24

Анонимен

преди 1 година

Аз хванах омикрон 12 месеца след ваксинацията ми (2дози). Започна драматично, с висока температура, ужасно главоболие и сърцебиене, но мина бързо. След 3 дни нямах нищо, освен позитивен тест. Мъжът ми, който е рискова група с 6 болести,беше с трета доза отпреди 3 месеца. Имаше лека болка в гърлото 1 ден и позитивен тест. Това го спаси. Ваксините помагат, който го отрича лъже!

23

Анонимен

преди 1 година

Чета некадърното заглавие и разбирам, че ако си преболедувал или ваксиниран има 40% шанс да се заразиш. Нищо не пише за непреболедувалите и неваксинираните - т.е. пределно ясно е, че за тях няма никакъв шанс да се заразят. Да не говорим, че "огромната заболеваемост" е 500 на 100000 - т.е. точно 0,5%, което не се счита дори за начална фаза на разпространение.А за маските - от 40 години се публикуват проучвания за вредата от тях, тъй че очевидно са си ВРЕДНИ най-вече в затворени помещения.

22

Лекар

преди 1 година

Ваксинационният имунитет е по-добър защото ковид скапва имунитета. Най-ефективна защита е ваксина след преболедуване, т.нар. хибриден имунитет. Доказано е. Но нашите антиваксъри ще гракнат сега като го публикувам.

21

Анонимен

преди 1 година

Преебните набодени...

20

сина

преди 1 година

"Малък процент от голямо число също е гоямо число - абе до кога в тая държава вирусолози ще се изказват математически, и до кога "математици" като витанов ще се изказват като вирусолози. А, впрочем нали витанката правеше прогнози за войната в Украйна, като му падна рейтинга с короната. Та, какви бяха прогнозите - вижте в интернет, голям *** е витанката...

19

necromant

преди 1 година

отдавна трябва да ги избием до крак, да ги побием на кол,а преди това нажежено до червено желязо в червата през ***..

18

преебано ваксерче

преди 1 година

И що се вакснах тогаз?!

17

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Това изчадие на дявола Гломб искам да я видя на гилотината!!!

16

Тия

преди 1 година

глу пoсти даже не си заслужава да се коментират! Ай със здраве

15

JJIVANOV DOUSER

преди 1 година

Warnings about terror with SARS COV 19 and vaccines ...При тестове на подложени на две,три,четири дози ваксини се засякоха специфичен стрес на сърдечно съдова система,... Жертвите се следят он лайн през нагло престъпни дигитално холограмни оръжия инсталирани в лични документи.. Мед мафията дава указания тези увредени да се пазят от други вкл рекламни увреждания..Тежко увредени от рекламни пресканирания с цел реклама на КОВИД НЕ СА ЗДРАВИ.. Имат остатъчни увреждания от пресканирания..

14

Анонимен

преди 1 година

"Абсолютно никой нищо не знае какво ще става тепърва с биологичното оръжие Ковид 19." ...по-скоро е информационно оръжие, промиващо мозъци

13

Анонимен

преди 1 година

Бай Тръмп нали викаше да пият белина американците....

12

Анонимен

преди 1 година

За новите модели дето пуснаха,произвеждат и нови модели ваксини.Край няма да има,това е бизнес за милиарди.

11

хмм

преди 1 година

Каква ваксина е тогава като 40% е вероятноста да се заразиш. Не вярвам в ковид.

10

Мимс

преди 1 година

Имунитет.... "особено този от ваксина" :))) == Разсмя ме искрено!

9

Анонимен

преди 1 година

Щом като се вдига като ракета значи че през седмица ще ни махат и слагат маски. Лъжливото овчарче колко пъти лъгало преди да му теглят един бой, максимум три пъти, но тези си мислят че могат да ни разиграват вечно.

8

Анонимен

преди 1 година

Тези %-ти са така на ангро сложени.От 6 починали 4 са без ваксина и 2 с ваксина.Явно от там са сложили 40% чисто математически.

7

Анонимен

преди 1 година

Ваксата не работи бе !!

6

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно никой нищо не знае какво ще става тепърва с биологичното оръжие Ковид 19.

5

Хахаха!!!

преди 1 година

"За щастие предхождащият имунитет, особено този от ваксина, успява да пази от тежко боледуване и влизане в болница", допълни тя,,,,,,,,доц. Глъмп отново се изцепu!