69

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 78: "това на Китай е пораженско мрънкане"? Напротив, ако Китай се задоволи само в тези военни учения какво губи? Нищо. За САЩ изгодна е само такава провокация, която е със сериозни последици. Само че съюзниците на САЩ в Азия се броят на пръсти, а и не всички от тях са готови да си развалят отношенията с Китай.

68

Анонимен

преди 1 година

Жълтокожия началник може да отскочи до масква да се оплаче на жужето как са го обезчестили :)

67

Анонимен

преди 1 година

И жълтуpите се оказаха втората най-силна армия в района на Тайван :) Също като блядухитe на жужето в Украйна!

66

Муахаха

преди 1 година

Американците провокират, защото знаят, че има кой да им се върже на провокациите!А Руснаците за Украйна и Китайците за Тайван само си търсят поводи да се изкарат провокирани! Едните са такива защото другите са такива!!! Няма черно и бяло, няма добро и зло!Всички настоящи световни "лидери" са зло!Индивиди вярващи на собствените си лъжи и пропаганди, изцяло откъснати от нуждите на обществата които ръководят!

65

Гъзибар

преди 1 година

О *** Л А Се

64

до анонимен

преди 1 година

"""че, няма да допуснеш унижението Китай И сега пак унижение.." ----- Първо: Знаеш ли, че Китайската цивилизация съществува от 5,000 години, от които 4,000 години с Писменост, а кРаварите няма да изкарат и до края на този век. Второ: китайците побеждаваха своите окупатори не на бойното поле, а ги асимилираха в културата си бавно, постепенно! Трето: А, защо винаги наричате Русия агресор, когото громи агресивните си врагове, а кРаварските агресори - борци за демокрация ?! -)))

63

Пян_Гъ

преди 1 година

До рН: Донякъде съм съгласен, да, китайският манталитет е друг, но в геополитическата напревара, извършваща се по законите на джунглата, МЯСТО ЗА КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НЯМА!!! Културните специфики - вкъщи!!! На ринга за световната титла по бокс или биеш, или ти размазват спецификите. Като си толкова специфичен, защо се пънеш? Защо заплашваш с военен отговор? НЯКАК СИ НЯМА ЛОГИКА!

62

Това е истината

преди 1 година

Има ситуации когато големите политици трябва да мислят за света и мира и да преглътнат провокациите на фашистите сащ.

61

Анонимен

преди 1 година

Краварите забъркаха поредната каша и се правят на невмирисани....светът сериозно трябва да им покаже, че няма как да бъдат световен хегемон и да ги набута обратно в годините на самоизолация практикувана до втората световна.

60

Да

преди 1 година

Цял ден нищо за фашиска Украйна, нещата там хич не са добре за ВСУ, бягат,бягат....

59

рН

преди 1 година

Беше 110% ясно, че китайците нямаше да свалят самолета с 82 годишната прабаба и то при никакви обстоятелства, не защото се страхуваха, а защото това не отговаря на китайските традиции, култура и манталитет. Американците от своя страна демонстрираха политическа арогантност и п.остития, която шокира целия свят, това ще им струва много скъпо в икономически, финансов и политически план!

58

Дядо Вазов

преди 1 година

Край Босфора шум се вдига, лъскат саби, щитове

57

Пян_Гъ

преди 1 година

Как виждам аз нещата? Когато си претендент за световната титла по бокс (тежка категория) и след дълги преговори и врътки - по сключването на договор - излезеш на ринга, примерно с/у Тайсън Фюри, не стоиш със скръстени ръце, за да те налага онзи. ЗАЩО СИ ОТИШЪЛ??? МОЖЕ И ДА НЕ ОЦЕЛЕЕШ! ЗАЩО НЕ УДРЯШ? Защо не свали самолета на Пелоси и не потопи "Рузвелт"??? Тогава щеше да си шампион. Сега не си готов и само се излагаш!

56

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ Е ПОСТИГНАЛА ЦЕЛТА СИ - ЖЪЛТИТЕ КОМОНИСТИ СА НАПРЕГНАТИ!

55

да-м

преди 1 година

Баба Пелоси успя още да сплоти китайците и целия свят срещу англосаксите. Байдън от женски пол, ако в САЩ все още има полове, не съм в течение с новостите.

54

Анонимен

преди 1 година

Тази година се очаква Индия да отнеме първото място на Китай по брой население в света

53

Анонимен

преди 1 година

Баба Пелоси донесе мир в югоизточна Азия и си тръгна :) В Тайван не всички я посрещнаха така радостно, както се опитват да го представят скъпите ни пуйки и ***!

52

Анонимен

преди 1 година

До За всички слабоумни След като може да се репчи на САЩ трябваше да има смелостта и да си изпълни заканите. Иначе ставаш за подигравка като Китай.

51

Анонимен

преди 1 година

До София Не си София а Масква.

50

Анонимен

преди 1 година

Пелоси отпътува и Китай възмажа.