25

Анонимен

преди 1 година

До Българин Черния Иван им видя сметката навремето .

24

Анонимен

преди 1 година

Софианците не ги мислете.

23

До 29

преди 1 година

Вероятно си прав. Не се сетих, че задлъжнелите пенсионери може да са от ромски произход. Те до един са с телкове.

22

Анонимен

преди 1 година

Тези с пенсии под прага на бедност да са мислили, когато не са се осигорявали или укривали доходите си. След като имаш задължения трябва да ги плащаш. Има хора с ниски пенсии, но с много имоти и спестени пари но омбусмана и държавата ги обгрижват и защитават.

21

Анонимен

преди 1 година

Ами задлъжнели са хората, нали безработните им деца и внуци редовно им прибират пенсиите за наркотици и ракия.

20

Пп

преди 1 година

Продьлжаваме промяната

19

vlady

преди 1 година

До АнонименПри размер над минималната не е противозаконно справка чл. 446 от ГПК. Удържа се между 1/4 и 1/2 от пенсията.

18

Анонимен

преди 1 година

Със любезното съдействие на ПП, докараха хората до глад и сметки ИЗРУ*Ди мръсниииии горете в АДА

17

Тарикат

преди 1 година

Дреме ми. Нямам и месец официален трудов стаж. Но пък си имам ТЕЛК - не че ми трябват 400 лева, имам си търговски помещения които ми носят 1200 евро наем месечно, но що да не спестя някой данък. Изобщо, каквато държавата, такива сме и тарикатите. Дошъл ми фиш за 600 лева. Ми, сори. Няма да дам 600 лева. Две, три години до давност и това е. Няма да давам пари в тая държава бе! Да дават балъците!

16

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Кви са тиа ора бе, да запорират пенсии на бедните пенсионери - кво шъ ядът тези хора бре?! Държавата дава и то предварително за самолети,дето въобще не ни требат, а пари за беднотията нема. И не съд за тия грабители,а без съд и присъда за по 40год. в трудови лагери,да ги утепат от работа....

15

Имотния

преди 1 година

Пенсионерите по цял ден се мотат по улиците и пият кафета, а не протестират, че са им малки пенсиите. Имат доста свободно време... Пълно е с пенсионери, които имат по 3 апартамента в Сф и големите градове, които дават по наем без да плащат данъци. 1 шопска пенсия може да си докарва колкото двама-трима работещи. Пълно е и с работещи пенсии, заради които младите стоят без работа...

14

Анонимен

преди 1 година

Запорирането на пенсиите е противозаконно. Вероятно става въпрос за блокиране на не повече от една пета от тях с цел разсрочено издължаване.

13

Анонимен

преди 1 година

3869 пенсионера изкарват година с 1541650лв живеят година със 70% от заплатите на "народните представители" за месец. Дайте им още на депутатите, че не могат да работят на спокойствие в тоя див капитализъм.

12

Анонимен

преди 1 година

А защо тогава държавата ЗАДЪЛЖАВА работодателя и служителя да плащат осигуровки?!?!? Значи аз всеки месец ще храня държавата, за да гледаме укрите в хотел и ако ЕВЕНТУАЛНО доживея 65г. държавата ще реши дали и колко от моите пари ще ми върне. Ще бачкам 40+ години и я вземам 10г пенсия я не. Ще говоря с шефа да ме "уволни" и парите за осигуровки да ми ги плаща на ръка.Аз ромеи укри и талибани няма да храня.

11

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли това, което многократно съм писал тук? Държавата България води ЛИЧНА война срещу всеки от нас! И няма значение кой е на власт, просто методите стават все по-изтънчени и жестоки. Време е всеки българин да и отговори със същото! Ама щяла да се разруши държавата, ами още по-добре! За какво ни е доказан враг?

10

Анонимен

преди 1 година

Страхотно послание от страна на държавата. Работят хората цял живот после ги принуждават да плащат непосилни сметки и накрая им запорират и малкото пенсия която имат.

9

Victimized

преди 1 година

Българските пенсионери са най-унижаваните хора в Европейския съюз, за мигранти и малцинства даваме всичко, защитаваме ги като грабят и убиват възрсатните, а въпросните сме оставили да живеят с по 300 лв.

8

Българин

преди 1 година

На ли искаха Нинова и Радев?На им!

7

Анонимен

преди 1 година

Кирчовците и Кокорчовците само довършиха започнатото от техния учител, мафиотската Тиква. Дето се вика, той изкопа гроба и бутна народа в него, а те сложиха надгробния камък. Сега остава Гълъб да изчете надгробното слово.

6

Анонимен

преди 1 година

отива се пред фигуранта и се почва протест за промяна!