30

Анонимен

преди 1 година

Да налагаш санкции и да твърдиш, че си неутрален е все едно мома да прави кекс и да заявява, че е девствена. Неизследвана от науката степен на шиzoфрения.

29

Анонимен

преди 1 година

Много достойно

28

Анонимен

преди 1 година

До 29 Анонимен Евала на Швейцария! Това е да си Независим от структури на " организации и съюзи"!!! И защо не реват за ЕС и НАТО??!-:))) ЗАЩОТО ИМАТ ИНДУСТРИЯ И СЕЛСКО СТОПАНСТВО И ЗАЩОТО НА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ! ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ? ПОСОЧИ ЕДИН ШВЕЙЦАРСКИ ПОЛИТИК С ИМЕ ИЛИ ПРЕЗИМЕ - ТОВА Е НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ! ВДИГНИ СИ *** И *** ДА ВИДИШ КАКВО ОЗНАЧАВА ШВЕЙЦАРИЯ!

27

пришълеца

преди 1 година

По пътя дявола са:))) неутрални са на идея:)))

26

Анонимен

преди 1 година

Хубава държава с хубава валута.Знаят какво искат и го постигат винаги.

25

Анонимен

преди 1 година

Как може да си неутрален, когато къщата на съседа ти гори, жена му е изнасилена, а детето - заклано???

24

Неутрален

преди 1 година

Парите (руските газови милиарди) явно не миришат...?

23

Анонимен

преди 1 година

Големи отворковци тея - заобиколени само от натовски държави, със съседи като Германия, Франция, Италия. Много ясно, че могат да го играят неутрални. Украинците обаче нямат този късмет, със съсед като рашистан, войните са им сигурни.

22

Караджата

преди 1 година

Мам.цата им евроатлантическа Кирчовци и Боковци. Ще има и у нас веселба тая зима гответе се, време разделно мина сега идва тежкото за съжаление. Време е да разкараме евроатлантическите гумна от България без значение на цената иначе утре може и да няма България или не и в тези граници.

21

Анонимен

преди 1 година

да се издаде нов закон в бг кои то да е политик посяга на парите от държавата да му се отнеме цялото имущество също и парите полза на държавата и право да нема да работи никаква сфера да остане без пенсия --нема да има никакви кражби от страна на политици бг само тека може да се стабилизира живота на народа.изискваите това

20

Емил СТЕФАНОВ

преди 1 година

Как може да е неутрална след наложените санкции???.

19

До Малоумното

преди 1 година

"До: номер 16 Бе то нивото на живота в Швеция и Финландия е още по-високо, ама и они уйдоа у НАТОА като видоа Путин к'ви ги върши!!!" ----------------- Ти си пълен пpocтак и тъпaнaр с липса на елементарни знания. Двете държави, които цитираш изобщо не могат да достигнат нивото на Швейцария. В допълнение, и двете са задлъжнели - Швеция с национален дълг от $200 Милиарда, a Финландия е пред фалит с дълг от $196 Милиарда за население от 5.5 Милиона.

18

ДО 20

преди 1 година

В НЕУТРАЛИТЕТ СА!

17

анализатор

преди 1 година

Във Швейцария има най-малкобруски шпиони на ФСБ и ГРУ! Затова са и неутрални - могат да си позволят този разкош!!!

16

До 17:

преди 1 година

Ти си болен.

15

Анонимен

преди 1 година

като сте неутралитет защо вложихте сакции на русия сами си създавате проблеми с русия-русия ще в покаже като свърши с укропите на всички без изключение

14

Вуте

преди 1 година

До: номер 16 Бе то нивото на живота в Швеция и Финландия е още по-високо, ама и они уйдоа у НАТОА като видоа Путин к'ви ги върши!!!

13

Анонимен

преди 1 година

"изтръгнала всички ни от спокойствието на мирната ситуация, на която се радвахме вече 70 години" колко избирателно описва положението в Европа и забравя,че НАТО бомби Белград, който е географски по-близо до Швейцария отколкото Украйна. Забрави да наложиш санкции на НАТО(включително на България) когато нападна Ирак, Афганистан,Либия и Сирия (страните които искаха да се избавят от петродолара) ей на това се вика интереса клати фeсa и двоен стандарт.Остави Тея клишета за демокрация и койе агресор

12

Хе Хе

преди 1 година

Швейцария умре. Всеки тегли и бега. Май се подпали чергата.

11

Анонимен

преди 1 година

Иска ми се политиката на България да беше като на Австрия, Швейцария и Унгария. Сега разбрахте ли защо нивото на живот в тези държави е високо?