59

танкист

преди 1 година

Много хубава платена статия. Един човек в нашата дълга история на име Васил Иванов Кунчев е изрекъл едни слова "Дела трябват, а не думи". Ще е прекрасно ако нещо се случи и на практика, че Харвард ги видяхме с думите и с делата никакви ги няма.

58

Анонимен

преди 1 година

Този поне няма нагла физиономия като културния министър или председателя на Народното събрание. Дано са останали идеалисти сред младите.

57

Зозо

преди 1 година

Нещо май е пресолена манджата с това момче,не мисля че ще се справи.....много се задълбочиха проблемите ни.Някои партии трябва да се забранят за мандат -два...като ГЕРБ,ДПС и близки до тях. Трябва чрез добре организиран конкурс по ресори да се подберат хора специалисти и под клетва да се отрекат от партиите си,но има много пчелички не толкова известни но кадърни....да минат под строг медико-психологичен преглед.

56

Анонимен

преди 1 година

ще трупа опит и ще прави грешки на гърба на българският народ/пазар, как няма да му симпатизират австрийците..

55

Анонимен

преди 1 година

чужди агенти, еничери , младоци които са готови на всичко, за да се изкачат по върховете на властта, алчността е водещ мотив

54

Анонимен

преди 1 година

Този три пъти му връщаха от Брюксел Плана за развитие.

53

Ралица

преди 1 година

НАПРИМЕР АНГЕЛИНА ЗЛОБЕЕ НА УСПЕХИТЕ НА ОКОЛНИТЕ ПРОСТО ЗАЩОТО Е БЕЗСИЛНА ДА ПОДРЕДИ СВОЯТ ЖИВОТ И ПИШЕ ПО САЙТОВЕТЕ ХУЛИ ОМРАЗА ЗА УСПЕЛИТЕ БЪЛГАРИ

52

Ралица

преди 1 година

ГОЛЕМИ ХВАЛБИ БЕЗ ПОКРИТИЕ ТОЗИ ПЕКАНОВ ДЕТО ЕВРОПА МУ ВЪРНА ПЛАНЪТ ЗА РАЗВИТИЕ И С МНОГО МНОГО ГРЕШКИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ И ОЩЕ НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА ЧЕ ЕТО ТАКИВА ХУБАВЦИ ОТ ПОДМЯНАТА ВКАРАХА БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА ГОЛЯМА ХВАЛБА Е ПЕКАНОВ

51

Анонимен

преди 1 година

Герберасти , герберастки и малки герберастчета се чудом чудят как може да има някой умен ,който да е и известен и търсен и да не краде като гербераст ... Макар , че за крадене не е нужно въобще да си умен ! Справка - ГЕрП !

50

Анонимен

преди 1 година

промихме на децата мозъците ..ето резултата киро пробиотици лена ужас некомпетентни но с нагло самочуствие

49

Анонимен

преди 1 година

Дори и във Виена е търсен - се чудят тия измамници!! Невероятно е да търсят отрочето на некви комунисти! Скъсаното бедно българче от дивата страна даже и във Виената го търсели!! Бре чудо е това- богатите и уредени австрийци чак до него да опрат! И родина му станали без да го питат май!! Ама то искали питане? Милите расисти- светът им е ясен!

48

Отговор

преди 1 година

Аз, оценявам качествата на другите,и се радвам на всеки друг успех! Така че, в България има и такива! Но Този, освен качества които му набутваш, се държеше нагло, висомерно , и самият факт, че му приписват "стара" Родина, трябва да ти говори нещо! Първо, че Фигурантът/на Черепа/ Радев не разполага с кадри да управлява, въпреки че се набира за фактор! Колкото за "младите" и "интелигентните", по-безкрупулно, и по-корумпирано правителство от ПеПе-тата, не сме имали!

47

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

В политиката и в държавното управление се израства от ниво на ниво. Който може, върви нагоре. Не може някой, ама много умен, ама много талантлив, учил в престижен у-т да управлява страна, в която даже не пребивава. Да сте чули някой прекрасен стоматолог, съвършен, от най-добрия университет, да е станал директор на гинекологична клиника? Макар, че и в двата случая пациента е на стол.

46

Анонимен

преди 1 година

стига харвард ето и тия какво казват сарата родина демек имат и друга .....поже пази България от таквиз

45

bi4

преди 1 година

Този излезе по-умен . Усети , че Кирчу е въздухар и не се залепи за тях .

44

Ангелина

преди 1 година

Има ли някой в България ,който да оценява качествата на другите и да се радва на успехите на друг?!Нека повечето млади хора да бъдат ,като Пеканов....- много малко хора ,дори и на по "зряла възраст" притежават неговите качества- знания,ум ,мъдрост ,интелигентност ,далновидност ,бърза мисъл ,амбициозност в положителният смисъл на тази дума и желание да е полезен с уменията си ,дори и това да не му носи най- високи лични материални дивиденти..Такива млади хора са ни нужни ,за да продължи промяната

43

Имам добра новина :

преди 1 година

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ... НЯМА... НОВА РОДИНА............... БОЙКО Е НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИЯ.. ТРЯБВА НИ ЧОВЕК, КОЙТО СИ ОБИЧА РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ.....

42

Анонимен

преди 1 година

Разбирай , че е поръчкова статия , едвали някои във Виена , знае кой е Пеканов

41

СТАРАТА РОДИНА..??

преди 1 година

ДА РАЗБИРАМЕ, ЧЕ АВСТРИЯ - Е НОВАТА МУ РОДИНА..??... 2 ПЪТИ ЛИ СЕ Е РАЖДАЛ..?.... ЛУДОСТ Е ОБХВАНАЛА ЧОВЕЧЕСТВОТО...

40

гледна точка

преди 1 година

И след всичко това, което е учил и работил, идва в България два пъти да става някакъв си невзрачен служебен министър???? Значи толкова му е и образованието, и опитът, и най-вече уменията.