185

Анонимен

преди 1 година

Я се замислете - ЗАЩО В СТРАНИТЕ КОИТО НЕ СА ЧЛЕНКИ НА ЕС НЯМА КОВИД :)))))))) А в тези , които сме - през месец някакви мерки и измислени незаконни заповеди !СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

184

Анонимен

преди 1 година

НОСЕНЕТО НА МАСКИ Е ПО ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА!ЗАДЪЛЖАВАНЕ НА НОСЕНЕ НА МАСКИ - Е НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И Е ПОДСЪДНО !

183

до 190

преди 1 година

Правилно бойкот.Но не само,бойкот.Няма да се криете само по ъглите и да чакате бурята да премине.Няма да премине.Робството тепърва започва!Когато решите се качвате на транспорта,когато решите отивате в най-удобния ви магазин да се снабдите с необходимото.Всичко е пито платено,бъхтали сте като скот да изкарате някой лев.Издържате,както и всички ние, на крехкия си гръб хиляди ненаситни кърлежи,които и въздуха ни вземат,абсолютно буквално.

182

Анонимен

преди 1 година

***..оти няма на морския бряг плажуват си хората и никой не го интересуват маските,болните...Няма маскирани и в планините.юМаскирани са само хора с прояви на хипохондрия.Не желая да съм един от тях,уважавам убеждението им,че искат или трябва да се пазят,но искам да се уважава и моето право на личен избор да се пазя или не.Нали който носи маска е предпазен,какво го бърка,че аз не нося маска,той нали има?Или няма смисъл?

181

Joko

преди 1 година

".... преценя.. " !?!?!? ПРЕЦЕНЯВА ...

180

Анонимен

преди 1 година

Ей, *** умрели, с маски и вакси, заради вас бавноразвиващи амеби, България е на това ниво!! Пълни ***, лишени от мозък и гръбнак. Дано Русия и вас да ви "денацифицира".

179

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ще мрем? Не виждате ли, че мерките са *** с к и? Жив съм, и не съм ваксиниран!

178

анонимен

преди 1 година

Носете маски ха-ха, когато се навлажнят става коктейл от полепнали вируси, бактерии, прахови частичи в идеалната за тях среда-въглероден двуокис издишван от вас , който пак си го вдишвате вместо животворния кислород и помислете какво става с белите дробове. Ракът се е увеличил многократно.

177

анонимен

преди 1 година

Слагайте маски да дишате собствения си издишван въглероден диоксит, че в София хич го няма !!!

176

до 180

преди 1 година

Ужас!не знам как оцелявате извън най-големите градове?Дерибеите и феодалите ви дават по- ниски "заплати",а и без това непосилните цените са по-високи.Те сега и въздуха да ви вземат.От загриженост било,думи нямам,как търпите?

175

До 178

преди 1 година

Благодаря. Не съм от София. Работодателят е вманиачен на тема маски и не знае, че заповедта е незаконна. Нямам избор. Ще ме гони.

174

До 177

преди 1 година

"Мутраланско",предполагам че визирате мутренско е сляпо да спазваш заповедите на Шефа,колкото лишени от смисъл,разум,логика да са те и без да ти пука за последствията.А шефът,който ти издава заповеди да е всеки *** и пульо с малко повече власт от теб, в случая бай Данчо,плевенския паразитолог,шеф на СРЗИ,издал нелегитимна заповед.Но на т р о л или овца/да ме прощават клетите овчици,че ги сравням с вас/няма как да обясня какво значи "легитимност",права,Конституция,закони,критично МИСЛЕНЕ

173

до 176

преди 1 година

Нямат, но зависи какво и в кой град работите и колко ви ценят.Повсеместно в София има глад за служители във всички сфери,казвам го от опит,в медиите не го пише,там освен за КОвидЯ и брит.кралица,почти нищо друго не пише.Така че вие преценявате плюсове и минуси.

172

Реалист

преди 1 година

До хахах: Пpocтaк и финес? Представата ви за финес е мyтpaлaнcкa..

171

Анонимен

преди 1 година

Имат ли право да ме изгонят от работа, ако откажа да сложа маска?

170

До 172

преди 1 година

Айде викнете полиция и те ще ви арестуват вас за фалшив сигнал и че сте ги накарали да идват напразно и да си размърдат мързеливите з.... ници.Ако не сте ***,а някой от комплексираните господинникои,които изживяват своя момент надмощие според тях/погрешно схващане/-пак сте г-н никой с мизерна заплата и скапан личен живот тутакси пускам жалба срещу вас в ръководството за грубо отношение и гонене на клиенти с вашето име.Айде да видим кой ще бъде глобен,искате ли да се хванем на бас?

169

Анонимен

преди 1 година

Заразените идват предимно от Гърция и разнасят заразата Никой ли не ги карантинира идващите от Гърция. Или е по лесно всички офце с маски и да го под вода да не дигат пепел. Ако искат да ме глобят ще трябва да ми покажат къде в Конституцията пише че трябва да съм с маска.Ако ми покажат черно на бяло такъв текст ще им призная заповедта за носене на маски. Ако не успеят да ми покажат ще им покажа водата да не дигат пепел.

168

Анонимен

преди 1 година

Един се правеше на интересен и не искаше да сложи маска. Извикаха полиция и бързо му свиха сърмите.

167

хахах

преди 1 година

Съпругът преди малко се върна от един от хипермаркетите отсреща.Доста се е позабавлявал.Натъкнал се е на най- съвестната смяна "охрана",подминал културно самоотвержените постове, те тръгнали с него, дуднали му на главата за маската,колко страшно било в момента заради няколко кихнали или кашляли,той си напазарувал като се разнообразил с поднасяне и подмятания- любезно и с финес, и си тръгнал.Цяла нощ няма да могат да спят от нерви,сигурна съм.Утре е мой ред да им скъсам нервите и други методи.

166

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, идат избори. Никой няма да тръгне да проверява и глобява. Страх ги е от недоволство сред гражданите.