521

много знаеш

преди 1 година

До Маската падна!кой какво решение е взел. Дори не знаеш смисъла на диверсификация, ама от сутринта се упражняваш да я слагаш по няколко пъти в изречение.

520

Анонимен

преди 1 година

Трябва да използваме отношенията ни с Русия, но чрез апаратчика Донев и подобни чекисти, а чрез нови млади хора, които говорят руски и са симпатични на обществото. Радев газ пикай, че не извикаха Донев в американското посолство, а след няколко дни ще дойде съобщението от ЕС, че с подобни КПСС елементи България е троянския кон на Русия в ЕС и ще претърпи санкции. Не ги виждам Радев и Донев как ще се оправят с чекистката криза. Искат Турция да влезе турски поток и те да избягат.

519

Дантон

преди 1 година

Абе какво ви става с тоя Газпром? Поколения софиянци живяхме на тец, и през ум не ни е минавало за фирмата. Още малко, всички дето да го ползвали ще бъдат нарочени за престъпници, боже опази. Добре че не сме в ерата на гилотината!

518

Анонимен

преди 1 година

Всичките избиратели на ДБ са пред президентството, точно 126 човека !

517

Русия

преди 1 година

Трябва да имаме добри отношения с Русия и действащи договори за горива. Всичко друго е експеримент на гърба на най-бедната страна. И за да преваря злобни полайвания, ще кажа че моите връзки с Русия се свеждат когато пред руската църква, на кръстовището в София, заставам да чакам зелен светофар. Това ми е русофилството. Освен че съм хуманист, образован и разумен.

516

Глупаво

преди 1 година

Ненормалници.Перфидници. Неморалници. Боже, блазе им на народите които имат разум и ясно съзнание!

515

Анонимен

преди 1 година

А защо сте писали стотици вместо стотина човека.

514

Анонимен

преди 1 година

Втори прайд в една година ми идва множко.

513

Анонимен

преди 1 година

А НАС НИ Е СРАМ ОТ ВАС, ДЕТО СТЕ СЕ СБРАЛИ ПОД ПЛАКАТА "СРАМ НИ Е ОТ ВАС" !!! НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО БЪЛГАРИНО !!!...

512

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

Те ДОКАРАХА ПРОМЯНАТА...НОСЯТ ПЪЛНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЛАТА СИ........ ОСТАВИХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГАЗ, ПЕТРОЛ, ТОК,ПАРИ........

511

Радев го е срам

преди 1 година

Да си признае ,че е жив Путинст ! Лошо няма кажи си да не се измъчваш !

510

Нов

преди 1 година

От пребоядисани комунисти , каква демократична България сте бе костовити.

509

СЛАВА

преди 1 година

Продажниците от ДБ събрали 120 *** софийски ***,които трябва да си заработят кирливата педесетачка на жегата и да окрякат президенството с шизофреничните си вопли!

508

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До аZ-ът, добре чед отпадъкът като теб си стои в отпадните канали :) Омразата ти е грамадна, просто защото си проввал. *** да чистиш отходни ями! Там ти е мястото!

507

Анонимен

преди 1 година

Путин дава газ но иска Нагазаки. Давате Нагазаки и ще има газ.

506

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До аZ-ът, добре че си ти да водиш непрогледналия свят към светлото бъдеще! ***!

505

Маската падна!

преди 1 година

С назначаване на служебен кабинет, на който ПЪРВАТА работа беше да започне да саботира процедурите по вкарването на интерконектора с Гърция в експлоатация, маската на Радев падна. Каквито и преговори да се водят, това е ЯВЕН САБОТАЖ на опитите на страната за диверсификация на доставките, и Радев ЛИЧНО Е ВЗЕЛ това решение.

504

Анонимен

преди 1 година

Платени сороски протестари. Главния прокурор трябва незабавно да ги обвини в тероризъм срешу България както и НПотата на Сорос.

503

Анонимен

преди 1 година

Протестиращите не искат евтин газ ли? Искат от хубавия, скъпия!

502

Патроний

преди 1 година

Много се разглезихте нещо. То газ , то на топло , то на климатик , на планина , на море. Стягане и приземяване трябва. И само работа работа работа. Работа.