7

Анонимен

преди 1 година

До Чук и ГекОще един всезнайко дето с 3 кофи вода... Имаше там нещо за прибиране на вересиите ама...

6

Анонимен

преди 1 година

До Няма пазар!?!?!?!?!?Ами дай акъл. Ти нали знаеш. Икономика, пазари, политика квантова физика - всичко ти е ясно. И бизнес си се научил да правиш. Като отгледаш една диня или домат тогава ще коментираш - дотогава си един от хилядите всичкознаещи средностатистически медийни сеирджии. И да си закърпиш гащите.

5

Чук и Гек

преди 1 година

Капитализъм! А разхода за засяване на декар дини не е 1000 лева, а 1 литър бензин за фрезата 1 час работа с мотиката да им направиш огнища и семената от останалите на полето карпузи от миналата година! 3 кофи вода! Изкуствена тор няма, нали всичко на пазара е еко!

4

Мен

преди 1 година

Пътуваме из България, спираме при производители, направо пред градините. Когато попитаме за цената най нагло ми казват цени като на пазара в София, та и по високи. Няма транспорт, данък, серия, продавач и т.н.Е па яжте си ги вие

3

Анонимен

преди 1 година

1000 лева на декар?!Тоя за кви ни взема бе?

2

Сата НАТО

преди 1 година

Българското производство в момента се продава на по-ниски цени от гръцкото, но пак не се купува, необяснимо е. ----///------ Кое му е необяснимото?

1

Няма пазар!?!?!?!?!?

преди 1 година

А къде го търсят този пазар? Ааааа, не го търсят! Някой трябвало да *** тях да ги търси. еми.... по полетата ще са :) Къде другаде? Не се научиха да правят бизнес и туй то!