14

Анонимен

преди 1 година

А едно време баба ги хвърляше директно на вестника и върху печката на село. Ставаха невероятни,без мазнина, без да миеш после *** и т.н.

13

Анонимен

преди 1 година

На всезнайковците в коментарите ще кажа само, че на изпит за топ готвач често се дава френски омлет. Убеден съм, че нито един *** в коментарите с жена цоцолана, киснеща и слугуваща пред печката не може да направи подобен омлет. А за японски техники за яйца да не говорим.

12

Ха, тогава не бяха

преди 1 година

До АнонименПри 200 лв. заплата всичко си беше лукс. Забравихте гладните години и опашките за какво ли не. Искам да се върне онова "хубавото време" само за 1 месец, ама да не знаете, че е за толкова и да строите "светлото комунистическо бъдеще".

11

ПроСоТо

преди 1 година

написах го и в "АЗ-"..,но ще повторя:-Напълно съм съгласен със статията..Личните ми наблюдения,като всекидневен консуматор на яйца,напълно съвпадат с написаното..Дано статията да е полезна на "прохождащите" кулинари !

10

Анонимен

преди 1 година

Яйцата вече станаха Лукс. От 10 стотинки по бай Тошово време по времето на демоникрацията и свободата вече са 40 стинки. Евтиния.

9

Анонимен

преди 1 година

Страходно е всеки ден да лапкам бънан с яйца. Пръстите да си оближеш.

8

Убиват ни и в Европа

преди 1 година

Терористите на Бойко Борисов и Гешев преследват и изтезават Българи из целият Европейски Съюз, Швейцария,Норвегия и Сърбия!Следят жертвите с GPS или Биометрични данни!Извращенията са нечовешки!Терористите са Двуметрови Пернишки мутри и ултраси от агитки- МВР и ДАНС им слугуват!

7

Анонимен

преди 1 година

"Ако не пържите яйцата в мазнина, те ще станат сухи...".........То освен с мазнина , с какво друго може да се пържи ?

6

Българин

преди 1 година

Мише, пиши си като едно време за ползите от аналния секс и не се занимавай с неща дето не са ти ясни ...

5

реджеб иведик

преди 1 година

на такъв тип статии му се вика полиране на мозъка!!!и след това добХитъка престава да извърша мисловни дейности и мозъчето му става на пастет ако се усмихва само и изпълнява каквото му се заповяда е нормален и позитивен...реши ли да вложи мизловня дейност той веднага става ненормален и олигофХрените започват да му раздават хапчета..стадо заспало носете си маските до очите,усмихвайте се позитивно и да не влагайте мисловна дейност..добХитъка бил нормален но с мозък на пастет и без мисловна дейност

4

Анонимен

преди 1 година

Ужас, колко ли грешки правя като правя чай? Направо не ми се мисли пък за филийка с масло и мед!

3

Анонимен

преди 1 година

Мишето ги разбира тия работи - яйцата. Направо все едно пиеш от извора с пълни шепи.

2

анонимен

преди 1 година

Абсолютни тъпизми за едни прости пържени яйца! Явно ДнесБг няма с какво да си запълнят празните полета!

1

Анонимен

преди 1 година

Леле-мале, при тая проста процедура - пържене на яйца, ти да видиш, цели 7 грешки прави човек. Представям си при по-сложните манджи какви ги вършим.