41

анонимен

преди 15 години

ЗАПОМНИ :НЯМА БЕДНА ДЪРЖАВА , ИМА БЕДЕН НАРОД.......

40

преди 15 години

A бре ***, да ти дам ли адрес де мои си порьчаш квадратен ковчег? Как мои толкоз да си се охрантутил, та чак на квадрат да заприличаш?!

39

преди 15 години

A бе дайте му адреса на тоз шишавия да му пратя пари да иде на Павел Баня да отслабне, то е га ти свинята. Аз сьм материално обезпечен финансист/директор на Wall Street в Ню Йорк, САЩ.

38

преди 15 години

баааси, гадния чиляк, майна

37

преди 15 години

уаааааааа - ДЖАБА

36

преди 15 години

и отвратителния плондир, тоя ще се задави в собствената си мас и

35

МИ-6

преди 15 години

дано тая тлъста алчна и лакома *** се задави най-после, мамицата му ***, тоя е по долен и от сашо томов

34

ВУЙЧО УЙЧО

преди 15 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТЕГЛИ НОЖА НАЙ-ПОСЛЕ НА ТАЗИ ГРОЗНА РАЗПЛУТА *** МАРКОВСКИ - ОТВРАТИТЕЛН ПЕДОФИЛ - НЕ МОГА ДА ГО ПОНАСЯМ

33

minuva4

преди 15 години

***, Марковски е като хиена - там е винаги, където мирише на пари !

32

ивайло

преди 15 години

Според мен проблема не е в искането за обезщетение, ок все някой от 100 000 човека може и да спечели. Проблема е в това, че пак ни прават на маймуни и опитни зайчета. Дебелия Марковски ми прилича на Мистър 10%, само иска, да сте чули адвокат да не иска. Та ни правят на маймуни, защото бас държа, че сега имота по етапния ред ще бъде прехвърлен я на общината при местния пожарникарски шериф или в някое от ведомствата на оня, по скоро май "нашия примиер", дето няма зад гърба си един работен ден в СV-то си. Т.е. искам да кажа, още една сделка изпипана перфектно, без да има отпечатъци и следи. След година всичко ще приключи, делото срещу наизвестен извършител ще потъне в прах, Марковски ще се нагуши с пари, Шерифа ще продаде имота на "добър" инвеститор, които ще подпомогне Герб-ерите в рекламната им кампания за да цъфнат в парламента и всичко ще си тръгне по старому. Ние ще се Белчо и Сивушка, ще дърпаме ралото до откат, и като ни се потгънат колената пак ще ревем, че държавата ни и слаба. Никога няма да е силна и не заради друго, а щото тези дето ни управляват, като си купят имунитетите, гледат да си върнат бълзо инвестицията за тази покупка, пък останалото е на принципа: демокрацията е терор и расова дикриминация. Като чета и се ядосвам! Говорим за отговорност на държавата, ква отговорност може да има като всяко лице от вестниците или телевизията ми обясняв, че политическата отговорност е тази, че той ще подаде оставка едва кагато го осъди някой. Е че как да съда онези мушмороци в парламента за неизпълнение на основното им задължение да гласуват по съвест в името на народа. Той не влеза в пленарна зала, пък камо ли да гласува. Някой да е чул или чел депутат да се откаже от имунитета се защото не е изпълнел конституционна задължение д агласува сам по съвест в пленарна зала?! Аз не съм.

31

преди 15 години

тоя махно има хроничен недостатък от таблетки овладяващи психическата му превъзбуда.уважаеми форумци не се ядосвайте от омразните му хули за българите.той самият не е такъв а е женен за българка която вместо да го задоволи полово е отишла да заработва за да го изхрани защото той вилнее из всички форуми и си избива комплексите докато чака жена си да се прибере и да го нахрани...

30

преди 15 години

Марковси ... ?

29

анонимен

преди 15 години

Ти май нищо неможеш да разбереш. Толко си ограничен...... Само парите те интересуват . ЖАЛАК СИ !!! Едно бедно жалко балгарче , коете не е способно да изкарва пари за да живее добар живот.ПАРИ ...ПАРИ...ПАРИ.... искаш , но нямаш.

28

5xy4

преди 15 години

тая па джаба кво се разврякала...

27

Atanas

преди 15 години

Говориш за България,все едно,че не си българин,с омраза към страната и йжителите й.Ако не си българин,нямаш никакво право да даваш,каквато и да било оценка,ако си резак е същото или си българин или не си.Ако обаче си българин,каквото и да напишеш,каквото и да кажеш,не можеш да засегнеш н икого, защото ако ще и на луната да живееш ти не можеш да избягаш от корена си, не можеш да избягаш от себе си, така че не се правжи на много отворен и много знаещ,а наблегни малко на правописа си,защото ако незнаеш да ти кажа,че " " се пише с "Ъ" не драги ми МАХНО.

