501

нали

преди 1 година

До Русия е изостаналазнаеш, как завърши онзи дето обесняваше, че Русия е бензиностанция с ракети...

500

Страхил

преди 1 година

Бяха обещали от небето да завали манна небесна и да ми пада направо в устата. Ама нищо не падна . Само едни едри мухи със зелени очи бръмчаха наоколо.

499

Русия е изостанала

преди 1 година

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

498

Анонимен

преди 1 година

Поне да се бяха поизмили на фонтанчето.

497

Дали?

преди 1 година

Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?

496

Ванга

преди 1 година

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад руушняците ке ручат трева као добиток...

495

Хубаво ми е

преди 1 година

Най ми е уютно и топло, когато се грея с газ от другаря Путин, евтинко ми е и знам че няма да свърши, а гаргите да грачат на студено и да висят полу-замръзнали по булевардите и да правят постановки и пърформанси.

494

Анонимен

преди 1 година

Все повече протести ще има пред президентството. Радев е човекът ,който обърна държавата с краката на горе и докара целия този хаос с вдигнатия си юмрук и платените протести.Негово творение са и служебните правителства и това на Кирил Петков.Сега се прави на спасител,но Радевата зима идва.

493

опа

преди 1 година

едно *** на ПП се активира, дадоха му задача да оправя баланса с плюсчета и минусчета, голямото въртяне на ай пи та почва сега

492

Анонимен

преди 1 година

показателна е беднотията в Бг щом за жълти стотинки се продаш и отивал да се правиш на маjмуна на сред столицата.

491

до559

преди 1 година

тия скачащите им дреме за Газпром, ще вземат едните 20 кинта ще пикрещят и ще идат да ги изпият пред блока с три двулитровки бира и два пакета семки.

490

Анонимен

преди 1 година

За стотинки пред Президентството".

489

Анонимен

преди 1 година

тия скачащите що за олегофреени са че не отбират 2 и 2, че газа и сега е руски, че на рашките им дреме дали ще ни го продават по договора или по спотови цени с посредник, ама Ганнья е атлантик, зимата с ватенка и *** ще бори злия Газпром.....

488

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

"Енергийна независимост"!?!??!?!??!?!??!?!?! Опцията да седиш на студено, тъмно и да няма гориво за производството на хляб, зеленчуци и месо се счита за независимост? Да въвеждат такса в Германия за ползващите(и тук ще дойде) газ е независомост? Какви са тези мисловни процеси, които постановяват подобни идиотии? Точно обратното е: НИЕ СМЕ ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ! И причината е политиката на цяла Европа през последните 30 години! Намерете газ! Не ми обеснявайте кокло сме независими! Не сме!

487

превод

преди 1 година

България не ще газ пряко от доставчика Газпром. Рев, вопли и от ПП, ДБ и пр. Всеки иска да държи кранчето на посредничеството, което е по-известно с думата "Диверсификация". Среща - Ердоган и Путин за доставки на газ за Турция / вероятно повече, т.к. Турция отдавна получава газ от Русия/. На зима, като го закъсаме яко, щото сме много независими и демократи, Турция ще ни продаде същата тази газ от Русия. В прав текст Карадайъ го казва. Борбата сега е кой ще вземе комисионните от глупостта ни.

486

Руска поодлога

преди 1 година

Няма лъжа. Радев беше на живо. На живо каза КРИМ Е РУСКИ.

485

Анонимен

преди 1 година

До филофоб Русия винаги е била подпомагана от Запада във важни моменти, но това е на път да приключи.

484

Решетников

преди 1 година

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

483

филофоб

преди 1 година

До Анонимен 553 Русия я чакат да умре вече 300 години!И тя все не умира!Оставете Русия,нея има кой да я мисли,мислете за България!!!

482

Анонимен

преди 1 година

да си крещят, явно някой е получил не само потупване по рамото да ни скара с Газпром и сега си връща дълговете към покровителите презокеански. Що за малоумменнн трябва да си да идеш на такъв протест освен ако не са ти дали 50 лв.