161

ОФ помните ли го?

преди 1 година

Другаре от БСП, помните и какво се случи с членовете на ОФ след като БКП взе властта с съветските войници зад гърба си? Изтрепахте ги и ги вкарахте по лагерите, а тези, които не ги бастисахте, им взехте бъдещето. Ами, това сега ви се случва на ВАС! НЕ е ли ИРОНИЧНА Съдбата!

160

Манчев

преди 1 година

Ало, стига сте се мислили за ... солта на Земята ! Все сте обидени, все сте недооценени, все другите са ви виновни ?! Вашето нахалство, арогантност и злоба нямат граници ?! Зас рамете се ,бре - нямата повече работа във властта !!!

159

Наблюдател

преди 1 година

А бе, другаре, подайте му на човека рогата , дето му ги сложи Фигуранта! Без рога изглежда още по-смешен .

158

До Анонимен 213

преди 1 година

не е вярно, ген. Решетников ги избра и издигна, партията на въртоглавите само потвърди избора му

157

Анонимен

преди 1 година

Вие сте си виновни, Радев и Йотова ги издигна БСП.

156

Анонимен

преди 1 година

До ха ха Повярвай ми, срещу Киро и партията им , стои голяма сила, нямаше да ги оставят да управляват.

155

Анонимен

преди 1 година

Киро и ПП няма да управляват повече, може да продължат да си съществуват като партия и дори да участват в парламента, но няма да управляват като първа политическа партия! Не само защото хората не ги харесват, а и не им разрешават да управляват.

154

Анонимен

преди 1 година

жената му такова на този, само него не го е таковал, а той се чуди дали ще го такова

153

Оня ден...

преди 1 година

...по НОВА Алгафари се изсмя, че 30г. не можахме де си изкъпем от това БКП и все с него се оправдаваме. Прав е, БКП го няма, но децата му са тука, живи и здрави, и са се настанили тук и там, заредени до гуша с идеите МУ. Тоя, Свиленски, успешно крие миналото си, баща му е висше ченге, и няма как и тоя да не е такъв. Нинова също крие рода си, за мъжа и Митко от нейде излиза нещо по-така, митници, Вальо и пр.Няма лошо, кой както се нареди, ама айде по-полека с приказките. За изборите-проучвайте.

152

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБСП я убиха още преди изборите и по време на изборите, затова имаха по-малко места, а не заради самата БСП, гледах как вълците намушкват БСП , така ги съсипаха, не знам кои са вълците.

151

Анонимен

преди 1 година

Радев да не мачка БСП, стига! За всичко БСП обвинявате, срама нямате! Точно преди изборите , разсипахте умишлено БСП и сега продължават.

150

Гълъб на мира

преди 1 година

Стига с битките и войните, хора. Нека се обединим, корумпирани и некорумпирани да сме заедно за България. Всички хора са равни. Корумпираните не трябва да се репресират и преследват. Те имат равни права с некорумпираните. Заедно - корумпирани и некорумпирани, - трябва да градим бъдещето на България. Корумпираните - с корупцията и далаверите, некорумпираните - с труда. Гълъбът на мира да спре тази война с корупцията и заедно - корумпирани и некорумпирани - да живеем в мир.

149

Анонимен

преди 1 година

"Война с корупцията" ли искате или "Мир с мафията"? Всеки ще избере мира. Нека има Мир с мафията, не на Войната с корупцията.

148

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ ще спаси България

147

Анонимен

преди 1 година

Не е виновен президента, БСП умря когато влезе в коалиция с ПП и ДБ.

146

Анонимен

преди 1 година

БСП ***

145

Анонимен

преди 1 година

До Нищо лично Не бързай пред вятъра.Нека свърши зимата и тогава ще се види оная с 7-те деца Урсулата ще я има или не, Жозеп Борел и Тимерманс, Манфред Вебер ще ги има или зимата ще ги свали от постовете им Защото сега е лесно да се каже 15%, т.е. 3,5С надолу, ама при температура 18С трябва да се включи парното отопление, защото младите хора работят,но десетки хиляди хора работят на бюра и в парламентите,дръж ги на 19-20С! Германците да кажат,те имат опит - при Москва им опадаха носовете и ушите

144

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ВИДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ КАТО ВИ УДАРИ НАРОДА ,ТА СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ.

143

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА ВИ ДОКАРА ДО ТУК ВСИЧКИ ДА МРАЗЯТ БСП

142

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да гласува за БСП и ПП никога - те оссраха България