22

Анонимен

преди 1 година

До 20 Анонимен Гордея се ча такъв човек е бил министър в българско правителство. . . . . . . . . . . Учител по физическо от училище за бавно развиващи е твоят идол! Сигурно като придворен (чети при двора) в такова училище други мечти нямаш и двуклетъчния мозък е в някаква делирия разрешаваща ти едновременно да вършиш физиологични процеси отведнъж, които преди са били интермитиращо осъществявани! Това са гордите и щастливи българи с двуклетъчна система - една клетка спи, другата пази равновесие

21

Анонимен

преди 1 година

Какво лидерство у русофили? На тях генетично им и заложено да им дърпат конците от Москва.

20

Анонимен

преди 1 година

Цветанов , нали си виждаш апартаментите , друго к`во те интересува ...

19

Имахме ЛИДЕР-БОРИСОВ

преди 1 година

Всички отровни се съюзиха, за да нямаме ЛИДЕР....... Знаят ли какво изобщо искат..??...... Сега ще ревете и умирате зимата..... дано първи са oтровните....

18

Анонимен

преди 1 година

Гордея се ча такъв човек е бил министър в българско правителство.

17

Злоба и завист..

преди 1 година

Тресе Крушовицата откакто и биха щута от търговията с оръжие ....БЯСНА Е ГОРКАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ...!

16

АМИ , ТАКА Е...

преди 1 година

ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ--- Е НАПЪЛНО НОРМАЛНА ЗА "СОЦ-ОБЩЕСТВАТА" ---НА КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИЧАРИТЕ!!!!ЗАТОВА И ПОРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ СРИНА ....ХА,ХА,ХААА....ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ!

15

до Факт

преди 1 година

Арестуваха човека-глас помниш ли?!Чак като го покриха с плаката му се сетиха кой е и че са сбъркали адреса баретите.А фразата:''Ти си абсолютен престъпник!На коленеее!''помниш ли?!Всички платихме после,защото той ''абсолютният престъпник''осъди България,демек мен и теб,а не Цветанов!А онзи дето беше свидетел по делото за подслушване и уж го убиха в ''Крива река''заради паркиране,помниш ли го?!Той с неговите показания,щеше да го вкара Цветанов в затвора,но уж за спор за паркомясто го убиха.

14

ehaaa

преди 1 година

Пак изпълзя Цв. Цв. от историята, където му е мястото!!!

13

Факт

преди 1 година

Смъртността по пътищата беше най-ниска когато Цеко беше министър. Не че е нещо особено, но всички останали са по-зле и от него.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя още ли се отваря бееее?!Тоя ли беее????!!!!Лелеееее!!!!!Защо му давате трибуна на тоя бе?!

11

Браво!

преди 1 година

Искам да призная, че в последните месеци страдах от безсъние защото не бях виждал Цецо, отличника от училището за бавноразвиващи се, но тази нощ съм щастлив, че най-накрая го видях и ще спя спокоен. Канете го по-често!

10

анонимен

преди 1 година

Цветанов да беше бил лидер, доколкото Бойко му позволяваше, вместо да инвестира в шест апартамента. Другите бяха лидери за един месец и тогава направиха инвестиция във вили и апартаменти, за собствени асансьори не знам.

9

Анонимен

преди 1 година

В повечето западни държави има мандатност на всичко. Като се почне от директори, та се стигне до президенти. Само тук всички я карат по схемата на Тато - 35-40 години на власт, докато започнат и с дневни памперси...

8

Анонимен

преди 1 година

Прав е! Единственият честен с опит - Виденов, няма топки.

7

Асан

преди 1 година

Г-н министър дай от ония партийни куфари да купя на пет **тки мини купъри :)))

6

Ха ха

преди 1 година

Чакаме исказване и на фидоскова

5

ПроСоТо

преди 1 година

А !...Е те това е сюрприз!...Скелета от гардероба,опят изпълзял!...Мастора на "изборните" МАШИНАЦИИ..."ДЯСНАТА РЪКА" НА Мутрата от Банкя..Е,честито ви възкресение,рая покорна!

4

Мдаа

преди 1 година

Навремето с бойко бяха непобедими на избори

3

Ха ха

преди 1 година

Цецо физкултурника ще ви оправиИзберете го , за всеки апартамент