45

Анонимен

преди 1 година

Още една жертва на героите в бели престилки. Дано се оправи детето. На тази възраст жизнената сила е в изобилие и въпреки отровите, с които наливат тялото, обикновено успява да прескочи трапа

44

Анонимен

преди 1 година

Само Мангъров ще го излекува. Той е специалист.

43

Обективният да каже

преди 1 година

А относно антигенните тестове, какво ще каже г-н Обективен. Обективно погледнато всички антигенни тестове са просто една обективна лъжа и манипулация или и Вие сте купен от Фармамафията. Обективно кажете колко ви дадоха да изричате обективни лъжи и да си играете със страховете на хората. Заплашиха ли ви, че ще Ви уволнят от работното Ви място, не лъжете, кажете обективната истина !!!

42

Обективен

преди 1 година

PCR тестовете различават много вируси и бактерии. В зависимост от производителя и вида на теста, бройката на различаваните вируси и бактерии е различна. Общо за всички тези тестове е, че всички те, различават коронавируса причиняващ Ковид-19.

41

и пак до Разбирача 2

преди 1 година

Пропуснах да добавя, че тестовете са пълен цирк. Съвсем ОТГОВОРНО заявявам, че тези антигенни тестове + повечето неправилно извършени PCR-и са долна лъжа и измама, не различават ковида от настинка, летни вируси и т.н. измамата на 21-ви век - нямат никаква медицинска и научна стойност, тъй като резултата от тях не значи нищо. Значи, че имаш едни антигени/протеинчета, дето ги има и при 100тици други вируси, освен тоя новия прехваления. ДА МЕ НАМЕРЯТ И СЪДЯТ, но ТОВА Е САМАТА ШИРОКОИЗВЕСТНА ИСТИНА!

40

До смешко2 разбирача

преди 1 година

А тогава защо след 2 дози Comirnaty т.н. Пфайзер, които ми поставиха в местното РЗИ пак ме хвана Омикрона и го изкарах за 2-3 дена, нали много пазеха дозите ...А защо след дозите кръвните ми изследвания са доста по-зле, отколкото месец, след като изкарах вируса и бяха почти перфектни ?А защо на други "тестови субекти" положението беше същото, след 2-те дози имаха редица неразположения, а след вируса нищо им нямаше, все едно много лека настинчица ???Май ваксината по-опасна от вируса , а ?

39

Анонимен

преди 1 година

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА..Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата...Да видим дали оня - Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

38

А заболявания има ли

преди 1 година

Например астма, порок на сърцето, Диабет тип 1, чернодробна недостатъчност, бъбречна недостатъчност ...Това, че е на 7 години не значи, че е в нормално здраве, вируса просто е катализатор и ускорява процеса ... Като живее живот назаем, вируса принудително събира заема , толкова е просто ...

37

Анонимен

преди 1 година

Сигурно родителите му са антиваксъри.

36

Няма

преди 1 година

ваксинирани! Има експериментирани!

35

Доц. Дамян Илиев

преди 1 година

Не нося вина за смъртта на баща ви. Много хора умират от различни заболявания провокирани от начина на живот -консумация на нездравословна храна, алкохол, цигари. Нима трябва да забраним на хората да ходят в Макдоналдс или да пият ракия на рождения си ден? Това е абсурдно.

34

Доц. Дамян Илиев

преди 1 година

Детето може да бъде в интензивното от много на брой вируси, за които много от форумните герои дори не са чували.

33

Алекс

преди 1 година

Според форумните "професори" КОВИД е обикновено грипче.Май не е точно така след като детето е в интензивното.

32

Доц. Дамян Илиев

преди 1 година

До бг *** 2. Да, от ротавирус се умира. Децата са най-застрашени от тежко протичане и хоспитализация заради тежката дехидратация. Обратно, от Ковид не винаги се умира. Към момента умират 2% от заболелите по статистика на СЗО. Това е нищожно малък процент в сравнение с редица инфекциозни заболявания като например Ебола. За справка смъртността от т.нар. свински грип преди 13 г. беше горе -долу същата като от Ковид, само че тогава нямаше маски, мерки и локдауни. В момента Ковид-19 не циркулира.

31

Анонимен

преди 1 година

Вирусът ковид 19 не е изолиран. Няма такъв!

30

Анонимен

преди 1 година

Придружаващите заболявания.... Ако в България хората с придружаващи заболявания на възраст 70-80 години са 90%, а сред починалите от Ковид-19 на същата възраст са 75%, то какъв е извода....

29

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ни занимавали със сухите съчици!

28

До 32

преди 1 година

Процентът на починалите от вируса с придружаващи заболявания е по-малък от процента на хората с такива заболявания в България на тяхната възраст. Това е точно обратното на твърдението, че от вируса умират хората с придружаващи заболявания.

27

Анонимен

преди 1 година

Е като толкова ви е страх ваксинирайте се

26

Анонимен

преди 1 година

Не му е намаляла силата на вируса - стана по-заразен.