28

нн

преди 1 година

Каква загуба от ТЕЦ-София=Топлофикация София. ТЕЦ-а прави ток, продава го и печели. С отпадната пара прави топла вода и отопление на софиянци през зимата. Как става тази колосална загуба? Газът веднъж е дал ток, а след това и топло.

27

Реалист

преди 1 година

Подайте "Топлофикация"-София, само тя е губещата от всички останали топлофикационни дружества в страната, защото е държавна и е бездънна яма.Не може народа да плаща заради огромните далавери на няколко корумпирани чиновници в София.

26

До 28

преди 1 година

Канадското момче ще ти се види цчкато цвете,в сравнение с новите комунисти, които сега ни управляват. Връщаме се 33г.назад.

25

Куку

преди 1 година

Саше,30 години едни и същи локуми разтягаш.Държавата ти пречи,политиците били корумпирани,държавните органи са лоши.....а ти благодарение на ТЯХ стана милионер.Неблагодарник беше и ще си останеш неблагодарник!

24

Анонимен

преди 1 година

Както винаги се прави на интересен, а конкретно решение Не дава.

23

Стига бе,

преди 1 година

...ще бъде залята с газ, ама на каква цена? И този не беше ли един от посредниците на Газпром, които Борисов отстрани? Сигурен съм, че и този ще бори "мафията"!

22

Анонимен

преди 1 година

Аха, Днес бг не дава да се пише истината за тази руска комунистическа под. лога мафиота Сашо Дончев!Станал милиардер с корупционни схеми през 90 те.

21

Мдаа

преди 1 година

Май свалянето на канадския мафиот ще се окаже ефиндтвеното хибаво таьи година

20

Ти да видиш

преди 1 година

Някой да каже истината

19

Анонимен

преди 1 година

Освен това ще проведе и задържането на г-н Иван Гешев след заповед от Люксембург и задържането на г-н Бойко Борисов след доклад на американските власти този месец

18

Анонимен

преди 1 година

Принципно Дончев е прав, но и неговия търговски косъм не е много чист. Помня че на времето плащаше луди пари на Слави Трифонов за да плюе всяка вечер по Иван Костов.

17

Анонимен

преди 1 година

СКРИЙ СЕ БЕ НЕКАДЪРНА НОМЕНКЛАТУРО !!!

16

До аа

преди 1 година

Беше. Сега е американски посредник (купува втечнен газ)и строи със свои средства платформа във Вльора, май. А нашите тук се надуват за 20% участие в платформата в Александруполис. И така ще си купува газ и ще си има спот където да разтоварва. Чудя им се на тези едри богаташи от КРИБ? Имат толкоз пари и не си построят даже тръба, а не да реват само и да чакат на Булгаргаз. Никаква инициативност, само чакат, трябва да са от назначените капиталисти. А пазарът е свободен.

15

аа

преди 1 година

Тоя е един от посредниците на Москва *** иначе много им знае устата

14

Майора

преди 1 година

Не е ли срамно Дончев да говориш такива неща , след като станс милионер благодарение на посредничеството си д "Газпром"! И ако теб не те интересува държавното , продавай си газта в чужбина , достатъчно обикновените клиенти плащат доста високите сметки!

13

Анонимен

преди 1 година

Това значи че газ има Въпроса е кой колко ще спечели на гърба на клетият народ, който ще плаща цената

12

Анонимен

преди 1 година

Сашо, ти си спасителят на България. Помоли за газ от руснаците. Ти си гъст с тях, приятел си на Слафчо. А приятелите са най-важни. Даваш на Слафчо, дай и на нас газ насущний. Да се свети името ти, да бъде волята ти. Амин.

11

Анонимен

преди 1 година

Ще търсите Валю Топлото. Сегашният ще се казва "Студеното"

10

Black Sea

преди 1 година

Бре, тоз на Песков мяза. Да не са нещо братя.

9

Анонимен

преди 1 година

Газ има много но е далече от бг и няма как да стигне освен през Украйна където е война или през Турция. Така че има само 1 вариант. Другият е през тръба от Гърция но на тройна цена и няма кораби и не е изгоден.