37

Хах

преди 1 година

Другата година няма да има икономика, която да се диверсифицира. Всичко ще е фалирало. Ама карай, важното е да му е гадно на Путин.

36

Анонимен

преди 1 година

Бай Щерьо няма ли си друга работа ,та и той седнал да ни плаши с призраците на миналото?! Бай Щерьо , няма ли да ти е по-лесно да си признаеш , че всичките некадърници заедно с тебе ,дето сте назначени само за пари по шуробаджанашката схема , не можещи нищо друго , освен лаене колко са виновни другите и разтягане на локуми без покритие , сте виновни за това състояние на газовите доставки , независимо кой е на власт - вие сте несменяемите "светила" ,ръсещи мозък т.е. оправдания ?!

35

ДА ПРИПОМНЯ

преди 1 година

Социализма и комунизма идват и си отиват с купонна система и режим на тока , с липса на почти всички стоки ! Преживяно , доказано !

34

Да попитам...

преди 1 година

А защо не сключим споразумение с Газпром за газ срещу бъдещи 10год. транзитни такси на Балкански поток? Вярно е, че е кризисно като предложение и се лишаваме от бъдещи приходи, но се решава създадения от ***'ил Киро прецедент и отказ от договорен газ. В случая няма да има плащане в рубли,$,? и прочие, а доставка с бъдещо прихващане на задълженията по сделката с такси за транзитиране на газ през България. И вълкът ще е сит, и агнето цяло, само да има желание и съгласие по сделката .

33

Анонимен

преди 1 година

До Кирчо ще топли Лена: Лена е млад човек и оправна, не й берете грижа, ще има кой да я топли. Да му мислят старите министърки, депутатки, чиновнички и тези от НС, че има опасност да им опадат носовете и ушите. Мисля, че Четворната коалиция и опозицията на Боко-Карадайъ-ДПС и неконтролируемите на Копейкин отписаха пенсионерите. Дай боже възрастните хора да отпишат на 2 октомври зложелателите си и тогава ще стане интересно. Киро,Кокорчо,вие власт няма да видите!

32

Анонимен

преди 1 година

Онези от ПъПъ, ИТН, болшевиките на Нинова и хитреците от ДБ цели 7 месеци се кикерчиха, Киро тичаше по Украйна и ЕК и където минеше само золуми правеше! Нинова сума ти снаряди, РПГ-та, ракети за РСЗО продаде на Украйна през Полша, мълча като ремсист за отказа да се заплаща с рубли газа и сетне се оказа, че само БГ и Полша отказаха, другите държави купуват руски газ.Ние купуваме с 50% по-скъп! Сега депутатите от ГЕРБ,ДПС,Възраждане,ПП, БСП,ДБ отиват на море,а сл.кабинет ще им бърше задните части.

31

Кирчо ще топли Лена

преди 1 година

Поне Ленчето има кой да я топли в кревата, пък нас кучета ни яли ...

30

Кирчо Изневерителя

преди 1 година

Аз нямам никакъв морал и съвест, 3 деца имам ама поря секретарката като скумрия и я пълня като шаран за Никулден.Със снежни топки ме посрещат, а с павета ще ме изпращат ...

29

Анонимен

преди 1 година

Швейцария обяви 4 часа има.4 часа няма

28

Българин

преди 1 година

Няма ли най-накрая някой да излезе и да каже "царят е гол"? Имаме дългосрочен договор с Газпром. Почти всички продължиха да плащат към тях и си имат надежден и доста по-евтин газ. Стига медийни манипулации - става въпрос за оцеляването на родината ни.

27

Анонимен

преди 1 година

Проруската пропаганда не спира с провокациите...

26

Анонимен

преди 1 година

Добре, че беше Киро да направи левче газта, ама недоволни дето не знаят защо са недоволни е пълно.

25

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да създадат изкуствена криза. И ток ще има и газ ще има.

24

просто решение

преди 1 година

Сложно е само за политици! Плащане на газа в рубли и спиране на износа от АЕЦ Козлодуй. И всичко ще се реши, но не от клоуни и харвардияни.

23

пенсионер

преди 1 година

младите не знаят но след а и по време на управление на бкп ( бсп ) настъпва криза и режим , само че този път помогнаха и харвардци .

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ЧИСТА АМЕРИКАНАКА ПРОПАГАНДА - НИЕ В ТОВА ВРЕМЕ ЖИВЯХМЕ НАЙ ДОБРЕ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ - ИМАХМЕ МЕСО А ЗНАЧИ И КОЛБАСИ И МЛЕКО И МЛЕЧНИ ХРАНИ ,КОЖА И КОЖАНИ ИЗДЕЛИЯ ! ИМАХМЕ УРАНЖЕРИЯ !!! И ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ЗАЩОТО ТОКА БЕШЕ 2 СТОТИНКИ !НАФТАТА 10 СТОТИНКИ ВОДАТА ПОЧТИ БЕШЕ БЕСПЛАТНА ! ИЛИ ЕНЕРГОРЕСУРСИТЕ КОЙТО ПРАВЯТ ПРОИЗВОДСВОТО И РАБОТНИ МЕСТА ББЯХА ЕВТИНИ ! А СЕГА СА В СТО ПЪТИ ПО СКЪПИ - ЗНАЧИ ГЛАД СТУД И МИЗЕРИЯ

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя Киро верно ли в последния ден е закрил Лукойл?Сега очаквайте страшни цени на бензина.Беше държавна и влизаха пари...унищожи тоя България.

20

дръж ме за ръката

преди 1 година

е кирчу и лена нали се разхождаха до Азербайджан и уредиха газ , танкери уредиха и то четири пъти по евтин газ , кран въртяха , как така криза и режим ?

19

Анонимен

преди 1 година

А защо не купуваме газ от Газпром

18

Анонимен

преди 1 година

българите както и особенно немците са свикнали да не се мият и това си е гордост ! Немците за да не миръшът на арист- те вечери измислят парфюма а и перуките са също измислени именно и за липсата на топлата вода която я няма в цяла европа ! Сега е същото и сигурно ще имисът нещо което да не дава мирис на задницата и на мъжете и жените пои полова вечер !!!!!!! А ТОВА Е ВЕЧЕ 19 ВЕК ВЕЗ ВОДА И ТОПЛО И ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО БУРЖУАТА ! И КАНАДА ЗАЩО НЕ ДАВА ТУРБИНАТА ? УБИРА КОНКУРЕНТА