53

ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ

преди 1 година

Тампере, Жилина, Бате, даже Вадуц са класи над тия снощи. Срам и пизор....

52

НОВИТЕ ЕВРО*ДИОТИ

преди 1 година

ТИХО, ТИХО Е на армията!!! Новите Евро д*иоти са тук

51

1

преди 1 година

**големия**ристьо,трябваше да заведе и мика на мача ,на литекс с ирландците,можеше да направят нещо.

50

Пацо

преди 1 година

Лошо Седларов, много лошо. Липсва плеймейкър и ииндивидуална техника. Тежкоатлети едвам си влачат краката. Като че ли с букаи са им вързани краката. С един Матей пролет не става. Събудете се поспаланковци защото ще играете на пусти трибуни.

49

Анонимен

преди 1 година

Ей па много "разбирачи" от футбол тук :)))) "Нелепо" е самото ЦСКА. Както и т.нар. "български футбол". Такова животно отдавна НЯМА. Това е.

48

Анонимен

преди 1 година

Сами си го набиха.

47

Анонимен

преди 1 година

Във всяко първенство трябва да се адаптираш - в Англия на грубите единоборства и бързия стил на игра, в Италия на тактиката, във Франция на скучния футбол, в България на корупцията във вутболния съюз, така и ще остане да виси въпроса Любо Пенев защо беше уволнен от поста национален селекционер след като бяхме на 10 минути от класиране.

46

Анонимен

преди 1 година

Саща Илич е от сръбската школа свикнал е да играе с гръбнак от поне 7-8 местни футболисти и 2-3ма да вигнат нивото и класата на отбора тва че Стойкас Стоилас си прибира комисионните от входящи и изходящи трансфери е друг въпрос. Затова ми интересно българи и сърби как ще се напаснат, едните винаги са били със свалени *** и намазано дyпe с вазелин, а другите винаги гордо изправени.

45

Анонимен

преди 1 година

Не е виновен Саша Илич налага българи а те правят грешки защо правят грешки ами защото това им е първия официален мач нормално ли е отбор като ЦСКА да играе със 9-10 африканеца ?!?

44

Гриша Ганчев Великан

преди 1 година

Това не е ЦСКА, това е ФК Лупи.

43

Цска-фалшива новина

преди 1 година

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

42

Реалист

преди 1 година

Ква Русия намесихте тука във спора Левски-ЦСКА, Русия има някви военни запаси но всичко там е морално остаряло и деградирало с времето, имали са преди некви по нормални хора като Петър Велики, Ленин и Сталин и оттам имат инерция, но с тва недоразумение Джуджу целия свят им се смее, ако го махнат тоя имат шанс да запазят второто място в световния ред !!!

41

Антверп Белгия

преди 1 година

Говежд, успкой се предстои ви мач с Партизан Белград ако разбира се не направите "Левски" и не отпаднете от тия в София :D Вие сте способни на това

40

Кюрда

преди 1 година

Колко е жалко да си цесекарПрипознахте КърпачевПрипознахте микренския великанПрипознахте Стойкас СтоиласЗа капак сте пълни със синьо-зелени армейциКолко е жалко да си чорбар.

39

хах

преди 1 година

До ЦСКА Не че нещо но БАТЕ биха Байерн Мюнхен с 3:1 преди време та помислими пак ЦСКА ще иде на двуцифрен резултат с тях.

38

ЦСКА

преди 1 година

Смеехме се на Левски като падаха в София от всякакви Тампере Жилина, БАТЕ - направо се чувствам в момента като кyxopoo гoвeдo

37

Анонимен

преди 1 година

Честно казано, Литекс ме изненадаха... Победа на Патериците като гост... Сензация!!

36

Карма

преди 1 година

Хмм някой злобееше вчера за загубата на Лудогорец от Динамо Загреб, а днес глътна вода от тотални анонимници...

35

Анонимен

преди 1 година

To май за първи път ЦСКА пада като домакин от такъв отбор. ЦСКА падна на нивото на Левски.

34

Ицо

преди 1 година

ЦСКА е там, където е Стоичков, Пенев, Жеков, Велинов..... Кой е дал и постигнал повече за ЦСКА..?....... Всичко друго са приказки за Женския пазар...