34

Анонимен

преди 1 година

Месец значи,че ще се явят пак с Настимир.

33

Кико

преди 1 година

Но ако вие останете,ние(народа) трябва да се махаме от тук!

32

Малей

преди 1 година

Тия успяха да фалират държавата още преди да са станали партия - това се казва бързина и техника - личи си отдалеч че са учЕни.

31

Dinosaurus

преди 1 година

"Да си изчистим и подредим държавата"...коя държава, продажници нагли? САЩ, Канада, Австрия (където Кирето е фъснал с мама и тате, когато е бил на 13-14 годинки)? Или Хазковския вилает, дето тати Василев - катаджийчето дебнеше "нарушители" по храсталаците, преди да стане надзорник на пътни обекти? Та коя точно държава, тази дето "я няма" или задунайската губерния на Русия, бленувана от Чорапа и Корни?

30

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме промяната Що за име? За да се продължи, трябва да е започнало. Кога е започнало? Кой го е започнал? Продължават промяната каква промяна искат да направят ... Какво ще променят? Логото на партията е като врата в поле. Закона е врата в полето и всеки може да я заобиколи

29

Анонимен

преди 1 година

Газовата криза ще им изяде главите.Напразно се надяват отново за Власт, самите те ще са страшно разочаровани и изненадани след 2 октомври. Пилците от Промяната (ПП) се броят наесен...

28

Сандо

преди 1 година

тия ги пуснаха по пързалакат

27

Анонимен

преди 1 година

А сплотяващата баджанаците къде е??

26

Анонимен

преди 1 година

До. 28... Е 12 години .... Ако беше по голям, щеше да помниш какво крадене имаше преди това..

25

До28

преди 1 година

На това ли викаш *оправяне*?За шест месеца промяна България има двойно по голяма инфлация от Европа,хаосът в енергетиката и горивата е тотален следствие на което обедняването огромно,ами да си вземат промяната и да се пръждосват незабавно!

24

Анонимен

преди 1 година

Шайката продажници досега не бяха ли "партия"???

23

Анонимен

преди 1 година

Тия Радеви хрантутници още ли са на свобода

22

Ха ха

преди 1 година

Тия мушенници и партия до сега нямали с редовна регистрацияИ ни управляваха една година няма такава дьржава

21

Добрич

преди 1 година

Кмета на Добрич е от местна коалиция - ДБГ, НДСВ, ССД, Глас народен.

20

Има ли Още

преди 1 година

Ба Лъ Ци, дето ще Гласуват за Тези или Машините вече са ПроГрамирани и няма Значение?!

19

Жертви ?

преди 1 година

Сега трябва да изиграят стария номер - "Ние сме жертви на съдебната система". Игра го на времето царската партия при регистрацията на НДСВ, играха го и други.... Как се прави - подават се документи като умишлено нещо се пропуска и съда естествено блокира временно регистрацията... Започва един рев - колко са жертви, колко са добри, колко са различни и за това не искат да ги регистрират ... Да видим.... ама някои помним .... ;-)

18

До Анонимен 15

преди 1 година

Не си прав, българите издигнаха ПП от нищото до първо място в парламента, дадоха им голям кредит на доверие. А започнаха да "завиждат и злобеят", когато от ПП показаха, че не знаят какво да правят с властта, нарушават закони и конституция, самозабравиха се и взеха да се държат като единствените, дето са прави и трябва да става както те искат, без значение прави или не. Уж коалиция, пък останалите в нея научаваха за взето решения от тв. И не казвайте, че Слави им е виновен, сами си го направиха.

17

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че всичко при тия е менте.

16

Зозо

преди 1 година

Кауш за Кирю и Асан! Корни - оръжейната кралица да я командироват при Путин, там я чака Наказателна колония - таман ще види що е то комунизъм :))))))))))))))))))))))))

15

Всъщност..

преди 1 година

До 5..не е от ГЕРБ. Победи Детелина Николова (ГЕРБ) на последните (ако не се лъжа и на предпоследните) избори. Но нямам представа какви претенции има за името ПП, не съм чувал за такъв негов проект/партия/организация.