57

…!!

преди 1 година

Турция и Русия си гледат взаимоизгодните интереси! Всяка държава би трябвало да гледа своя интерес за да просперира!

56

Анонимен

преди 1 година

Ако няма газ за България този поток от газ трябва да бъде спрян!!

55

Анонимен

преди 1 година

Бойко президент

54

Анонимен

преди 1 година

До опетков За бг потока Русия или Сърбия плащат такса на бг, а това че бг се отказа от руски газ е проблем на бг и ще търси американски.

53

Цар и Султан

преди 1 година

Царя е толкова заслепен от манията си за величие, че не вижда как султана го води за носа. Жалко за съсипаната държава.

52

опетков

преди 1 година

До Анонимен Някой от вас "умните", може ли да обясни как Русия физически ни е спряла газа? Газът за България пристига в общ обем с този за Сърбия и Унгария, примерно 15 млрд годишно е капацитета на тръбата. Газът продължава да тече, но вече е с 3.5 млрд по-малко ли? И на него пише : България да не пипа този газ, той не е за вас? Не им знам какво съдържат договорите с Газпром, но има много гнило нещо там. Накрая няма да вземем газа, но ще го платим.

51

опетков

преди 1 година

Време е България да затвори за една, две седмици Турския поток "за профилактика". Малко шантаж по подобие на руския не е излишен. Русия може да си плаши гаргите колкото си иска. За съжаление нямаме политици със здрави ***.

50

У бре

преди 1 година

Тези двамата може да си говорят каквото искат от Сочи. "Турски поток" е до Капитан Андреево. Оттам е БАЛКАНСКИ.

49

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Ти явно много лесно си ги представяш някои неща. След като ГАЗПРОМ ни спря доставките, ние имахме ПЪЛНОТО ПРАВО да спрем транзита за Сърбия или да ноложим такива такси, че да ни покрият загубите. Да ама не. Нашите от една пикlива Сърбия се уплашиха, ти бълнуваш как на Турция ще сме спрели кранчето!? Пък и за кое кранче става дума и къде се намира? А бе, може ли да си толкова ''умен"?

48

Зозо

преди 1 година

Хааахахааа, турската и руската лира са по 2 стотинки. В Одрин българите са като милионери :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) В Блатная с долари в джоба си Господ :))))))

47

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, какво ще действата бре? Въртим крана и приключвате :)))))))))))))))))))))))))) Първо пълним Чирен без пари :)))))))))))))))))))))))))))

46

Анонимен

преди 1 година

В понеделник, между 13:00 и 15:00 пред Окръжния съд във Варна на пл.Независимост 2, ще има протест против няколко руски *** в съда, които искат да екстрадират руснака Алексей Алчин в Москва, под предлог, че не си е платил някакви данъци. В Москва той би бил убит, тъй като си е изгорил паспорта пред руското посолство и участвал в много протести както срещу войната в Украйна, така и още 2014г. против анексията на Крим.

45

Анонимен

преди 1 година

До Чао Пак гнь0вските глупости! Имам доста приятели турци (истински). И идея си нямаш колко е уважаван в Турция. Има някакви малки изключения на някакви си дето се барат "интелектуалци" , но те са нищо на фона на огромното мнозинство. Така че Ердоган ще управлява Турция докато е жив!

44

Анонимен

преди 1 година

И двамата скоро си заминават

43

БАНко

преди 1 година

Василев , ЗАЩО ИТАЛИЯ , С 3000 КМ КРАЙБРЕЖИЕ РАЗЧИТА И КУПУВА РУСКИЯ ГАЗ , А НЕ ,,БЕЗПЛАТЕН,ДЕМОКРАТИЧЕН АМЕРИКАНСКИ " ГАЗ !!! ЗАЩОТО Е ИЗГОДНО И ЕВТИНО !!!

42

БАНко

преди 1 година

Василев , МОЖЕШ ЛИ ОБЯСНИ НА МНОГО ЧЕТЯЩИТЕ И ЗНАЕЩИ БЪЛГАРИ : ДОЛАРИТЕ НА УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО ЗА ВЪГЛИЩА ОТ РУСИЯ , ДОЛАРИТЕ ЗА НЕФТ ОТ РУСИЯ , ИЛИ ДОЛАРИТЕ ЗА РУСКА ГАЗ НЯМАТ МИРИС , ЗАЩОТО МАЛКО УМНИТЕ БРЮКСЕЛСКИ УПРАВНИЦИ НЕ ИСКАТ ПЕТРОЛ И ПЛАЧАТ ЗА ГАЗ ??? Е КИРЧО ПЛАКА И ЗА ПЕТРОЛ !!!

41

Чао

преди 1 година

Султаня си тръгва скоро, хората в Турция не могат да го понасят вече

40

Мильо

преди 1 година

Не видех една дума за Украйна. Що бе?

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен И за почти 40 години не се научи да пишеш правилно.

38

До 39

преди 1 година

Ти не, но други да и то без право на избор. Но явно и ти си от "умните" български изборатели, които 12 години си преизбирате Деса Атанасова!