31

Удрящ търговец

преди 1 година

Ама чакайте бе, станете търговци! Кой ви е забранил? Ставате търговци, печелите колосални суми, за 6 месеца ще си купите джип, а за година ще сте милионери. Иидиоти.

30

Анонимен

преди 1 година

Можеш да запазиш количеството за сметка на качеството или да запазиш качеството за сметка на количеството. "Удрянето в количеството за сметка на качеството", какъвто и да е бил първоначалният замисъл на автора, отговаря на реалността - и количеството е по-малко, и качеството е по-ниско.

29

Анонимен

преди 1 година

Сапунът Дав беше 100 грама,.сега е 90.

28

Анонимен

преди 1 година

Лидл, мечтата на бедняка!

27

Анонимен

преди 1 година

Леле, тук някой сериозно ли говори за лидл като еталон за качествени стоки? Няма такива ментета и копия на нормалните стоки! Носил бил вуйчото сирене в лаборатория в Австрия... Май си носил на Мехмед чергите до джамията в Австрия.

26

Do 31

преди 1 година

До До 30, влизаш в Лидл къде да е в Европа и веднага осъзнаваш, че си заобиколен от хора в най-ниския слой на обществото. Не харесвам "качеството" на продуктите им! Някои са си отявлено отвратителни.

25

до 31

преди 1 година

Нищо вярно. Лидл е голяма верига, поддържаща отлично качество. Лично съм носил редица сирена за тест в лаборатория в Австрия (у нас няма такава). На Лидл продуктите са топ качество. 16-месечен пармезан разкошен, бяло сирене чудесно, масло- 82% идеално. Няма да продължавам, няма смисъл. А, повярвай ми, нямаш пари да си купуваш гурме пармезан и хамон иберико за 400 евро/кг.. Аз, обаче, имам. Ама не го правя- няма смисъл, след като мога да купя нещо с близко качество на 10 пъти по-ниска цена.

24

До 30

преди 1 година

Не ходя. Лидъл е долнопробен магазин. В Германия го водят като магазин за бедни с нискокачествени стоки. В България вече го водят като магазина на маскираните. Кой нормален ще влезе вътре?

23

До 26

преди 1 година

Аз проблеми нямам. Лидъл обаче имат- мръсно, скъпо, разхвърляно, некачествено. За ковиднатегачеството им не ми се говори вече

22

до 25

преди 1 година

От моя випуск не познавам и един успял тройкаджия. Има средна класа от тези с добър успех, много добър успех и отличен успех (разбирай заплата в рейнджа от 2к до 10к). Доста синове на заможни родители са пълен провал. Дъщери на заможни родители са добре.

21

Анонимен

преди 1 година

Вицът, че зубрачите живеят добре, отдавна не е актуален. Всички успешни хора са били тройкаджии в училище.

20

Анонимен

преди 1 година

Ненормална държава. После се чудят защо младите бягаме в чужбина...

19

До 20

преди 1 година

Не, благодаря. Прекалено умен съм за служител на Лидъл. Този магазин ме от.в ращава.

18

Анонимен

преди 1 година

Имаше починал човек пред "лоялния" данъкоплатец Куфланд по време на борбата за олио. Едни от първите, които спекулираха по най- бързия начин с цените. Точно големите немски вериги лъжат с цените и определят тенденцията на ценообразуване.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15, повече от 10 години си купуваме брашно и си печем домашен хляб. Не е трудно :) Малко усилие и качеството на живот се покачва неимоверно. Домашно приготвената храна няма равна с която и да е друга. Оссвен ресторант с 3 Мишлен звезди разбира се :)

16

Albi

преди 1 година

Как става така, че някой козметични продукти, шампоани и подобни в една верига лева, същия продукт в друга вврига 4 или 5?Не знам как се образуват тези цени, но май всеки се възползва от ситуацията, нормално, но някои прекаляват. За много продукти е така.

15

Анонимен

преди 1 година

Тук ако има основание за 10% поскъпване те го вдигат с 30%.Възползват се.Спекуланти!

14

До 11

преди 1 година

Защото: 1. Не ме пускат вътре без маска. 2.За тях е по- важно да рекламират ковидистерия, от колкото клиента да остане доволен - "Вкъществувай с Лидъл"..о.т.в.р.а.т. 3.Мухите кацат по баничките. 4. Не ме интересуват заплатите там. Аз съм клиент, а не служител на лидъл.

13

Анонимен

преди 1 година

Положението с качеството на масовия хляб е вече повече от гавра с потребителите. Върнете старите стандарти на човешкия хляб. Аман от алчни печалбари и далавераджии.

12

Albi

преди 1 година

От къде е донесена тази инфлация? От космоса ли? То и на запад поскъпват нещата, но като тук няма. Всеки може да влезе в сайт на западна верига и да провери цените.скок има но не с 50-100%.Това е за храните, а за дрехи сега парцалите са на голяма разпродажба. В пицата където работих за 3 години не видях да се увеличават цените.