43

Поредната

преди 1 година

"Партийна тайна."

42

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Американското оръжие е най-доброто! Но нека не забравяме приносът и на нашите оръжейници! Хиляди ***-де-руски св-ине-кучета кв-ичат в Ада благодарение на българското оръжие! И още много хиляди ще зак-вичат, хи-хи-хи... Слава на българските оръжейници! Слава на България! Слава на Америка! Слава Украини! Героям Слава! СМЪРТ ЗА РАШКА-ПИДО-РАШКА!

41

ПЕШО7

преди 1 година

Не е проблем, че продаваме оръжие на Украйна, всички го правят, дори Сърбия-любимката на Русия. Проблема е, че официално не продаваме оръжие, а го правим чрез посредници. Така печалбата оставя за посредника и политиците организирали продажбите, вместо да влизат в бюджета.

40

м...да

преди 1 година

Много работа за Гешев! Очакат е поредните лъжи на Нинова!

39

Бай Дрън

преди 1 година

37,ти гледай Тексас да не обяви независимост преди Сибир.

38

Анонимен

преди 1 година

Оръжието ни го купуват американски и полски фирми. Те за какво го ползват - не е наша работа. Едва ли го продават на талибаните. Най-вероятно е отишло в Украйна, но ние нямаме вина за това. Така че позицията на правителството е спазвана, макар и да е грешно че не помагаме на украинците официално.

37

Бай Дрън

преди 1 година

То това ако е държавна тайна, няма как да покаже документи. Дори да има копия, ще бъде обвинен в шпионаж.Хвърлят приказки на вятъра.

36

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се гордеем, че пращаме оръжия на Украйна, а не да позваме това за да злепоставим някого. Русия се разпада. Републиките в Сибир вече подготвят протести и референдуми за независимост от РФ. Рублата вече не става и за тоалетна хартия, десетки хиляди руски войници измряха и руските майки са бесни. Олигарсите също не са доволни, че им намаляват приходите.

35

Анонимен

преди 1 година

До 35:Предполагам са го заплашвали и не е смеел по-рано.Ако погледнеш коментарите надолу има заплахи към човека.Обвиняват го в издаване на държавни тайни,а най-ветоятно това са същите,които издадоха на украинците с какви на вид и количество разполага България,което си е държавна тайна.Самият украински посланник беше прекалено добре запознат и без да иска се издаде.

34

gogo

преди 1 година

Ама и жени с неправилна ориентация има, я Деса поетеса, я Цеца /изпитателният й срок мина/, и т.н.

33

gogo

преди 1 година

Този *** тези документи откога ги има, защо не ги показа когато го махна от хранилката. Лошо е, че в държавата ни е пълно с такива ***

32

Анонимен

преди 1 година

Беше решено да не се изнася.Излъгаха хората.Хубяво е,че се разкри лъжата.

31

Анонимен

преди 1 година

Шеф на Кинтекс и секретно предприятие издава държавна военна тайна. Съд за предателя.

30

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Нали? За да има с какво да трепят собствения си народ. А Михайлов нищо ново не казва, отдавна е известно какво прави другарката Нинова, нищо че декламира по тв в стил Кашпировски: "България не изнася оръжие за Украйна".

29

Анонимен

преди 1 година

Да се похвалим и ние. Утре, когато войната свърши и Украйна бъде приета в ЕС и НАТО, ние гордо ще вдигнем глава и ще покажем "Документа на бившия шеф на Кинтекс". И ще строшим на клеветата зъба.

28

Анонимен

преди 1 година

Нинова освен нагла се оказам че е и не-остра!

27

Анонимен

преди 1 година

Този предател ни предаде и издаде държавна военна тайна. Киряк Стефчов ще докладва на Путин за тези заговорни слова срещу Източния Падишах. Този Поп Кръстю отново предаде делото и Левски. Анатема на предателя на България.

26

Анонимен

преди 1 година

И ний сме дали нещо на Украйна. И на вси славяни джепане да гърмят.

25

Анонимен

преди 1 година

Гълъбът на мира ще донесе мир с мафията на ГЕРБ, ДПС и СЛАВИ. Този сламен човек ще върне всички фирми на Капъкуле да пазят контрабандата. Девизът му е: Където е текло, пак ще тече. Безлични никойковци, които няма да засегнат нито един интерес. Ще се носят по вълните на мафията на ГЕРБ и ДПС и СЛАВИ.

24

Сата НАТО

преди 1 година

Износът на оръжие за Украйна е благородно и полезно дело и всеки, който го спъва (като настоящият военен министър), заслужава куршум в тьпата глава.