34

A пък

преди 1 година

А в Бразилия или Африка или ЮК или САЩ са се увеличили???? Писнало ми е от тъпите , търсещи сензация заглавия .Криза е , Световна криза. Нищо ново под небето. А българина винаги се е оправял - златна земя, и място пълно с възможности. Само ръце и сърце да има.

33

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на бизнесмените Андрешковци да намалят цените, за да се върнат продажбите. Олитото 3 лева. Ако искате. Да се намалят всички цени надолу. Който спечелил от пирамидата - спечелил. Другите бизнесмени Андрешковци само ще губят. Големите Андрешковци взеха парите на балъците от народа. Балъците си имат олио в мазето.

32

Анонимен

преди 1 година

Пада търсенето, падат цените. Няма не искам, няма недей. Складовете се запълват, стоките се развалят. Бизнесменът Андрешко е излъган. Ще моли държавата да го спасява от развалената стока и миналата мода.

31

Анонимен

преди 1 година

За бога, братята не купуват. Цените ще паднат до старите. Олиото ще граняса в складовете на тарикатите бизнесмени. Олио 6 лева да се налива в устата на бизнесмена, докато не пусне олио на 3,50 лева.

30

има изход

преди 1 година

е па тогава ще пазаруваме на едро. смятам да си купя 10 прахосмукачки.

29

Зкривай територията

преди 1 година

Тя и без това се изплозва само за база на фащ и прибиране на отпадаците на запада.

28

До 24

преди 1 година

Обиколил съм цяла Западна Европа,както и балканския регион.Никъде няма толкова пустеещи земи,както у нас.Образовани и интелигентни хора обработват земята и печелят от нея.Така че,не се срамувай от селския си произход,няма нищо срамно в това.Само комплексарщина.

27

До 24

преди 1 година

Нямам си село.Иначе с удоволствие бих се върнал.

26

Анонимен

преди 1 година

Каква грешка? Отчуждаване и принудително отнемане на зема, доби тък и инвентар уббиха селското стопанство. После плащаха на робите стотинки за работа в селското стопанство, а нас учениците 2 месеца в годината безплатно ни ползваха да им събираме реколтата. Ходете яжте чуждо. Наше няма по много причини. Първо приватизираха водата. После земята изкупиха само за зърно. Бай *** обира останалото за препродаване и никой няма да вложи пари и труд да му оберат всичко и окрадат

25

Анонимен

преди 1 година

Ако производители и търговци имаха малко повече съвест,инфлацията нямаше да бъде толкова голяма.Те видяха че на работниците и пенсионерите им вдигнаха малко доходите и решиха да им ги вземат.Ай сиктир!Няма да ви ги дам!

24

Този под мен...

преди 1 година

Ами поправи грешката и се върни на село!

23

Анонимен

преди 1 година

Грешката ни беше,че от развита селскостопанска страна,решихме да ставаме индустриална.Селяните се юрнаха към градовете,а полята опустяха.Затова сега ядем чужди *** на ниски цени.Сами си го направихме.

22

ЬЬЬ

преди 1 година

Имаше преди време един мин.предс.Димитър Попов,който казваше "За бога,братя,не купувайте!" И сега този призив е актуален.Нека на лакомите производители, прекупвачи и търговци да им се скапва стоката. Те са спекуланти и нищо друго не заслужават.Същото важи и за бензинджиите. Те са от един дол дренки.

21

Анонимен

преди 1 година

При болшевишките изчaдия на сатаната икономика нема, само занулявки

20

ЯСНО ЛИ СТАНА?

преди 1 година

:) "EС призова за намаляване на напрежението в Тайван чрез диалог"

19

Анонимен

преди 1 година

Във време на криза или на война,богатите стават още по-богати,а бедните още по-бедни.Който успее да се адаптира,той оцелява.Останалите само мрънкат и чакат някой друг да ги оправи.

18

Анонимен

преди 1 година

Българските дини останали на полето,а ние сме купували гръцки.Ами пуснете народа да ви обере безплатно дините,вместо да гният на полето и той няма да купува гръцки.Щом вашата цена е по-висока от тази на гръцките какво очаквате?

17

Анонимен

преди 1 година

Накарайте търговеца да скача според тоягата.Нека стоката му залежава,нека я изхвърли и тогава сам ще свали цените.У нас всичко е спекула.Използват кризата,за да богатеят на наш гръб.Не им позволявайте.

16

долу ЕС

преди 1 година

казва се рецесия, която скапания ес сам предизвика, чрез санкции, заради война! ама сащ винаги са водили войни, но ес санкции не налагаше.. е сега ще разберат какво е да санкционираш държава с 1/5 от ресурсите на света...

15

Анонимен

преди 1 година

За бога,братя,не купувайте!Правете си буркани за зимата и обявете бойкот на спекулантите.Не може горски боровинки миналата година да са 6 лв.килото,а сега 15 лв.Да не би храстите в гората да са станали златни?