26

НФБ

преди 15 години

ето и този се включи в надпреварата за манипулация на медийното пространство!още не е предявен никакъв иск и българина трябва да бъде обезверен че неможе да си търси правата!Увсъта требе да се стриже редовно!

25

НФБ

преди 15 години

Best for the best, защити военният пагон!Да бе гръмнал склад и какво толкова...Разстрел и след разстрела червей..това е толкоз просто и логично..Абе що разваляте рахътлъка на оръжейните шейхове?

24

papi

преди 15 години

Че така му викам аз на моя герой. То така не може, изпопадаха ми прозорците, не може да се спи. Аааа и много ме е страх - това не можем ли да го използваме. - Да да, точно трябва да завдем дело за 14,000 ... но с таксите, и нашата триинстанционна система която е в надпревара с погребален марш към Надежда това ще стане в близките 7 години. Няма проблем дотогава 8,000 лева с тоз петрол може да напълнил резервоара на колата само за да отидеш и да се разпишеш на съдебното постановление, че държавата не носи отговорност тъй като тя насила не ви е настанила в близост до "побойщата". Осъдете я държавата ... няма проблем. И за войната в Ирак и за това я осъдете защото ми нанася морални щети и така ... Успех българино. А за адвоката нови възможности и хонорари!

23

НФБ

преди 15 години

Мисля , че си права, но и донякъде не!например отиваш на един митинг спретнат от наште "политици" и всичките те в купом, когато са в опозиция викат " Стига" на тези дето са на трапезата!Въпросът е че после нищо не се променя!С мои приятели от дълго се опитваме да създадем една нова политическа формация , която именно да обедини истинските интелектуалци, милеещи за тази страна, но не на думи , а на дела!Пред реализацията на един такъв проект има много трудности, но ни е сме оптимисти, вярваме че рано или късно промяната ще настъпи!Трудно е една шепа хора да променят мирогледа на една нация!Трябва и народът да узрее за промяна!Иначе на маса всички политиканствуват , но кажеш ли му ОК идвай и се включвай..дърпа се и чака наготово!Това е реалността за жалост!Нужен е плам в душите, честност и непоколебимост!Всичко започва с една мечта!Бъди жива и здрава!

22

dimitar1946

преди 15 години

Да започнем с чуждизма, с който шашардисват обикновенния човек - утилизация. Направих справка в Речника за чужди думи в българския език, издание на БАН, год.1982 г. на стр. 894 дават следните книжовни значения. Корена на думата е руски, на латински - utilis - ПОЛЕЗЕН, техн. устройство за оползотворяване. По-интересно е книжовното значение на УТИЛИТАРИЗЪМ на второ място е записано СТРЕМЕЖ ОТ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗВЛИЧА САМО НЕПОСРЕДСТВЕНА МАТЕРИАЛНА ПОЛЗА И ОБЛАГА. Ето това значение най-добре са разбрали и е допаднало на гос,ода уенните от тези в поделението та до висшите чинове и длъжности в МО. Затова е не са предвидени или ако е имало предвидени средства не са усвоени за изграждането на такова устройство за безопасно разкомплектоване на ненужните боеприпаси. А че е имало далавера е очевадно и то доста доходоносна, кои са се облажили да установяват разследващите, но ми се струва, че нещата ще се прекъснат някъде по веригата и ще изгори някой ***. А да сте чули до сега военните да са признали, че от дейността или техниката, снаряжението им са настъпили някакви вреди, или представляват някаква опасност за здравето и живота на хората. Това е военщината не само у нас, навсякъде по света. Трябва да има някакъв конкритен вредоносен резултат, да са притиснати от фактите само тогава признават. Трябва да се вдигнем по места и да искаме възможна прозрачност за състоянието на складовете с боеприпаси на територията на бившата Трета армия, Сливенска, Бургаска, Шуменска области и другаде, а да не чакаме да гръмне та тогава да благодарим на Господ, че няма жертви. Той няма непрекъснато да е благосклонен и търпящ тъпотията и безотговорността на управляващите и военните в частност. Дойде време, ставайте ако искате да сме европейци и гражданско общество, иначе винаги ще сме прецакани. А правата си трябва да търсим, колкото и да е непредсказуема съдебната система?!? Сега има възможност и за колективни искове, въпрос на организация и правна защита.