43

ми да не беше

преди 1 година

До АнонименСе ваксинирал.Нищо от това което изреждаш нямаше да го имаш ама имала глава да пати.Както казват старите хора-БЕЗ ВАКСИНИ-*** ГЛАВА ЗАТРИВА.

42

Анонимен

преди 1 година

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА..Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата...Да видим дали оня ***- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

41

Анонимен

преди 1 година

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, оня Данъчен( Здраве) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия....А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. ..И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

40

ъъъ

преди 1 година

Опасно е, че отново се почва с голямата манипулация, а очевидно 2 години терор не ни стигнаха, за да си научим урока. Днес ще махнем с ръка за маските, утре ще ни почнат с бустерите и "осъвременените" ваксини.

39

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 години имаше отделна секция "КОРОНАВИРУС". Сега вече няма. Засрамете се. Такава важна тема да си няма отделна секция.

38

Анонимен

преди 1 година

А най опасно е когато оставиш някой друг да мисли вместо теб!

37

Esko

преди 1 година

Сезонен грип отдавна няма! Има само Цовит, стига долни лъжи! Маски, карантини и пълно затваряне без никакво забавяне!

36

Анонимен

преди 1 година

Грипът почва рязко с температура 39 градуса и след седмица си добре. Ковид почва постепенно, с температура 37,5 и се влошаваш с всеки изминат ден. От грипа не получаваш тромбози и емболии. Няма постгрип както постковид. Няма деменция след грип, докато след ковида са масово. Не губиш вкус и обоняние за месеци и години наред.

35

Анонимен

преди 1 година

Кой сезонен грип август месец, бе психопати? Вие съвсем превъртяхте ***. Да не говорим, че грипните случаи отдавна ги приписвате на измисления ковид

34

Анонимен

преди 1 година

Аха, много интересно, щото на мен и досега никой доктор не можа да ми обясни каква е разликата между медийния вирус и нормалния грип. Симптомите едни и същи, смъртността една и съща. Единствената разлика са истериите на т.нар. експерти, платени от СЗО да тероризират населението.

33

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

И този е продажник като останалите ,медийни герои....ръси глупост след глупост!!!!Много им се иска на ковидарите да ни затворят и да съсипят държавата ,но хората вече не са овце и ще има сериозен отпор...съд и затвор за тези които съсипаха държавата !!!!

32

Кенеф

преди 1 година

Мисля че скоро ще има погалени с паве или шанга професори, оратори, оракули, математици, и всякаква Ковид ***. Даже време това да се случи веднага

31

Аз

преди 1 година

Нацяло се оплетохте в лъжите си, но споко, скоро ще ви изчистим нацяло

30

Бате Сечко

преди 1 година

А, сега да видим Възраждане колко ще отнесе....! Ще трябва гилотина пред парламента, за народните предатели и слуги на СЗО и дявола.... Ковидари продажни!

29

Край

преди 1 година

Всяко затваряне на икономиката вкл. и кръчми и дискотеки убива повече от вируса.Всеки 1млн. неизкарани пари са неродени деца, преждевремонно отишли си пенсионери, незавършили ученици. Всяко пазене на живота повече от нормалното влошава качеството му и го прави излишен.

28

Професор Съм !

преди 1 година

Това е пълен абсурд което разправя , дедкото ! Мисля , че на всички ни е ясно !!!

27

Анонимен

преди 1 година

Разумно говори проф. Найденски, но на онези 80% няма смисъл да се налива акъл в главата. Те са неспасяеми.

26

Ковид безкрай

преди 1 година

Този иска ли да го атакувам с едно паве в главата?

25

Анонимен

преди 1 година

Аман от такива професорчета, то ако ги слушам,да съм пукнал хиляди пъти до сега :)))

24

Анонимен

преди 1 година

Ще видиш на изборите колко са феновете на Копейкин. Време е за Възраждане!