46

преди 15 години

nai na kraq se setiha 4e toi ne stava da vodi takiva seriozni predavaniq.ZA6TOTO E MNOGO SME6EN I NE SE 4UVA KAKVI GI GOVORI.napravo si edin palen ujas.

45

преди 15 години

аз лично не харсвам нито Кънчев, нито Цветков, виж Карбовски е под въпрос, въпреки че и той понякога се насира

44

преди 15 години

май доста се уяде тоя ***

43

Готин

преди 15 години

Ники Кънчев вече се изтърка.

42

преди 15 години

koito mrazi Niki Kun4ev ili mnogo mu zavijda ili e pulen ***! Napred Nikiiii- Nai-golemiq :)

41

преди 15 години

НИКИ КЪНЧЕВ, МАРТИН КАРБОВСКИ И МИЛЕН ЦВЕТКОВ- НАЙ-ВЕЛИКИТЕ :)

40

Поли

преди 15 години

Ники е интелигентен,ерудиран,широко скроен и изключително добър човек и водещ.Пожелавам му попътен вятър!Ники,ще те гледам,дори и да отидеш на Луната!!!!!!!!!

39

Потрошиму Кокаляка

преди 15 години

Научи се да пишеш на КИРИЛИЦА психопат

38

extra

преди 15 години

BTV i Nova ne figurirat na distancionnoto oshte ot godini, kogato promivaneto namozaci dobi nevizhdani razmeri. Utre she e toplo- vzemete si vrahna dreha... utre she vali - bedstvie... utre she e sneg - bela smartGNUSPs. latinica rules. kirilica sux

37

зрител

преди 15 години

Напълно сте прав колега . Дай боже повече като Вас да виждат нещата такива каквито са. Браво

36

злодеец

преди 15 години

Тоя Махно го е.и в гъ.а и мижитурката! Само прочетете в Уикипедия за него каква фурнаджийска лопата е бил - с една дума ***! Ето малко:"В годините на Гражданската война в Русия е командващ на Революционна армия на Украйна, съюзник, а по-късно противник на болшевиките." Сущий съвременен бг-хамелеон, нямам какво повече да добавя... А тоя където напоследък досажда по форумите с неговото име, утре може и пола си да смени... !

35

Cheek Monroe

преди 15 години

Такаааа... МАХНО наистина се оказа един отчаян човек, за жалост такива като него рядко се самоубиват в отчаянието си, а просто тормозят околните с непрестанното си мърморене и недоволство. Поне на жена му не и се налага да му го поема с отвращение, защото съм сигурен, че на МАХНО не му ставааааа :)Ники и той не е много по-далеч от МАХНО! Същия нещастен човечец, който изпитва някакво заблудено величие и вече дълги години не успява да разбере, колко дразни хората от ефира на НТВ, а сега с измамника Тупарев, ще го правят и чрез БТВ. За радост тези двамата са достатъчно *** да се развиват в професионален аспект и всичко което знаят е да крадат идеи от чужбина. БГ зрителя обаче почна да се усеща, че го гъбаркат и много скоро ще им тегли една кооперативна майна!

34

преди 15 години

Аве, а видяхте ли го оня царски ***....ст зад Никито на снимката? Тоя едно време четеше новините с връзки, а сега с *** и подлости порасна до царски (горски) *** и лапка като гламав! Да е.а и паплачта да е.а, ако видя един от тях пред колата си няма да имам усещането че съм сгазил човешко същество да е.а!

33

зрител

преди 15 години

Тук всеки си изразява свободно мнението не е нужно някой да поучава,така че остани си със здраве

32

преди 15 години

УЖАС, ще се посипя с пепел! дано поне казва реклами по Дарик, че ми се пускат есемеси през нойката!

31

pav

преди 15 години

27 като не мислиш, че е голяма новина никой не те кара на сила да го четеш.

30

една като всички

преди 15 години

Българите останали без държава,колко трябва да си *** и *** за да напишеш подобно нещо или да му се зарадваш,ако е истина.Не съм видял някой да отива на оня свят,носейки със себе си парче земя,къща ,имоти или още повече не съм видял и ковчег с джобове,така че МАХНО,на кое се радваш,нали знаеш че всичко е преходно,днес ние Българите страдаме, утре ще си ти и твоето семе,не се мисли за велик,и ти ще си намериш това което търсиш,така е в природата за да има равножесие.

29

преди 15 години

Не ни ли стигаше Ани Салич, та сега и тоя ще гледаме????Може би бТВ избира най-противните водещи. Странна тактика.Вече съвсем ще махна бТВ-то от телевизора.

28

Vuicho Vanio

преди 15 години

Ако иска да иде в Китай, че ми омръзна да му гледам мазната свинка муцуна. Пуснеш телевизора сутринта - Ники Кънчев, на обед Ники Кънчев, вечер ... е Ники ОТкънчев ... Ти се откъна бе бате. Дай си малко почивка от ТВ и дрогата да не пострадаш нещо здравословно както стана със Слави.

27

теле-зрител

преди 15 години

Голяма новина . Боли ме къде ще ходи.Голям праз. Не се занимавайте ,това новина ли е?