69

СМЕХ...

преди 1 година

СЪЩОТО КАЧЕСТВО , КАТО НА ИРАНСКИТЕ АВТОМОБИЛИ "РЕНО"../.преди години./.!

68

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Иранскиге дронове са правени в иранските заводи , където работника никога не се навежда ....ЗАЩОТО БИЛО МНОГО ОПАСНО В ТАЗИ ПОЗА---СИГУРНО И КАЧЕСТВОТО ИМ Е ТАКОВА!

67

Анонимен

преди 1 година

До 63:Ха-ха!Голямо "знаене да воюват" ФАЩ-агите - след 10 години клечене в Афганистан,барабар с един куп слуги като нас,така се навоюваха с талибаните,с "високоточни оръжия" по пещерите,че накрая така така успешно и бързо се ометоха,като панически оставиха въоръжението си и даже самолетите си?!

66

Има 5 вида русофоби

преди 1 година

Смачкани, леко смачкани, изгладени и колосани.

65

2 ВИДА РУСОФИЛИ

преди 1 година

ИМА 2 ВИДА РУСОФИЛИ: ПЛАТЕНИ И ЗАБЛУДЕНИ

64

Анонимен

преди 1 година

Айде сега пък Ирански дронове. Следваща стъпка Албански танкове.

63

Анонимен

преди 1 година

45 до 45 ха сега де !?!

62

Татул

преди 1 година

А не ве! Значи може от цял свят да се налива оръжие в Украйна, а руснаците не могат да позват чуждо. Ай да видим сега. Толкова ли са страшни тези ирански дронове. Още не са ги пуснали руснаците, американците ореваха здраво.

61

Анонимен

преди 1 година

Рашисти....рашисти навсякъде....

60

Анонимен

преди 1 година

Колкото и каквото се доставя на Украйна, бива смилано и онегоднявано.

59

r3v0lv3r

преди 1 година

До Бай ДрънАмериканците може да имат доста косури, но поне да воюват знаят. Проблемът не е в оръжието, а кой го използва и това, че руснаците унищожават логисктиката понеже ПВО-то не върши достатъчно работа. Иначе американците имат минимум 1200 залпови системи и хиляди оръдия, ама оръдие без снаряди не върши особенно работа.

58

Я, па Я

преди 1 година

До Бай Дрън: Ти да видиш!!! Е как така най-големия агресор на света не може да воюва. От Кремъл май пак са объркали опорките, до преди малко се твърдеше обратното, че САЩ не са се спряли да воюват от както са създадени и хоп сега обратното, не били способни да воюват. Я си уточнете версиите...

57

Я, па Я

преди 1 година

Русия изпада от всяка класация, щом е стигнала до там да се моли за оръжие на Ердоган и Аятолаха. И да не се забравя, че Израел само това и чака, Иранските Аятоласи да стъпят накриво и да създадат повод за тестване на най-новите супер дронове на Израел. Същите дето бомбят наляво и на дясно в Близкия изток без да може да ги засече никой. Даже прехвалените руски системи С300 и С400 са като слепци в случая с израелските дронове и самолети.

56

СТОП война

преди 1 година

Една от целите на тази диверсия е ликвидация на Руската и Украйнските съветски армии.Военните от Украйна които загиват се приемат като руснаци след смърта ..Мюсулманските наемници убиващи украйнци след смърта не ги приемат за европейци.. Засега украинската съветска армия не воюва срещу Руската федерация.. Иначе може за дв адни да потопи всички военни кораби в Крим без да истреля и един снаряд по тях..

55

Анонимен

преди 1 година

Смятайте, колко е "развита" руската военна промишленост щом купуват дронове от Иран.... Ха-ха-ха!

54

Олег Прутиков

преди 1 година

И вашият път е един. Това е пътят към Русия. Всички съзнавате, че отдавна трябваше да бъдете наша губерния.

53

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и с комети да ги удрят, ич *** и нее ни за укри, ни за руснаци, ни за американци. Не е ли тракиец не ми го хвалете.

52

Анонимен

преди 1 година

Иран ще воюва в Украйна с нато до последния руски войник.

51

Анонимен

преди 1 година

Убиеца на Олга написва черно на бяло " слава нацi " признава си че е нацист

50

Анонимен

преди 1 година

Своя мисъл нямаш ли че копираш моята. Нещо лично ли имаш към мен или просто нямаш свое мнение.Това е форум. Коментирай статията. Дете ли си ?