11

Анонимен

преди 1 година

Какво научно откртие!!! Също така науката установи, че децата са по-млади от възрастните! гениално!

10

Анонимен

преди 1 година

Не думай! Жива да не бях! Нали вече разредихте отровата та да може да я инжектирате на новородени? Да не секнете притока на долари към файзер, ей! Те децата не се заразяват от ковид така или иначе, ама тихо да не разбере някой родител, че току виж отказал елексира на живота за децата си.

9

Анонимен

преди 1 година

И с ваксините против ковид ефективността при деца е 98%. А при старите само около 50%.

8

ДЕКАМЕРОН

преди 1 година

на Джовани Бокачо: Умните бягат от столицата в усамотено имение и живеят там години, докато 60% от жителите умират от епидемията !

7

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя ковид бе.Вирус от който направиха милиарди.Оставете ни на мира,бе

6

Боц-мания

преди 1 година

Още в началото на боц-манията беше ясно - дъртите каквито искате експериментални суспензии си вкарвайте доброволно ама децата не закачайте... а то беше зор - и децата боцнете и децата.... Да с изпитани ваксини известни и проверени през дълги години тестове - да, но нещо направено набързо без ясни ефекти във времето .... твърдо не ...

5

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Стига ва, верно ли?!

4

Victimized

преди 1 година

Аве това нещо беше ясно няколко месеца от началото на пандемията, вие не сте журналисти, вие сте средство за разпространение на глобалистична пропаганда.

3

до 1

преди 1 година

Истината е, че който е дошъл тук с цел да се информира, а не да се забавлява е обречен на насилствено предизвикана шизофрения или когнитивен дисонанс. Вече години е така! Резултатите се виждат по улиците! Само ТВ е по-зле от статиите тук!

2

Sasho

преди 1 година

Бягай от ша ви дам един хубав кровид

1

Анонимен

преди 1 година

Защо карантинирате детски градини? Коя е истината?