138

Българин

преди 1 година

Прашките, токчетата и да прави каквото му е вродено - не да се прави на президент или на политик, още по-малко да дава акъл

137

До 139

преди 1 година

Като цяло коментара ти е точен , но има една малка подробност , която пропускаш. От къде се финансира тази организация? Нека да го кажем на кратко: От Запада. Не от Русия нали? А тя си върши работата и както сами виждаме си я върши безпристрастно. За какво лицемерие говориш тогава. Казваш : " Всички скачат срещу нея". Кой? Спомени ми имената на някой политик от ЕС и САЩ , който е "скочил". В статията също не се споменава за такъв. Мрънка само Зеленски.

136

Анонимен

преди 1 година

Въх! Ти да видиш!! Украинското Плювналиевче се из.......а! Как пък Хамериканските под...оги са по калъп излети -еднакво гла ...мави и неа ...де кватни, Сигерно едни и същи хапчета вземат! Нашия и той щеше да ни вкарва във война с Русия - добре че не успя! Но на тоя му се получи!

135

Анонимен

преди 1 година

Щом и западът започва лека полека да бъде срещу Украйна и Зеления на ски, то това означава, че войната в Украйна е предрешена и всеки нов ден от войната ще е просто мъка и агония за обикновения украинец.

134

Реалист

преди 1 година

Значи западна организация признава използването на цивилните в Украйна като жив щит. Не че не се знаеше и преди.

133

тая евреиска мърша

преди 1 година

ще сподели съдбата на Чаушеску - ще ги разтрелят като кучеттта заедно с жена му в задния двор на двореца му ... вчера в Харков Бандеровците са разстрелвали цивилни които отказвали да напуснат апартаментите си където бандеровските мършшши искали да оборудват позиция

132

Анонимен

преди 1 година

Мечтата ми ей, кога се доберат до него, ей, да му свалят гащето и да покажат истината, гола и недвулична.

131

Анонимен

преди 1 година

Ами так е Зеленски!!! Истината боли са казали старите хора!!!

130

Анонимен

преди 1 година

До АбеЗащо бе, докато ковориха за престъпленията на руснаците всички я харесвахте като организация и им вярвахте. Ама май не се усетихте че това е безпристрастна организация и няма да се влияе от политически настроения и ще гледа всички под лупа. И сега ами не и вярвате, ама тя била платена, ама бълвала пропаганда!Ей само заради това двуличие не заслужава Европа да спечели конфликта!!!

129

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм че веднага ще бъда обвинен в русофизъм, но аз гледам фактите. Да, Русия е агресорът в случая и нищо не оправдава това което направи! Но когато каза че украинците се крият зад цивилни всички я обвиниха в пропаганда! И какво излезе че май не всичко което идва от руснаците като информация е лъжа. Докато същата организация разследваше престъпленията на руснаците то никой нищо не казваше а сега изведнъж скочиха срещу нея.Ето заради това двуличие се обезмисля цялата борба!

128

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш вярвай на Амнести, забий се в бърлогата си и църкай.

127

Абе

преди 1 година

Тия Амнести са една голяма по мия, отдавна съм спрял да им вярвам !

126

юлиян

преди 1 година

Не си спомням те да побеждават.Във вашия сценарий как е...Както и да е те ще си останат същите.За да запазят себе си пак ще се крият зад жени и деца.Пак чуждият живот за тях няма да представлява нищо.Пак ще са готови да взривят планетата.Пак ще ви ''похарчат'',без да се замислят,ако се наложи да спасят себе си.

125

юлиян

преди 1 година

3 ;Уважаеми ''компетентници''.Вие,които пишете във ''форума''.Вие създавате определен процент от обществената нагласа,общественото мнение в обществото.Знаете какво значи да предизвикаш нарочно ядрена катастрофа.Такива,, хора,,да ги наречем,заслужават ли подкрепа.Как наричат такива.Терористи,масови убийци.Как.Толкова много екшъни сте гледали с подобен сценарий.Не си спомням някъде по филмите подобни индивиди да бъдат наричани герои и да бъдат показвани в положителна светлина.Очаквай 4

124

Анонимен

преди 1 година

Току що де се ми хрумна оригиналната мисъл, че всъшност агресорът е Зеленски, а не Русия. Очаквам Фейсбук да подемне оригиналната ми идея. Здраво!

123

Анонимен

преди 1 година

Улучиха го завалията право във ахилесовото. Хъй, хъй, хъй, хъй, абе така се смеем.

122

юлиян

преди 1 година

2 ;Кой е издал тази заповед.Да се коментират мотивите за издаване на подобна заповед.С каква цел стреляш не с прашка,а с артилерийски установки по ядрена централа.С цел да предизвикаш ядрена катастрофа ли.Какъв можеше да бъде мащабът на катастрофата,колко и какви територии можеше да засегне.Какви щяха да бъдат последствията.Някой задължително трябва да отговори на този въпрос.Защо американските куратори направляващи направлението на артобстрелите не са реагирали,как са допуснали това.Очаквай 3

121

Българин

преди 1 година

Представете ли си колко брутално и масово е щом финансираните от Америка НПО-та говорят за това. Май го отписаха вече Зеля.

120

юлиян

преди 1 година

Не се оставяйте да ви отклоняват от главната тема.Това е главната новина от вчера и днес.ИСТИНАТА, отричана яростно и лицемерно от Управляващите в Украйна лъсна.Украинските военни използват цивилното население,жени,деца,старци като жив щит.И продължават да го правят.Днес са подложили на артилерийски обстрел Запорожската АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА.Защо,с каква цел,да предизвикат ядрена авария,втори Чернобил или Фукусима.Тя само руснаците ли ще засегне.Няма ли да засегне и украинците.1.ОЧАКВАЙ 2

119

юлиян

преди 1 година

РЕАГИРА,НЕ РЕАГИРА,ИСТИНАТА НАЙ-НАКРАЯ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ.Не,че беше лесно,но не може вечно да се скрива.Имало и достойни хора в тези НПО,за които истината за която работят е над всичко,за разлика от много други.