132

Анонимен

преди 1 година

Искам Боко на власт само още 4 години , че да завърши околовръстното и Хемус и да се пенсионира, че кирчовците един км не построиха. Само добавки за ваксини и пенсии и социални за столипиново им бяха в главата и да си пълнят гардеробите и да се хващат за парапетите , да си назначават баджанаците, кумовете и любовниците на огромни заплати

131

Карлос

преди 1 година

В бегето мафията си има държава и нищо не може да се промени, защото това се подкрепя от братята. Докато не дойдат тюлените и избият гангстерите. Но това го има само по Нетфликс..

130

....

преди 1 година

борисов хищник нагъл , ти само ако искаше щеше да превърнеш родината ни в добро и безопасно място за живеене , ама нали си крадец и измамник , какво да очакваме от такива като теб ? Млади хора напускат държавата и кой ще плаща пенсии след години , кой ще работи и да се плащат данъци ? Както каза един политик, бедните да го дуват.

129

Анонимен

преди 1 година

до г-н Борисов За кабинета Петков си прав. Но в продължение на10,5 години ГЕРБ изстискваше българския народ, направи го най-бедния в ЕС, а фрау Меркел, М.Вебер и ЕП мълчаха. Нещо повече,в навечерието на вторите избори хер Вебер на два пъти идва в БГ да агитира за ББ и обяви, че ЕНП стои като скала зад Пожарникаря. И досега председателката на ЕК Урсула Л. не подписва Плана за възстановяване, та да накаже непослушна България!

128

Каскет Гешеф

преди 1 година

До АЗ ИЗБИРАМ БОРИСОВ Точно така мой чиляк, там е истината. Ще иИма за всички и за наште фирми и за бачкторите и за пенсиджърите.

127

Vol'Jin

преди 1 година

Единствените дето могат да дадат убежище на отлъчен гражданин са посолства, международен военен трибунал, ООН,Страсбург - но съм сигурен, че и горноизброените институции не би ги било грижа за съответните отрепкиии,които без гражданството си и банковите сметки, осигурителните номера, пенсионните номера, телекомуникациите вървящи с него са като зверовете в джунглата.Мен ми се струва, че много си го просят!Май "светите отци" и други са забравили за този нож и че и да е ръждясал убива безпогрешно

126

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ

125

Анонимен

преди 1 година

Да, бе защото светлото бъдеще беше с ПЯп и Нинова?????????

124

Анонимен

преди 1 година

Борисов и Герб означаваха победа на тъмните криминални сили над държавата през 2009.В негова чест беше направен епоса"Под прикритие" ,символизиращ триумфа на Борисовщината над законите.Борисов и сие управляват гето,не държава.Ще се завърнат,защото България не е истинска държава,а криминална сбирщина!

123

Анонимен

преди 1 година

В Белгия изкараха 2 години без правителство и нищо им няма.

122

Анонимен

преди 1 година

ПП надминаха 12г. Герп само за 6 месеца, 24 пъти по-яки бяха в разпиляването.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен За 12 год. не е имало такова крадене,корупция и задкулисие като за последната 1 година!

120

АЗ ИЗБИРАМ БОРИСОВ

преди 1 година

ЗАЩОТО,ТОЙ Е УСТОЙЧИВОСТ, СИГУРНОСТ И ПРЕДВИДИМОСТ- МОДЕЛЪТ РАДЕВ Е СЛОЖНА ПАРТИЙНО МАФИОТСКА ШИЗОФРЕНИЯ- ХЕМ С ЕВРОПА, ХЕМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА ЧЕРЕПИТЕ И ПРОВАЛИЛАТА СЕ ОЛИГАРХИЯ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ ХОДИ ДА ОСВОБОДИ БОЖКОВ ОТ АРЕСТА В ДУБАЙ- НА КАКВА ЦЕНА.

119

H8S

преди 1 година

Искам Бате Бойко пак да шара,с мега яката джипара.Язовири,пътища,газопроводи,всичко туй на него да се води,пак да инспектира лично,справят ли се фирмите отлично.А дори и в чекмеджето нещо да прибара,той заслужил си е хонорара.

118

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ви кажа какво ще стане на 2 октомври. Патова ситуация. БКП,ДБ и ПП ще имат 100 депутати и няма да могат да управляват. Герб-СДС ще имат 70 депутати и те няма да могат и на Радев кабинета ще откара до пролетта

117

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с къщите за гости....

116

Анонимен

преди 1 година

Дъртото мрънкало от Банкя пак бълва нелепици. Така и не може да схване, че времето му отмина. Поколенията се сменят. България няма да приеме повече да я ръководи дърта, дебела, изнервена и нарцистична сикаджийска мутра, слуга на Доган, Ердоган и Путин.

115

Vol'Jin

преди 1 година

Отлъченият гражданин е с невалидни документи за самоличност, невалидно българско и европейско гражданство ( може разбира се да използва чуждо второ гражданство ако има такова и страната от която е издадено носи отговорност за него, но не и Република България) Ако отлъченото лице има само българско гражданство - то се явява безправен труп буквално ...ако някой го гръмне, убие, наръга ... Никой няма да търси отговорност за деянието, нито то ще се счита за престъпление срещу български гражданин!

114

Анонимен

преди 1 година

На Киро избирателите са телефонисти от колцентровете, половината със средно образование.... представящи се за интелигенция, а всъщност са гола вода...

113

до Смях

преди 1 година

Човека може да е простт, но не яде домати с колците. А ти като много умен и възвисен, как олекна при пуутков? Моя бизнес намаля с 70%, а цените на основните стоки скочиха с 70%. Ти откъде се облажи при пуутков, какво да не ти се разви бизнеса или ти вдигнаха мизерната заплата? Ти се смееш, ама хората са съсипани и озлобени от тоя нещастен ескпериментатор/екскремент. Отделно загубиха 50% от спестените си пари!!!