22

Анонимен

преди 1 година

Сосчо, радвай се че не знаеш какво е болничен. Аз и почти всичките ми приятели работим в частният сектор и много от нас знаят какво е болничен. Лошо е само когато си между живота и смъртта и нищо не зависи от теб. И после ако оцелееш имаш едно възстановяване което в някои случаи е за няколко седмици в други месеци, ако въобще се възстановиш. Ама радвай се до де още не си видял болничен лист че когато видиш усмивката ти ще замръзне и друга песен ще запееш :)

21

Анонимен

преди 1 година

До 21 Сосидж. Като пораснеш ще разбереш как изглежда болничния.

20

Анонимен

преди 1 година

Разни с жълто около устата не знаели как изглежда болничния. То повечето хора са така до определена възраст, обикновено 55-60 години след което се налага болничен след болничен. Някаква операция в болница, лежиш там примерно 9 дни и още 30 дни болнични след излизането от болницата, общо 39 дни. Смяна на тазобедрена става 6 месеца болнични след излизането от болницата, т.е. болничните са за повече от 6 месеца. За онези с жълто около устата дето си мислят, че всичко знаят, оперирания бил тарикат.

19

Сосидж

преди 1 година

Седем месеца бил в болнични. Ама айде моля ви се. И аз работя в държавно предприятие. Знаем ви вас много добре- не си хаби отпуската ами пускай болничен. Все сте с проблеми определени хора и другите трябва да работят заради вас. Даже не знам как изглежда болничен и как се взима. То аман вече от тарикати. Да ги махат и тях и роднините им, че целите роди вътре.

18

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ ни съсипаха енергетиката !

17

кир4о

преди 1 година

В тази централа е една голяма шуро-баджанащина. Директори и началници са си уредили родата до 9то коляно. Затова е пълно с неграмотни и некадърни. Дори да си образован и можещ те изтикват надолу по стълбата, ако не си човек на "някой". Така е, винаги ще има Барба Ганьос от ***.

16

Георги Дерменджиев

преди 1 година

За да започнеш работа в която и да е централа трябва да имаш вуйчо владика!

15

Анонимен

преди 1 година

Там половината персонал разнася празни папки от една стая в друга.За най-малко 4 500 лв.заплата.В подобни централи на запад работят по малко от 1000 души персонала.Тук са четири хиляди.

14

Така е ..

преди 1 година

В АЕЦ Козлодуй е пълен батак по отношение на кадрите. Хора без специално образование са началници останали още от социализма , а млади хора със специално образование , някои дори две висше са неглежирани и търпят простотията на началници без образование.Явна там има нужда от сериозна претърсване на кадрите.

13

Рико

преди 1 година

Какво ревът че няма да вземат вече по 5000лв заплата ли, затова ли ми реве. Че то на всякъде се гонят срокове, той какво иска един ремонт 14 месеца ли го прави???????? Я малко неблагодарника бил болничен 7 месеца и му се плаща за това. Че кой ще го търпи в някоя частна фирма да го няма повече от половин година. Разбира се че другите трябва да работят и за него!!!!!!!! Точно такива трябва да се уволняват!!!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Хората са си платили на доктор да ги пусне в болнични , и да ходят да работят допълнително , кой в чужбина , кой на някой обект! И сега вече като са ги разкрили и изгонили реват де що има медия! Но това там и в други държавни предприятия е обичайна практика ! Но вече са си получили заслуженото!

11

Анонимен

преди 1 година

До нимер 11:В Укряйна може да сте били ***,но ние си имахме демокрация без да правим Майдани и не сме били под руски ботуш,а по-скоро сме под американски .Не виждаш все едно.С Русия от 30 г. нямаме приятелски взаимоотношения,а само търговски.Не е редно украинци да ни се мешат във вътрешните работи и да ни диктуват особено на тема демокрация.

10

до 10

преди 1 година

За да си заслужиш демокрацията е така, трябва малко да изтърпиш. Иначе оставаш завинаги руска ***. Но и теб те разбирам, бедняците не ги интересува чия *** са, само да им е евтино и да не си мърдат пръста или мозъка.

9

Цанка служител

преди 1 година

Тези врели некипели са приказки на изгонени хора. Разбирам ги, познавам ги, но пък чак да ги публикувате по сайтовете... Сърдят се, защито нямат шанс вече да си намерят такава работа със заплата като в АЕЦа. При нас средната заплата е 5000 лв. Чистачките ни са на 3500 чисто. Инженерите под 7000 месечно не падат.

8

Анонимен

преди 1 година

Алооо кой казва и къде има свестни политици,дай имена?Има частни интереси това е истината,няма родолюбци затова няма светлина в тунела,простичко е

7

Анонимен

преди 1 година

До номер 6:Извинявам се много,но ти не си ли българин щом така ни обиждаш?!Аз не мисля,че сме такива.Ако обичаш умозаключенията си ги пази за себе си!Нямаш работа в България щом толкова лошо мислиш за нас!

6

Анонимен

преди 1 година

"Уволнени служители на АЕЦ "Козлодуй" сигнализират, че са притискани да бързат със сроковете за приключване на планово-годишните ремонти. Това според тях може да доведе до човешки грешки и инциденти. От АЕЦ "Козлодуй" отказаха да коментират темата."Тези да не бързат да ни гръмнат?Както и коментираха,че искат да си правят експерименти с американско гориво като нищо...

5

Анонимен

преди 1 година

За да има промяна трябва поне две трети от хората да подкрепят тези, които да извършат промяната. Българите са неблагодарни, завистливи хора , които се радват на всяка жълта новина около свестните политици . Докато Има Такъв Народ, Промяна няма да има .

4

121

преди 1 година

Бе не знам кой е калинка,и кой е ***,но 29% за човешки грешки не е нормално!Ама хич!А вие си филофобствайте колкото ви е кеф,лошо няма!

3

Анонимен

преди 1 година

Уволнените са герберастки калинки. Като оня Валентин Николов с дипломата за баничар, който Тиквата беше направил шеф на АЕЦ-Козлодуй.