355

За неразбрали

преди 1 година

Татаромонголоидните руснаци да си стоят в Азия. Точка.

354

Умнокрасив

преди 1 година

Освен с душевната, свиквам и с телесната си смрад. НЕ СЕ КЪПЯ!

353

Жалки руски ватенки

преди 1 година

Англо0саксонският световен ред вече е отсвирен. Свиквайте !Абе ние свикваме ама рускомонголоидите не могат да свикнат без западни стоки и услуги !

352

САЩ са УРОДИ

преди 1 година

всеки който служи на терористката държава САЩ трябва да бъде разстрелян - Кире-*** и компанията му също ! Идват избори - пак гласуваите за про-западните лайнарри с чуждестранни паскопрти, които ви оставиха без газ и бензин !!!

351

Тц,тц

преди 1 година

Демокрацията сигурно има трески за дялане.А това лице насреща прилича на отпадъка след дялането...

350

Love

преди 1 година

Russia!

349

Диоген

преди 1 година

А според последния указ,подписан от Путин, се забранява на чужди банки и капитали да си ТРЪГНАТ от Русия??? Тези мръсни западни капиталисти, кой им позволява да НИ напускат:-))Кой ли ще остане там,след такъв закон?

348

Много българи

преди 1 година

Са с тъмно - Балкански произход.

347

Да си стоят в Азия !

преди 1 година

Татаромонголите и угурите!

346

Кобилкина за Лавров!

преди 1 година

Курникова за Путин!

345

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Англо0саксонският световен ред вече е отсвирен. Свиквайте !

344

Анонимен

преди 1 година

А тая гнила ряпа на снимката за красота ли я сложихте???

343

...

преди 1 година

Ооо ... да ... Русия и Китай *** на умряло, че всички държави трябва да се оставят да си вземат суверенни решения, а в същото време казват, че Украйна няма право на това. Логиката никога не е била силната страна на феновете на олигархии

342

Анонимен

преди 1 година

Хайде дружно да си припомним кой зазиждаше живи хора като антиковид мярка и тогава да направим извода си кой живее по ДЯВОЛСКИТЕ закони.

341

===

преди 1 година

Заради световния ред създаден от САЩ след втората световна война, в момента има кораби в океана плаващи без страх, че дадена държава може да реши да си ги конфискува ако им е кеф. Без САЩ и без този световен ред, всички пишещи фенове на криминални античовекшки режими на изток, в момента не само нямаше да имат достъп до компютър, ами щяха да ядат само хляб и сирене, и някой банан от време на време ако управляващите ги господари им е кеф. Така че недейте много да плюете по САЩ.

340

Анонимен

преди 1 година

Да ви припомня и че Путин е мил приятел на чеченските терористи.

339

Анонимен

преди 1 година

Чакам края!

338

Анонимен

преди 1 година

Виждал съм Антихриста, демек Дявола няколко пъти и няколко от тях беше като азиатец, с жълта кожа и дръпна ти очи, та не знам как ще го отличи от редови китаец другарят от китайската академия на науките. :)))

337

Иван Денисович Шухов

преди 1 година

Другарю анонимен 381, все пак е обнадеждаващо, че някой от русофилите е чел Солженицин. Но пак не сте разбрали, че възраженията и аргументите са по същество, а не срещу личността. Между другото, каква и коя Русия е искал да спасява Солженицин, е съвсем друг въпрос. Да не започваме тази тема, за да не ни обвинят в антисемитизъм...

336

Анонимен

преди 1 година

Тези що не си гледат феодалните царства,а тръгнали с Демокрацията да се занимават?