203

Анти Тяло

преди 1 година

Нинова е вече за ТЕЛК...незне на кои Ора е!!!

202

Данчо от Елин Пелин

преди 1 година

Тая отдавна е кандидатка за трудов лагер,най малко 30год.

201

хитруша

преди 1 година

Каква паника, какво чудо!! Страх да не окрадем танкерите ли има? "кой прати бившия мъж на сегашната жена на президента да взима мандата и защо? Леко опит за унижение ли кво" От тук до изборния ден само този въпрос ще се задава! Всичко останало е апачък- триста думи в различен ред , казани от Нинова

200

Анонимен

преди 1 година

Колко още неща ще признае Нинова. Просто преди беше във властта и нямаше как. А сега е извън властта и може да говори каквото си поиска.

199

217

преди 1 година

НЕ, КИРО НЕ ГИ НАПРАВИ, НАПРАВИ ГИ МОДЕЛЪТ РАДЕВ- КОЙТО ГОВОРИ ЗА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА НО ДЕЙСТВА ПО КРЕМЪЛСКИ, КИРЕ БЕШЕ ПОСТАВЕН ТАМ ЗА ДА МИНАТ ЛЕКО ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ ПО СЪСИПВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ А КИРЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИГРАЕ РОЛЯТА НА СЕЛСКИЯТ Г Л У П А К КАКТО ВИДЕНОВ ИЗИГРА РОЛЯТА НА ХВАНАТИЯ ОТ УЛИЦАТА, АКО БЯХМЕ ИЗВЪН ЕС СЕГА 1995/1997Г ЩЕШЕ ДА СЕ ПОВТОРИ ТОВА Е МЕКИЯТ И ВАРИАНТ. ОЛИГАРСИТЕ С МИЛИАРДИ, БЕДНИТЕ СМАЗАНИ

198

МОДЕЛА РАДЕВ ОБРА БГ

преди 1 година

И ЗАТОВА СА ВИНОВНИ ГЕРБ, НАЛИ ТАКА ГОВОРИТЕ- МОДЕЛЪТ РАДЕВ ЗА ЕДНА ГОДИНА ОБРА И СЪСИПА БГ

197

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли какви поразии направи Киро, а, още не сте разбрали, добре, тя зимата имате още време да вденете. С изгонването на руските дипломати от България Киро изгори всички мостове в отношенията с Москва. Сега за да подновим преговорите с Гаспром ще се наложи не само да върнем ония 70 дипломата ами да назначим още 140 за да върнем доверието на хората. Киро не е никакъв политик а бясно куче динго, спуснато от американското посолство.

196

бам

преди 1 година

Избрана с гласовете на русофилите , изнася оръжие срещу Русия !? Тая кво я чака ...

195

!!!

преди 1 година

До Анонимен 211 - всички мислещи и нормални хора биха гласували за тях, а такива *** като теб са за изчистване, но всичко с времето си!

194

Анонимен

преди 1 година

Ако гласувате за ПП,все едно гласувате за ***.Пак ще се намърда във властта и този път ще ни довършат.Мислете като гласувате,вижте докъде ни докараха.Само лек пример:Цената на промишления ток я вдигнаха 300% октомври 2021,още като дойдоха на власт,а войната започна на 24.02.2022.Метанът в момента е 5.55 лв.Незнам кой нормален ще гласува за ПП,БСП и ДБ

193

Иво

преди 1 година

Я разкажи за подписите, и за ор.ъжията. Мани го газът, има кой да оправи ***, дет я натворихте.

192

анонимен

преди 1 година

Фурнаджийска лопата е Нинова, как само започна да прехвърля вината върху хората на Трифонов защото техния министър е бил на енергетиката. Все едно не са били един кабинет, а всеки си теглил чергата към себе си. Основната вина разбира се е на ПП за това, че не подписаха общо коалиционно споразумение, а с отделните партии. Какво да се прави - моладжии са, макар и с дипломите от Харвард, уж...

191

ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА!

преди 1 година

Е, те такова нещо, така да се върти и нагажда НЕМА. Дори и Мая Манолова задмина. До вчера го крепеше на Кирчо и беше съгласна да сме първите, които си спряха руския газ по тръбата и да се откажем от преговори за нов договор с Газпром. От днес не е във властта и ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯ - точно обратното.

190

Анонимен

преди 1 година

Тази отвратително долна лъжкиня пак се опитва да върти дебелия си зад-ник и да се опитва да излезе суха от батака, в който натресоха БЪЛГАРИЯ българомразците от антибългарската клика на Киро-Кокори и Нинова! Неадекватната интригантка довчера беше зам.минсър председател,защо не започна преговори с "ГазПром",ами самоотвержено крепеше канадските предатели и подличко премълча спирането на газа!? Днес в качеството си на каква дава акъл? Тя вече е НИКОЯ! Дано е завинаги!Предателите БСП вън от властта!

189

Анонимен

преди 1 година

Госпожа ЛЪЖА еномер 1 на света.

188

ПФФФФ

преди 1 година

''На първо място в Европа сме по индустриален растеж, свърших си работата като министър.'' Боооожееее! Каква глупост!! Какви лъжи и замазвания, боооожееее!!!

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 200 "На студено ще стоят тези, които още смятат, че технология от 19 век като централното парно е най-надеждното отопление." __ А ЗАЩО В "BIG APPLE" НЮ ЙОРК ИЗПОЛЗВАТ ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ?

186

Анонимен

преди 1 година

На студено ще стоят тези, които още смятат, че технология от 19 век като централното парно е най-надеждното отопление. През 21 век има различни алтернативи - по-модерни, по-сигурни, по-евтини. А за глад е просто смешно да се говори. Пък и отдавна е известна приказката - Който не работи, няма да яде!

185

До ЗМ

преди 1 година

Купуваме пак руски газ, но чрез прекупвачи! Това ли искаш?

184

Анонимен

преди 1 година

да де ,то и оръжия не бяхме изнасяли за Украйна....а сега се оказва,че укрофашистите са избили хиляди цивилни с български снаряди,не ви ли е срам бе?