81

Анонимен

преди 1 година

Тъпите укри явно не разбират , че тая военна помощ изобщо не е безвъзмездна. И така неусетно тая нещастна територия, наречена Украйна ( или поне което ще е останало от нея след края на СВО ) се превръща в краварска собственост. Русия няма да позволи по тоя гнусен начин да откраднат руска земя.

80

Анонимен

преди 1 година

Спасението на войските е само в Русия.

79

Анонимен

преди 1 година

Демилитаризация и денацификация на Русия. Хаймърс 300 км за окупираните територии и даже за граничните и задграничните складове и жп линии в Русия. Само бягство за спасение в Русия на войските ще ги спаси.

78

Анонимен

преди 1 година

Само "жест на добра воля' ще спаси остатъка от Бурятия.

77

Анонимен

преди 1 година

Байдън подписва , а Путин се моли на Иран за дронове!!!

76

Анонимен

преди 1 година

Гледах в мрежата руснаци, разглеждащи витрини в магазин в Харков.Изброиха няколко видове сирена (пармезан,моцарела,рокфор) от Швейцария,Италия,Холандия и т.н., а жената накрая каза - При нас в Москва вече липсват тези асортименти :-)

75

necromant

преди 1 година

укрите са пушечно месо и пионки в играта на янките, а след време укрите ще бъдат изхвърлени на бунищитето, в забрава..

74

Анонимен

преди 1 година

Проблемът, Украйна, има едно много просто решение.Германия да изгони американците от територията си,ако Русия им предостави статут на най-облагодетествена страна по отношение на всичко необходимо за да се осъществи излизането от икономическата криза,не само на Германия а и на цялаЕвропа и осигуряването на хилядолетен Мир в Европа.Всичко друго е бош-лаф.Но германците нямат"топки"за да изгонят САЩ от Европа, така,както овчарите на Афганистан го сториха.Позор за една нация.

73

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 1 година

Господа продажни журналисти,не ме интересува какво са ви казали американците!Интересува ме каква е истината,а тя е следната;тези милиарди долари не са помощи!Това се нарича ЗАЕМ,който укрите ще изплащат близките 15-20 години+огромните лихви,И за тези пари ще получат оръжие с изтекъл срок на годност

72

Анонимен

преди 1 година

Печалбарите не спират, много им е гот да създават войни и после да трупат пари. Презирам цялата им гнусна политика.

71

Анонимен

преди 1 година

Страхотна "помощ", после Зельо ще иска Европа да му я плаща.

70

нострадамус

преди 1 година

загуба на руснаците няма да има НО огромна загуба в Европа ще има, знайте ядрена война ще има на територията на Европа по точно ще изгърми Германия запомнете го това

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Руснаците ще бягат в Украйна за да не плащат трилионите репарации и контрибуции заради загубата на войната.

68

Схемиаджий

преди 1 година

Само да не насъскват бившият источен блок срещу Русия!! !!! Виждаме всички, че насила желаят да ни вкарат във война. Богатите да си живеят на Сейшелите а Иван и Петка да се трепят и обедняват, докато ги снабдяваме с оръжие.

67

Анонимен

преди 1 година

След победата на САЩ, украинците ще бягат в Русия, за да не плащат заемите на Зеленски и да живеят нормално.

66

Анонимен

преди 1 година

Русофилите се хвалеха че руснаците ще превземат Украйна с оркестъра на армията. Путин направи съдбоносна грешка че вместо оркестъра пусна спецназа напред и украинците го изтрепаха. Тогава Путин каза че руснаците още не са почнали да воюват, имайки предвид че все още не е пуснал оркестъра. Цял свят чака със затаен дъх кога най-после Русия ще атакува с оркестъра.

65

Анонимен

преди 1 година

Ние наринахме милиарди за шест самолети и нямаме нищо налице. И още ще даваме за нищото. Та какво са някакви си един милиард.

64

Хенри Кисинджър

преди 1 година

При всички положения тази война ще направи Русия още по-силна. Независимо дали като победител или победен Русия ще си научи урока, ще си усъвършенства оръжията, ще промени военните стратегии, ще преосмисли външната си политика и отново ще стане силен играч на международната политическа сцена. Колкото по-бързо свърши тази война - толкова по-добре за всички.

63

Анонимен

преди 1 година

Много евтино им излиза тая война на американците за 8.8 милиарда долара съсипаха две трети от най-боеспособната руска армия. Сега следва и 1 милиард за нейното довършване от Украйна и накрая още един милиард за тържествено погребение.

62

Анонимен

преди 1 година

Ако няма война, икономиката на САЩ буксува, затова САЩ създават войни. Няма период, в който да не са воювали някъде.