55

100 %

преди 1 година

Фигурантът, вече е готов с поредния си пoдъл ход срещу България и в услуга на Рашистан... Това е началото на медийната част от плана му...

54

Анонимен

преди 1 година

Започва да витае съмнение, че Кирчо ни излъга.

53

Анонимен

преди 1 година

Що до август бъъ. То нали онзи с промяната си ни подсигури най "великия доставчик" на света -Фащ? Що стана сега ? Май ПростоКирчо заложи голяма клопка под България. За 7месеца замаза такива Л.А.Й.Н.A

52

Анонимен

преди 1 година

С отстъпките 1лв е газта.... на дали нещо което го няма или е в ограниченни количвства ще е левче.

51

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да въведем рублата в България и хем ще имаме хиляди в портфейла, хем ще има държавата необходимата валута на разположение да плаща

50

п.п.

преди 1 година

аз от европейския съюз нищо хубаво не съм видял, пък от американците...да не говоря!

49

емигрант

преди 1 година

Абе колко е газифицирана България,че ревете,колко домакинства и колко фирми са на газ,та вие живеете в"каменната"ера още и се тревожите за газа,а за беднотията си кога ще се разтревожите?Нима газът ви направи бедни, нима цялата държава зависи за топлото от Топлофикация-Сф,че ревете?Отвличат ви вниманието от продължаващото ви обедняване срещу което не се предприемат никакви мерки,само заплахи със студ получавате!Световна криза е и всеки разумен я вижда,разбира и приема,у вас вместо мерки заплахи!

48

До нет рубля

преди 1 година

Голям шлем. Да, но не за България, а за Русия. Тотално заробване от братушките наставници и външно-политически проблеми и със съседи.

47

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква криза у нас газа. България консумира само 3 млрд куб. метра газ само на година. Борбата е между различни икономически лобита, които не могат да се споразумеят и сега засегнатите ни замерват със собствения си страх, че няма да са близо до баницата.

46

Анонимен

преди 1 година

За изход не знам, но решението се нарича Газпром. По-добре да купуваме руски газ от източника, вместо през верига прекупвачи. Елементарно е.

45

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Още Сутринта ви го казах - Септември без Топла Вода и Октомври ***, с Парене и Сърбежи ще Гладувате против Мафията ПП, БСП, ДБ за дето Спряха Газа и разбира се против ГР0б, които спряха не само Газа, а Големият Шлем в Енергетиката ни - АЕЦ Белене, Южен Поток и Бургас-Александруполис. Това са Партиите Поробили Енергийно Майка-България!!

44

Анонимен

преди 1 година

В тази овча кошара България продължавате да се надлъгвате ! Току-що по новините чух,че цените на автомобилите нови и втора ръка поскъпвали навсякъде в ЕС и така щяло да продължава и догодина, затова и в България поскъпвали ? Това явно е само в България, защото тук поевтиняват може с малко но това е факт за новите ( Ситроен, Рено, Пежо, Сеат,Нисан,Хонда ),а при втора ръка се забелязва чувствително поевтиняване ! В каква държава на измамници живеете не е за вярване,че и си "бършат" измамите с ЕС !

43

Анонимен

преди 1 година

44 ти си роб, но не на Путин, а на Дедо. Свирват ти и ти лаеш с подвита опашка. Но пък е хубаво, че се самозаблуждаваш че мейд ин ю ес ей нашийника те прави свободен. Блажени са верующите, тяхно ще е царството господине. За целта първо трябва да отидат при Господ. И тази зима ако е студена ще имат шанс да си получат царството... директно при Господ.

42

Зелената сделка

преди 1 година

се оказа абсолютна лъжа и измама.

41

Анонимен

преди 1 година

Изходът е един: Не чакайте 02.10. Незабавно връщате 70 руснака, гоните Урките, обявявате неутралитет за военните действия на Путин и готово.

40

Анонимен

преди 1 година

Радев няма да издържи Гълъб още един ден и ще го набие както Борисов биеше Плевльо. За един ден му срина рейтинга, на втория ден създаде протести, на третия ще има чимбери от румбата

39

Анонимен

преди 1 година

Който иска газ - чемодан, вокзал, Сибир. Там газ колкото искате.

38

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно защо на Балкански поток не започнат да му се "чупят" турбините всеки месец?

37

пияница мистик

преди 1 година

Аз вярвам на Кирчо Лъжата че 7 танкера порят океаните към нас, пълни с газ :)))

36

Анонимен

преди 1 година

Вчера се видехме значи с едно приятелче, и той ми вика, приятелчето такова, айде вика да седнеме да пиеме по биричка, и седнахме значи, пееме си биричката и си лафиме такова, и приятелчето ми вика бех командировка значи в Бургас, на пристанището да освобождава стока за фирмата бил, и след работа се разхождал по дока, наблюдавал залеза в морето и размишлявал за нещата от живота, от къде сме дошли, накъде отиваме и такова, и като се разхождал размишлявайки такова изведнъж видял седемте кораба с втечнена газ които разтоварвали газта.