74

Анонимен

преди 1 година

До 61 Анонимен Жените в Швейцария до 1948 година са нямали право да гласуват, . . .НЕ ДО 1971 БЕШЕ, КАТО ПРАКТИЧЕСКИ ПЪРВОТО ГЛАСУВАНЕ БЕШЕ 1976! А в България гласуват от 30 години само овце, което е видимо от състоянието на страната! Цяла генерация израсла в деиндустриализирана страна с белези на общество от третия свят, като за заблуда плацирана в Европа! Събудете се балкански кирки!

73

Анонимен

преди 1 година

Поредните кльопачи-едни охранени пенсионери които цял живот са цоцкали от държавата и продължават!Не искам такива да ме управляват... свършиха ли младите,та Радев назначава тези дърти ***

72

3592

преди 1 година

Визитки: Кои са новите 25 областни управители? - зелени чорапи, милиционери чат пат някоя заблудена фуста. Пълен майтап са.

71

Анонимен

преди 1 година

да, да разбирам ви хора, които искате да минем отново в орбитата на раша, нивото ви е такова, друго не сте виждали и за това сте русофили, путинофили, китайцофили, но не и европейци и най-вече Българи (не българи от Възраждане, те са русофили също)

70

Анонимен

преди 1 година

Тоя от "свалихте ПП" сам си ръкопляска вече няколко пъти, след като избълва словестните си ***. Не ви щем нито некадърния лъжлив предател Кирчо, нито Бойко - от едно котило са. И това с елементарните опити за противопоставяне е наивно-смешно. Всички те целуват американския за.ник.

69

Анонимен

преди 1 година

75, "Свалихте ПП"- твоите предатели и унищожители на държавата са същите некадърни мошеници като ГРОБ. На един господар служат и той не е България.

68

svetlina

преди 1 година

До Свалихте ППБраво, коментара е чудесен и много правилен.

67

Анонимен

преди 1 година

До до Лора 74 Не е важно колко голяма е икономиката, а колко добре живеят хората и колко справедливо са рапределени ресусите на държавата. Погледни коефициентът GINI, който мери равенството и ще видиш къде са Велокобритания (до Нигерия) и САЩ (след Джибути) и къде са Швейцария, Исландия, Норвегия. Знаеш ли колко бедни и гладни хора има в САЩ? Доказано е, че жените управляват по-спарведливо и успяват да осигурят по-добро благополучие за населението.

66

Анонимен

преди 1 година

До 69 loraШвейцария 41 % от министрите са жени (Бг - 15% в служебното правителство) и 43% от членовете на парламента са жени (24% в Бг). за това е толкова успешна Швейцария от 1948 г насам.))))))))В Швейцария жените имат право на глас от 1971г. и сегашният стандарт е въпреки жените.Дори и те не успяха да развалят швейцарската политическа и икономическа система, защото тя здраво се контролира от коравите швейцарски мъже.

65

Свалихте ПП

преди 1 година

за да дойдат ГЕРБ+ДПС, браво българи, отбор маLоумници сте и нямате аналог в целият свят ! Никога не се и зачудвайте защо сте бедняците на ЕС и да знаете такива ще си останете хилядолетия напред !

64

до Лора

преди 1 година

Какво общо има интелигентно, отговорно, компетентно и достойно управление на една държава с процентът на жените ? Ами в САЩ, Канада, Великобритания, Германия такива ли са процентите и ако не са защо те са водещи икономики ? Лора много ми се струва, че се изложи както трябва по възрожденски !

63

Анонимен

преди 1 година

Тези нямат срам,едни и същи пенсионирани служители на държавна хранилка-заплата и пенсия едновременно-вижте им само мазните физономиии нямат надяждане,те като си отидат ни почват техните деца и внуци пак гласувайте за тези ***

62

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е българи:отново бивши митничари,общински съветници,бивши депутати ще бъдат областни!!!Целият контингент на Радеф е заобиколен от бивши,само пенсионери се назначават .Трябва със закон да се забрани на пенсионери да заемат държавна работа,като са кадърни да работят в частния сектор

61

емигрант

преди 1 година

Защо на никой не пише къде членува?Всички са успели по времето на ГЕРБ,възможно ли е Тиквата да допусне израстване на противник?Невъзможно беше по времето на Тошо,антикомунист да расте в службата,а Тиквата е комунист бивш,настоящ и бъдещ,червената му книжка още е в чекмеджето при пачките,а главата му е пълна с комунистически методи на управление-диктатура и култ.Кой смята,че този кабинет не е сглобен за да се върнат на власт ГЕРБ+ДПС с новите Копейкин и Чалгаря?Българинът загуби отново !

60

Лаврентий Берия

преди 1 година

Военен - милиционер - предишния, военен, милиционер, предишния ... остави! Направо кърти мифката Радеф! Сега пак ли почва метлата - за два месеца?

59

Lora

преди 1 година

До Анонимен 61В Швейцария 41 % от министрите са жени (Бг - 15% в служебното правителство) и 43% от членовете на парламента са жени (24% в Бг). за това е толкова успешна Швейцария от 1948 г насам.

58

Shark

преди 1 година

Гълъб Президент и Министър председател🤣👍, е какво очаквате за служб. кабинет😎

57

Анонимен

преди 1 година

Как от демокрация, за 1 ден може да влезем в диктатура с кадри на ГЕРБ, ДПС, Слави. Вчера беше едно, днес друго и въздухът мирише на диктатура, на ГЕРБ, ДПС и на мафия.

56

Анонимен

преди 1 година

"Специална операция" ли да казваме вече, или "война"? Да си знаем. Военното положение може да не свърши след 3 месеца. Да почваме референдумите по-рано.

55

Анонимен

преди 1 година

Военно положение. Военните взеха властта в областите. Избори ще правят. Техен пример е Путин. И референдуми ще направят в областите за влизане в Руската федерация.