39

белгиец

преди 1 година

Шенгенската зона е задължителна за България ако искаме да сме във кюпа. Няма лошо да си бръмчим насам-натам от Каспичан до Лисабон. Не че сега не може , ама са досадни на митниците.

38

Анонимен

преди 1 година

Колко близо са Румъния, Хърватия и България до Шенген? . . . . . .За България специално малко по малко от една светлинна година или около един парсек - за любителите на дискавъри или галактика!

37

Димби Провадия

преди 1 година

хайде сега всииииииииички , хууууууууубаво потърсете информация , ама мнооооооого информация за : КАКВО Е ТУЙ ШЕНГЕН !? После акО искате - пак умувайте дали ще ни приемат ;) Всичко добро ви желая и успех !

36

Анонимен

преди 1 година

защо зимна шапка покриваща ушите се цензурира поемаме курс към кремъл ли.

35

Анонимен

преди 1 година

като си избирате *** да ви управляват ще настъпвате мотиката докато сте живи.сега ще ви върнат в първи клас временно назначените

34

Антишенген

преди 1 година

Дано не влезем в Шенген. Само това остана - да си отворим широко границите. Очаквайте скоро милиони прииждащи от Близкия Изток и Африка.

33

ПроСоТо

преди 1 година

ни са коркайте много!...Докато дойде и нашето време са не знай дали изобщо тая система и жъ съществува..

32

A

преди 1 година

Румъния и Хърватия може би. *** твърдо не. Ние все още сме мафиотска държава. Нямаме място в Шенген.

31

Анонимен

преди 1 година

ОТДАВНА НИ ПОДАРИХА НА РУСИЯ ТАКА ЧЕ ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЕВРОПА

30

Анонимен

преди 1 година

Шенгеня го измислиха началниците заради многото и множащи се като в$шkи poмoве в Бг и Румъния! Всичкото дето го слушате са само ала-бала лакардии за 80%-овия мат'риал...

29

Анонимен

преди 1 година

С управляващи като киро простото и боко *** никъде няма да влизаме .

28

Един

преди 1 година

И Румъни и Хърватия неуморно убеждават скептичните страни, че е крайно време да изпълнят ангажимента си и да ги приемат в Шенген след като са изпълнили поставените условия. Само наш Киро обяснява как България не била готова, имало да се чисти и прочее. Корупцията НЕ Е КРИТЕРИЙ за членство в Шенген. С това трябва да започва и свършва всяка среща на премиер в Брюксел. Не сами да се зариваме и после да се чудим защо отвън не ни приемат.

27

Анонимен

преди 1 година

Няма шенген, популистите които управляваха натеглиха заеми да раздават пари и заплати и сега който и да управлява няма от къде да ги вземе понеже растеж няма и данъците не са мръднали, толкова за генните от Харвард, кой ги докара тези наркомани?

26

???

преди 1 година

Ко стана с визите за америка?Или на робите не е позволено да гостуват на господарите !?!

25

Щерю

преди 1 година

Проблемът е, че приемат ли и България - Шенген ще трябва да се казва Цинген...

24

Лили Барута

преди 1 година

....Че тук в БГ не се живее се вижда ясно. Но на Запад си имат и те своите големи проблеми и....на никой не сте притрябвали и никой не ви чака...

23

Нота Бене

преди 1 година

ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ ББ ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ, ИНАЧЕ ГИ ДЪРПА НАДОЛУ ГОСПОДИН " АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ!" ИМА ДОСТА ПО- СМИСЛЕНИ ХОРА В ГЕРБ!!! НАПРАВЕТЕ ГО В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ!

22

Анонимен

преди 1 година

Изпуснахме шанса, сега вече когато сме готови то няма да го има ЕС.

21

Анонимен

преди 1 година

Не много. За да станат, трябва още по-раболепно да служат на западните си чорбаджии, които ги смятат за втори сорт хора.

20

Колето

преди 1 година

ШЕНГЕН / ЕС / НАТО = ко стана ... по-големи роби никога не сме били !!! Всичко става все по-зле , всички стават все по-бедни , храните и водата все по-токсични , все повече ни крадът и нашите и чуждите . Ама видиш ли СОРОСПИИТЕ защитават Запада за геноцида над България .