39

Анонимен

преди 1 година

Вие ,вашата партия БСП доведохте Радев,а сега целият народ му сърба попарата.Разруши държавата.

38

Анонимен

преди 1 година

Това не е моят президент. Вие си го издигнахте, сърбайте му попарата.

37

Анонимен

преди 1 година

И мен ме е срам, но никой не ме пита. Долен предател на всичко българско!

36

Анонимен

преди 1 година

Паскалев да посдърпа другарката Нинова, Радев да го оставят на мира, той не е член на партията им. Че идат избори, пък слушам бабите пред блока как плюят поведението на Нинова, няма да пиша хубавите думички, които използват по неин адрес. Ще си отблъсне тая и собствения електорат, както се е запенила и засилила, и все някой и крив, че не закрепи клатещата се коалиция.

35

vale_karo

преди 1 година

а,мен ме е срам от теб мой съпартиецо.Как няма да защитиш тези които нарушиха Устава .Нали ти бе първият който поведе хорото.Народът помни.Ти пръв прекрачи границата като стана министър на "царя"без решение на Партията в която членуваш.Крайно време е да поискаш официално промяна в Устава или да напуснеш БСП.

34

Анонимен

преди 1 година

То не е президент, а един пингвин.

33

МОДЕЛЪТ РАДЕВ

преди 1 година

И ОЛИГАРХИЯТА НА КРЕМЪЛ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ- ПАК ИЗБЕРЕТЕ МАРИОНЕТКИТЕ НА РАДЕВ.

32

Hvivugufuf

преди 1 година

На тия пък все някой друг им е виновен!

31

питащ

преди 1 година

А хората ги е срам от поведението на лидери от БСП, особено на Нинова , Вигенин, в това число и ти. За другия парламент май няма да влезете. До сега гласувах за БСП, но вече не.

30

Анонимен

преди 1 година

До 32:Много си е добре Радев.Не е като Кирчо,който ходеше измачкан и само заекваше.Кирчо говореше против собствения си народ извън държавата.Ние сме му братя и сестри,а той ни разнасяше нагоре надолу.Все едно да ходиш при комшиите да говориш против майка си и баща си.Радев никога пред никой не е казал лошо за собствения си народ и все е гледал да сме доволни макар че заради това сам си навлича неприятности.

29

През октомври

преди 1 година

Лошо е, когато се почувстваш забравен..

28

Зозо

преди 1 година

Срам, не срам.... следващия парламент ще го гледате само по БНТ в петък :)))))))))))))

27

Анонимен

преди 1 година

Паскалев, има огромна вероятност "партията" ти да не помирише повече парламент.

26

Анонимен

преди 1 година

Винаги ме е било срам, когато президентът ходи някъде да ни излага пред чужденците. Говори така, все едно има дъвка в устата, вири неадекватно брадичка и се пъчи като паун в размножителен период. Военна стойка и дипломатически етикет не са едно и също.

25

до 29

преди 1 година

Хах, какви са тия словоблъсканици. Нинова ЛИЧНО издигна Радев за президент 2016г. и ако не беше подкрепата на БСП към него и куция кон на ГЕРБ Цачева, сега никой нямаше да знае за Радев. Всичко друго е приказки за пред комшията. Ама създавайте си различни сценарии в главата, щом така живеете по-лесно.

24

Анонимен

преди 1 година

Значи, Радев не е назначил специалисти в служебното, а ползва шуро-баджанащина. Назначава членовете на инициативния си комитет. Още по-голяма отврат е това. Благодаря, че ме издигнахте втория път, ето ви сега постове. Противна властолюбива ***!

23

Анонимен

преди 1 година

До парадокс На вторите избори не бяха бившата седесарка Нинова, нито нейното ИБ и НС факторите, които издигнаха Радев за втори мандат. Да припомня ли,че БСП първоначално издигнаха своя кандидатура, но КН и НС като видяха накъде отиват нещата замълчаха, така че К.Добрев и В.Лечева поеха агитацията за Радев срещу тази на проф. А.Герджиков. Накрая,когато се празнуваше успеха на Радев, нито КН беше там, нито хоора от ИБ и НС поздравиха ген.Радев. Г-да от ръководстото н БСП, не лъжете!

22

Анонимен

преди 1 година

Малко хора харесват вече президента. Не мога да простя на инициативния комитет, дето го издигна за втори мандат. И на него, че спечели с мадуровски машини и машинации.

21

Импийчмънт

преди 1 година

Генералско управление винаги води до диктатура. На Мазньо вече му щръкнаха ушите. Вместо юмрук си размахва оная работа пред народа. Кани се да дерибейства.

20

Анонимен

преди 1 година

Единственият ***-от-ски президент, другите държави разказват вицове за него, ние даже не смеем. Толкова е безлик Рундьо, че и във виц не е смешен.