89

Анонимен

преди 1 година

тоя да не би да е в бизнеса със захарни петлета щом произвеждаме ще изнасяме.от къде ги намират все такива *** на ръководни длъжности.

88

Анонимен

преди 1 година

До Нищо ново Не е тайна къде с посредничеството на Полша и Румъния отива оръжието и боеприпасите, които изнасяме. Русия ни обвини, че руски войници загиват от български снаряди и куршуми. Буквално преди дни румънска фирма ни обвини за кородирали снаряди. Украински ракетни системи за залпов огън използват български боеприпаси. А вицепремиер Нинова не знаела за това Моля?!

87

Анонимен

преди 1 година

Полша, Чехия дават оръжие на Украйна, а ние попълваме техните запаси, защото са наши евроатлантически партньори в ЕС и НАТО. Долен, лъжлив предател.

86

Анонимен

преди 1 година

Предателчето лъже и ни позори. Ние попълваме запасите на Полша с оръжие, а Полша дава от нейните оръжия.

85

Нищо ново

преди 1 година

Никой не е отричал, че изнасяме оръжие за Полша. Какво правят те с него не е наша грижа. А и на Корнелия Нинова не и е работа да знае къде отива оръжието от Полша. И това е обяснявано много пъти. Решил да каже нещо бившият шеф на Кинтекс. Интересно, че такива като него започват да приказват едва когато станат бивши.

84

Пурко

преди 1 година

До Рамзан Кадиров::Ако те набара истинския Кадиров ще им да ревеш,,АХМАТ сила,,

83

Анонимен

преди 1 година

ГРУБО КАЗАНО ЗАКАРАЛИ СА ПО ТЕГЛО ОКОЛО 2-3 ДИВИЗИОННИ БОЕКОМПЛЕКТА ПРИ ТОВА, КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД СРОКА ОТ 4 МЕСЕЦА ПО ШЕПА ПАТРОНИ НА ВОЙНИК НА ДЕН, ТУК ТАМЕ МИНИ, ТУК ТАМЕ СНАРЯДИ, НЯКОЯ ОСИЧКА, НЯКОЯ ИГЛИЧКА... НИЩО ОСОБЕНО!

82

R

преди 1 година

Ееее, това е супер държава, изградена цялата от лъжи, обещания и интриги.

81

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Американското оръжие е най-доброто! Но нека не забравяме приносът и на нашите оръжейници! Хиляди ***-руски св-ине-кучета кв-ичат в Ада благодарение на българското оръжие! И още много хиляди ще зак-вичат, хи-хи-хи... Слава на българските оръжейници! Слава на България! Слава на Америка! Слава Украини! Героям Слава! СМЪРТ ЗА РАШКА-ПИДО-РАШКА!

80

ПроСоТо

преди 1 година

намен па ми хареса ей това заклинание на Ниновица:-". За 169-ти път потвърждавам пред най-висшия форум на България Народното събрание, че България не е изнесла и един патрон за Украйна"..Като оставим на страна това тайнствено "169",да ви кажа:-Аз й вярвам!..Вярвам,че в тия 4200 тона ОРЪЖИЕ не е имало "И ЕДИН ПАТРОН"..Но за всякакво друго ОРЪЖИЕ не е посмяла да са закълне.."Да ви имам номерата!",както се изразяваше бай Ристьо..

79

Доколкото разбрах

преди 1 година

Няма доказателства България да е изнасяла оръжие директно за Украйна. Оръжия са изнесени за други държави а те вече от своя страна може да са го изнесли в Украйна. Това вече не е наш проблем.

78

Popa ot razgrad

преди 1 година

Досието на Кинтекс за контрабанда на оръжие е доста тлъсто и обхваща 3 континента...още от времето на Тодор Живков...

77

Анонимен

преди 1 година

eeee, бивш шеф на държавно дружество. или плюе или прибира в джоба. друго не знае (а в този случай можеше да си мълчи). Егоисти по природа, това ще е името на новата партия а ла Дългия

76

Анонимен

преди 1 година

Киро е за затвора

75

Анонимен

преди 1 година

Дааа, Корнела не лъжеше по-малко от канадеца. Интересно ми е сега кой ще гласува за БСП, след като те практически нарушиха всички свои обещания към избирателите и верните си поддръжници. Особено сред русофилите, ако русофил гласува отново за БСП то сам по себе си плюе.

74

Анонимен

преди 1 година

Дарено или платено?

73

А радев

преди 1 година

...ще купува нови ф16 - 8 бр още, а плюеше Борисов за първите 16 бройки! Кукуланд!

72

Ха ха ха

преди 1 година

Значи Русия може да произвежда и продава оръжие, но виж..България - не може!!! И защо така!?! За нас може, а другите - са наши подвасални крепостни! Пфу!

71

Анонимен

преди 1 година

Въпреки клетвите на Нинова че не изнася оръжие за Украйна, гръмнаха склада на Гебрев. В Германия гръмнаха вече 3 склада и фабрики, във Франция 1 фабрика за експлозиви. Да се правиш че това не е Русия е проява на страх. ЕС е нападнат от руснаците а никой не си отваря устата да посочи нападателя.

70

Анонимен

преди 1 година

Това че е изнесено за Украйна е отлична новина, но това че се прави тайно за да не разсърдят Москва е срамно. Щом те страх от врага не ставаш за политик.