66

Анонимен

преди 1 година

Путин ако спре таза на Турция ,турски поток дали ще продължи да транзитира газ? Дълбоко се съмнявам.

65

Анонимен

преди 1 година

До 26Турция -велика сила, хайде посмали малко...с бедната анадола не знам каква велика сила е...

64

Анонимен

преди 1 година

Аххх трябвало да му бъда благодарнии. Ще работи като взема такса транзит:))) Ще сме благодарни, ако спре такса транзит:))

63

Анонимен

преди 1 година

Каква солидарност към Украйна Кире.... ще те помня цял живот!

62

Анонимен

преди 1 година

До 72 точно , че е прекупен руски газ и ни го набиват от Щатите.... ходи им обяснявай на младите ***, коне с капаци, че това не е русофилство , а бизнес!

61

до 73

преди 1 година

Напротив, руският мужик е изключително *** и безхарактерно страхлив.Гласува за П-кин повече от 20г с "мисълта" , че при друг ще стане по-зле.Друго си е някой да взема решенията за всичко, а само да се скатаваш.Абс. безхаберно зомбирано многомилионно стадо, намерило си заслужен овчар. Симбиозата е пълна.

60

пасарела

преди 1 година

Руснака е хитър мужик !! Още Захари Стоянов го е усетил ! Той иска само той да заповядва , а другите само да изпълняват и да му се подчиняват , ама народа не е само от БСП , вече болшинството са умни и мислещи , виждат как другите живеят и искат и те да са така , особено младите и за това вече не вярват на БСП , апа да не говорим за Русия и Путин !! Виждаме какъв агресор комунист е Путин !!

59

до 71

преди 1 година

Абее не е толкоз елементарно. Путин - мутин нам къф бил. Всичко е бизнес и за него няма граници. Единственото правило е взаимна изгода за страните. Ай дай да плащаме за натресен американски втечнен газ на 4-ни цени, който е пак руски, ама препомпан през посредници. Същото и за нефта.

58

НИКОГА С ПУТИН

преди 1 година

Винаги с ЕС и НАТО......където са всички бели, цивилизовани държави.....

57

До 66

преди 1 година

ЛАПАМЕ КОМИСИОННИ ОТ ТРАНСФЕР НА ГАЗ ЗА ЕС......ЧИСТИ ЕВРАЦИ...ама кой да вдене.....

56

Бъдещ Везир на Румел

преди 1 година

Император Путин каза на Султан Ердоган.Всичко в България край морето е за нас,а всичко до София е за вас

55

Анонимен

преди 1 година

Путин рулс

54

Анонимен

преди 1 година

Добре и розово изглежда всичко м/у тия двамцата - взимноизгодни проекти - Ок, само дето лирата продължава да се срива и тази инфлационна тенденция засяга обикновените турци. Няма абс. щастие...

53

Анализатор

преди 1 година

Ами как няма да работи Турски Поток като Борисов го довърши и то за Сърбия а не за нас.И що го няма там-само той липсва да се хвали като е до тях.

52

Анонимен

преди 1 година

добре путинчо - е са отивам да благодаря на ердо .нещо друго трябва ли да направя ?

51

Тошко

преди 1 година

Всичко което България можеше да има ,Турция ни измести.Русия ни замени с Турция,за всичко са виновни българските политици.През последните 10 години се води крайно анти руска политика.Борисов е един от главните виновници.

50

Анонимен

преди 1 година

Ердоган мисли за народа и дьржавата си не като еуроглупендерите.

49

Ердал

преди 1 година

Турция е зависима от руския газ,тя не може да препродава без съгласието на Руската федерация.Вярно има и други тръби от други държави,но капацитета не е достатъчен за да покрие нуждите на Европа .То какво се оказа хляба и ножа са във ръцете на Русия!Лятото хубаво ха-хо-хи хи но зимата идва и фабриките като спрат да не ходите да целувате ръцете на Кремъл!

48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Страното е, че интереса на Турция не съвпада с интереса на ЕС и НАТО но за това не търпиникакви наказания. Даже обратното, Турция е уважавана и ухажвана страна както от своите партньори от НАТО така и от натовските противници. Т.е. Турция е уважавана страна защото има смелостта да отстоява своят интерес не само пред свноите противници, но и най-вече пред своите съюзници. Същото важи и за Унагрия, между другото. ***, са единствено обект на съжаление. Защото нямат собствен национален интерес

47

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Да разясня някои елементарни неща на родните соросо, евро и атлантопитеци за междудържавните отношения. Какви са приликите и разликите между България и Турция. България, както и турция са членове на НАТО и ....приликите спират до тук. Разлики България е член на ЕС. Турция не е! България е "европейска" страна, Турция нене. България НЯ-*** национален интерес иполитика Турция И-***! Националният интерес на Турция НЕ СЪВПАДА с интереса на САЩ и Брюксел! продължава ......