29

Анонимен

преди 1 година

съставът на нашето посолство в русия не е в състояние да навреди на тази страна. Виж съставът на руското посолство у нас със сигурност извършва зловредна дейност у нас!

28

Обективен

преди 1 година

Изгониха и чистачката и градинаря на руското посолство в София , защото извършвали действия,несъвместими с виенската конвенция......абе той Кире Простото сам си ритна стола на който седеше с това си решение.

27

Анонимен

преди 1 година

еее от къде ги намериха 14 като Кире ги брои че всичките били 12

26

идетрибунал

преди 1 година

Малко инфо-Нефтохим го приватизира Костов!До тогава мафията го точеше чрез Росбулнефт,който дължеше на комбината над 200млн.$.Правеха кухи търгове и внасяхамиязми от Азърбейджан и отчитаха двойна цена на крекинга!Комбината губеше милиони от износ на гранулат а *** заливаха страната с евтини пластмасови стоки!Трябва да има революция,съд и Белене Костов и сие предатели!Знаете ли за колко шитнаха Девня с капацитет 1,2млн.т.годишно и собствено пристанище?

25

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва руско посолство. Защо ни е? Русофилите тук плачат по раша, но не са стъпвали там. Няма и да стъпят. Все към Европа ги дърпа.

24

Анонимен

преди 1 година

Трябва да рационализираме и отнемем Лукойл от руската с.***

23

Анонимен

преди 1 година

Най добре е да закрием руското посолство у нас. Не ни трябват империалисти

22

Пинг Понг

преди 1 година

Няма нужда от толкова дипломати и за двете страни никому не са нужни излишни разходиКато се има на предвит че българските дипломати да си шyшymиги а руснаците са сиИнструктира ни Шпиони като всеки от тях има различни предназначения като се има на предвит, ЧЕ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ са на Българска ИЗДРЪЖКА А ОНАЯ MACTYPБAHOВA НЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ПОНЕ БЪЛГАРСКИ НДА НАУЧИ ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ БЪЛГАРИЯ СЪС ТЯХНИТЕ ПРОКСИТА

21

Да изселим

преди 1 година

Бялата Златка от България!

20

Анонимен

преди 1 година

А защо не закрием направо посолството? С фашисти никой не иска да си има работа.

19

Гротескни са руснаци

преди 1 година

Какво ли шпионират българските шпиони в Маскве - сигурно допотопните Т 72 които използват в Украйна или някоя нова технология за производство на Лади !

18

Анонимен

преди 1 година

Смешни руснаци, в момента "прогресивния" свят масово минава на кафяви въглища и на парни локомотиви.

17

Чук и Гек

преди 1 година

Гонят ги и същевременно разпореждат на Радев кой да им изпрати на тяхно място!

16

Анонимен

преди 1 година

Българските шпиони, обявени за персона нон грата напускат Русия. Днес Лавров ще разговаря с министъра на външните работи на КНР на самита на АСЕАН. КНР прекрати всички съвместни военни, юридически и климатични проекти с Пиндостан. В този момент КНР осъществява морска блокада на Тайван.

15

Анонимен

преди 1 година

5 дни??? Ясно от външно министерство ще им пращат автобус.

14

До руското министерс

преди 1 година

Изгонете и готвачката . Моля! Не може една баница да направи а пълнените чушки все сурови.

13

Анонимен

преди 1 година

Закривай то и без това са само връскари на СДС или ГЕРП.

12

Руснаците

преди 1 година

Чакаха да дойде русороба Радев и хоп изгониха нашите дипломати - при Петков не им стискаше ! Петков щеше да изгони още руски агенти - сега при Радев - нищо !

11

2 ВИДА РУСОФИЛИ

преди 1 година

ИМА 2 ВИДА РУСОФИЛИ: ПЛАТЕНИ И ЗАБЛУДЕНИ. БЪЛГАРОФИЛИТЕ ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРИЯ !

10

Morski

преди 1 година

Ние пък имаме да им пращаме на москалите куп робофили и още две поне партии - "бившите" кремълски комунисти - БиСиПи-то и ***! Да си живеят и вЕрват на Русия, но да не припарват до България, че и без това са я забравили, а само Москва им е в кратуните! Когато ние сме имали държава, Москва още не е съществувала, Продажни робофили!