165

Анонимен

преди 1 година

Затворил се с три катинара в мазето, трепери от страх, но не носи маска.

164

допритесненияковидар

преди 1 година

Ако не сте т р о л,както подозирам вие сте от единия процент хипохондрици,които по принцип се страхуват не от вирОса,а да живеят.Как един от вас не се притесни от масовия безнаказан геноцид над всички болни от реални животозастращаващи болести и състояния.Вие реално ли си мислите,че целият световен политически елит се е загрижил за вас да не кихнете или да не кашляте?Как оцелявате в този вълчи свят с мислене на дете със забавено развитие,най-много 10-тина годишно?

163

Анонимен

преди 1 година

Не носете маска. Няма извънредно положение. Заповедта е незаконна.

162

Анонимен

преди 1 година

Ако ви поискат лична карта, за да ви глобят, поискайте и вие тяхната, както и документ, че е служител на РЗИ. И снимайте. Да ви глобят, голяма работа. Глобата пада в съда, след време ще заведете частно дело срещу натегача.

161

Анонимен

преди 1 година

Разстрел за тези без маска.

160

Обяснявам

преди 1 година

Кратко, точно и ясно: Няма зараза. Има платени предатели. Всички знаем кои са: медии, медици, политици. Много са, но трябва да бъдат разстреляни.

159

анонимен

преди 1 година

До до 153 Явно не сте ме разбрали. За себе си никога не съм се притеснявал, защото винаги съм носел маска, първия път, когато бяха задължителни и сега естествено, а вече имам четири дози ваксина. Притеснява ме високомерното, арогантно и примитивно отношение към проблема, което имат много хора. От това се притеснявам. Притеснявам се и за тях, както от момента, в който се отпуснаха лятото преди две години. То дори не ме притеснява, а ме отчайва.

158

а па ако си

преди 1 година

До АнонименСтоиш затворен в букера педпазва на10000000 процента.Аман от такива като тебе.

157

Анонимен

преди 1 година

Никой не носи маски. Тези си измислят. Хората разбраха, че са лъгани с години. Пропагандаторите във форума са намерили поле за действие, на живо никой не ги забелязва. Комплексари. Особено една женска, дето пише дълги сълзливи постове. Тя е от бгмамите. О.т.в.р.а.т.!

156

до 153

преди 1 година

Защо се притеснявате?Нали маските пазя?Щом вие сте с маска,значи сте напълно защитен от вирОса и не е нужно и останалите напълно здрави индиви да ви"пазят".Заради 2%ковидхипохондрици и понеже трябва да се усвоят милионите от еврепомощите от плана за възстановяване и всички трябвало да участваме в клоунадата.Вица за пожарникарите-ало помощ,пожар!Те:Поддържайте огъня, идваме!

155

БАХТИ И ЧУДОТО

преди 1 година

До ЛюбенБай Либене по добре да не беше писал нищо .Кофти реклама на Факсаните и маскираните.Ние работещите в невериги не носим маски.

154

С.

преди 1 година

Добре, не разбирам. Когато няма мандати и заповеди 99% от населението не носи маски. Ако човек е наистина уплашен не е ли логично винаги да иска да се предпази? Как така издаването на една заповед ви диктува не само поведението но и възгледите? То се вижда с просто око че без заповеди сте под 1% И изведнъж от никъде се пръквате едни такива маскирани и почвате да давате акъл и да се тупате в гърдите колко сте цивилизовани. Що ви нямаше преди 2 седмици?

153

ма ти от вас

преди 1 година

До ФактЛи излизаш ***.Бах тая смелост.Как се подложи на тоя риск неземен.ША вземем да тАзагубим заради някоя неизкъртена пейка и КО ШЪ прайм без теб.

152

хамерикан

преди 1 година

До Американтуй нЯщо про форма ли е или проформа.Хамериканко образУвание.

151

анонимен

преди 1 година

Вие не разбирате, че една зараза беше на път да разруши всичко градено с години; една цивилизация, градена с пот беше на път да се разруши, но не стана понеже властите реагираха цивилизовано на опасността. Ние имахме шанс да се преборим цивилизовано с коронавируса, но го пропиляхме. При следваща пандемия, маймунска шарка или нещо друго ще искам борба и упоритост и аз бих бил активен, като не-специалист. Не бива да се допускат хора без маски или с под брадичката. Не сме в първобитните времена.

150

Анонимен

преди 1 година

Тези, които не могат да търпят маски са с психични разстройства: аутисти, някои страдащи от шизофрения, паническо разстройство , клаустрофобия. Останалите са обикновени арогантни психопати. По липсата на маски ще си направим съответните изводи.

149

анонимен

преди 1 година

не сме диваци, нека не се държим като такива, моля ви. Кой ли не ви помоли от началото на пандемията 1000 пъти. Сложете маска, не е никакъв проблем, нищо кой знае какво няма в това. Пътувам в превозните средства, виждам колко са без маски и се притеснявам. Понеже ще има следваща пандемия, дано се предотврати в зародиш, но се очаква, само неразумните хора мислят, че няма да има, призовавам умните, зрелите и трезвомислещите да преследват тези, които се държат като диваци.

148

Анонимен

преди 1 година

Маските са поредното преброяване на дебиллите в БГ. И се оказва, че са мнозинство!

147

Анонимен

преди 1 година

Няколко бона глоба за без маска ще им дойде добре.

146

Анонимен

преди 1 година

Който е без маска в ямата.