9

Кво толкова...

преди 1 година

Хванали са го ... пуснали са го ... Тоя е почти ВИП , така че това ще е . Погледнали са го строго и са го накарали да обещае повече да не прави така .... А факта че става въпрос за СПОРТИСТ НАРКОМАН ... явно не притеснява никого .... Явно вече да видиш трезвен и чист от наркотици спортист е по-трудно отколкото да срещнеш кокошка с пломбиран зъб ....

8

ПроСоТо

преди 1 година

обаче...ей,да *** не обявите опят в "русофилство",ей!..Но като гледам снимката си спомням за адна руска песньовка:..-"Ясние,светлие глаза!..Вижу я сияние дня. Не кори меня,где веселие-там следа"..ОЙ!

7

Анонимен

преди 1 година

Хайде кротко! Като носи медал - българи юнаци, наше момче , ура.Сгафил - айде плюнки и храчки.Не че е "сгафил де", издънката е сериозна. Но пък няма нищо фатално и може да му е шанса да се поправи преди да е станало късно.Сложно нещо е живота.

6

ПроСоТо

преди 1 година

е,на "световните шампьони" им е позволено сичко..Къкто и на "политишъните"../това ще мине ли?/..

5

местен

преди 1 година

Това, да си роден в Париж, а родният ти град да е Червен бряг, си е направо много гадно...

4

Гиб Мелсън

преди 1 година

България не трябва да спонсорира бойни спортове и вдигане на тежести. Пари трябва да се дават само за полезни за общсеството спортове като лека атлетика, гимнастика, плуване. Но понеже в България сме малко обратни при нас пари се наливат главно за борба, щанги и бойни спортове. Изграждаме биячи и дрогирани шофъори и наливаме пари в тях.

3

Анонимен

преди 1 година

Баш кореняк парижанин.

2

Анонимен

преди 1 година

5 години затвор и да му дойде акъла.

1

Халиф Мезути

преди 1 година

Еее, насар се...