагиати.

9

Анонимен

преди 1 година

Много абсурдно и нелепо е във сегашните филми да ми говорят на някакъв театрален и синтетичен градскошопски език когато действието се развива да кажем няколко десетки ,че и повече години напред..да не говорим за преди 100 години!Изкуствена работа!Ей къде са Васил Михайлов,Парцалев,Калоянчев и многото други истински артисти..От сегашните преструващи се градски лееекемцс нищо не става!

8

Аз

преди 1 година

То пък една комисия... Щом Бакалова е председател, смятайте какви *** ще харесват...

7

МНЕНИЕ

преди 1 година

След Соца няма БГ Кино .Няма нито Звук , нито Картина , нито Артисти .Как може Филми като Козия Рог , Осъдени Души , Оркестър без Име и т.н .Прави ли впечатлени че във днешните БГ Филми не можеш да разбереш какво казват артистите ?Все едно говорят староарбски език .

6

Теле зрител

преди 1 година

Така е!Имаме много добри едновремешни филми но доедин са неразбираеми за слушане!Това е български феномен!Културниците що не вземат и дигитално да им изчистят звука..поне тези дето ги дават по телевизията!

5

Анонимен

преди 1 година

Българското кино е смешно и го избягвам с удоволствие. Така и няма нито един наш филм,който да е с добър звук. При сериалите е още по-голяма трагедията. Тях само безделниците и бабичките ги гледат.

4

Анонимен

преди 1 година

То всеки втори филм по света и у нас се казва Бягство,нищо оригинално!Пък и кой ли ще го гледа освен създателите му!?

3

Ужас

преди 1 година

Цензура в 21век.Европа?!

2

Анонимен

преди 1 година

Българско кино няма от доста години насам

1

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука.