9

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Дългът да лекуват човека е на докторита в болницата, не е на децата му ! Децата му не могат да го излекуват и да му направят операцията. Маам ви докторска кажодерска капиталистическа

8

Отегчен

преди 1 година

Възниква въпрос: А защо разходите по операция по счупена бедрена кост не се поемат от здравната каса?!?! Тоя човек най вероятно е плащал 40 години предварително здравни вноски и осигуровки! Нещо което научих наскоро - в целия ЕС протезиране на тазобедрена става е за сметка на здравните каси. Единствено и само в България те рекетират с по 5000, 8000, 12 000 лева. Само за протезата. Отделно "избор на екип" и т.н.

7

Истанбулец

преди 1 година

щом е мъж, нема проблеми да умре. Ако беше жена, даже и Урсула щеше да надигне вой!!!

6

Гиб Мелсън

преди 1 година

За пръв път чувам, че деца трябва да плащат за лечението на баща им. По принцип е обратното. Възрастните отговарят за децата а не обратното. Нали здравеопазването ни е безплатно? Какви са тези разходи, които болницата не може да поеме?

5

Българка

преди 1 година

Ще ви разочаровам, не е задължително да са от ромския етнос. Точно в същата болница придружавах майка ми в Ортопедия. На жена от едно село и синът, и снахата отказаха да останат дори за една нощ, докато й премине упойката. Доста заможни иначе. Цяла нощ й давах вода и я успокоявах, не можеше да разбере защо е вързана...

4

Анонимен

преди 1 година

Не че не искат да платят , а нямат. И като го приберат проблема с парите остава

3

Анонимен

преди 1 година

Безобразна е система, в която очевидно необходими манипулации, трябва да бъдат заплатени, за да се извършат. Ако си без пари, какво? Когато човек лежи безпомощен на носилка, и системата, в която е вкарвал пари години наред, няма да направи нищо, докато не извади пачката.. и в крайна сметка лежи и чака приятели, роднини, трети лица, някой, който му е длъжен, да се бръкне, да изнамери от някъде непосилни за много хора пари. Ненормално е счупвания да не се покриват .. да ходим сакати и болнави..

2

Анонимен

преди 1 година

Ромски ценности.

1

Анонимен

преди 1 година

Така са ромеите, изостават си децата, родителите, държавата ги храни, лекува, защитава.