23

Спас

преди 1 година

Те краставите магарета се надушват. Само ДБ може да им отговори по некадърност на тия.

22

Тони

преди 1 година

Абе кой ще ви иска за коалиция? Нали ви видахме колко струвате

21

Красен

преди 1 година

Въпросът още не е изяснен, защото и двете партии - ПП и ДБ чакат крайното мнение на олигархът Иво Прокопиев, който седи зад тях!

20

Анонимен

преди 1 година

ДБ.Лъжата Костов.

19

Анонимен

преди 1 година

Минчев, как да разбираме: да продължим с тези държави, които подписаха разплащането с рубли, да се дърлим на Газпром и накрая на годината да останем хем без газ, хем да платим около 1 млрд.лв на Газпром за едностранно прекратяване на договора! Ти луд ли си или нас ни смяташ за луди? А през зимата като започнат около 1,5 млн.софиянци да мръзнат нали ще скочат и ще ви пратят на ПM!

18

Анонимен

преди 1 година

този още дори не е разбрал въпроса , трябва му паричен превод от американското посолство

17

Анонимен

преди 1 година

Те ДБ не са съвсем демократи, ами са като всички други. За тях е най-важно да са във властта, пък ако ще и на комунисти ще се направят, ако това им носи повече точки.

16

Анонимен

преди 1 година

ПП много ще вниват вече с кого да се коалират, че имат горчив опит с предателите от ИТН.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 ...Само с крадене и лъжи не може!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

И БСП, и ДБ изгубиха от тази коалиция. Социалистите не могат да простят коалиция с демократи, демократите - със социалисти. Пък и промишленото количество глу-пости, което сътвориха ДБ ги прави нежелан партньор, дори от променените шарлатанчета.

13

Ралица

преди 1 година

МИНЧЕВ МОМЧЕ ОТВЪН СИ А ЗА ДБ СА ПРИ МАЯ ЧАЛГАРИТЕ ПОЗОПР СТЕ КОМСОМОЛЦИ И НИНОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕ ТАКА ЧЕ МИНЧЕВ ВЪРВИ ПРИ МАЙКА СИ В КАНТОРАТА И ЗА ТАМ СИ

12

и те така

преди 1 година

коле , седи си мирно , не се прави на политик . това с опита да те направят национален герой не се получава .

11

Ямболски цървул

преди 1 година

Тези заедно с ДБ ще гледат следващият парламент от вън!

10

Деа

преди 1 година

Абе ква коалиция с ДБ, вие луди ли сте да се коалирате с тях?!

9

ПП + ДБ = БСП

преди 1 година

Кое не е изяснено...??

8

До 5

преди 1 година

Никой не е искал нещата да се оправят за 6 месеца, искахме поне да не се влошават *** такъв с вашите опорки. А тези некадърници направо ни забиха в дъното и всчики други са им виновни герб, президента, Русия, войната, ЕС и марсинците . Само те никъде не са сгрешили, то за това в ЕС инфлацията е 9%, а у нас 20%, щото на крив кораб космоса му е виновен. И сега какво предлагаш, да ги изберем пак, че да продължават да ни обещават вместо да го правят. Егати *** сте

7

Анонимен

преди 1 година

Безносия не ще Носестия.

6

Ох боли

преди 1 година

Милият Ицко май ще излезе нежелана партия :)

5

Хуху

преди 1 година

До Xaxa 7 Една партия ама има разлика... Ако се съберат официално Ристю и генерала ще ги гледаме още в парламента, иначе са чао... Ама пък Хавардци трябва да им отстъпят места като водачи на листи... лоша работа ... патова позиция... Така че хубавците имат някаква инерция и ще намажат процент (макар далече от предвижданото) ама ДБ-то са си пътници в историята... нищо че Славчовите са наречени за тая работа.... ;-)

4

София

преди 1 година

Направете си коалиция да се изпокарате след изборите и да се разпаднете най-накрая. Най-безполезната либерастка организацийка на хранилка от Козяк.