140

Така

преди 1 година

Искаха еврогейците по-високи цени.Защото бърливите им санкции ги плащаме ние.Кога ще бъде разнищен този ФАШИСТКИ съюз,който не мисли за хубаво на народа си.ВОЙНАТА Е МЕЖДУ ГЕСТАПО7 И РУСИЯ ТВА СА ИЛЮЗИИ ПО МЕДИИТЕ ,ЧЕ НЕ Е ТАКА.АГРЕСОРИТЕ ГИ ВИДЯХМЕ КОИ СА СКОРОШЕН РАЗПАД НА ЕВРОГЕЙСКИЯ ПАРАД ШЕМЕТИ АЛЧНИ

139

Анонимен

преди 1 година

Ама защо бе боже господи защо???? Чия шапка накривихме???? И как помага това на санкциите??? За какво ни е чрокуратура като си затваря очите за такива престъпления с вреда за българските граждани в особено големи размери???

138

Добър ден

преди 1 година

То беше ясно, че ще купуваме руски газ, ама по-скъпо от посредници. Още ли искате да не преговаряме с Газпром и да не плащаме по тяхната схема?

137

Анонимен

преди 1 година

Добре дошли в Испания, част от ЕС!

136

Анонимен

преди 1 година

Зимата печките на 19 градуса.

135

Анонимен

преди 1 година

Лятото климатиците на 27 традуса!

134

КОРУПЦИЯ

преди 1 година

20 ЕВРО ПО СКЪП НА МЕГАВАТ. ТОВА ПРАВИ МИЛИОНИ НА ДЕН ОТИВАТ В ДЖОБОВЕТЕ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ И НА ПП-ТАТА! ЗА СМЕТКА НА БИЗНЕСА, ТОРОВЕТЕ, ОТ ТАМ СТОКИТЕ В МАГАЗИНА, ТОПЛАТА ВОДА И ПАРНОТО...ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ РАЗЛИКАТА НА КИРЧО, КОКОРЧО, ЛЕНА И ИЗБРАНИТЕ ОТ ТЯХ ПОСРЕД.

133

хм

преди 1 година

прочетох заглавието. посредник и продали с печалба. нормално. напънете се повече, за да четем статийте.

132

Анонимен

преди 1 година

Тоя дърт козел какво ще направи

131

МОДЕЛЪТ РАДЕВ

преди 1 година

съсипаха народа си и държавата поставиха съзнателно хора без опит а целта България да не бъде приета в еврозоната. Уж евроатлантици а отворете "дума"- ако я четеш редовно наистина можеш спокойно да кажеш че Крим е руски и не Русия е в Украйна- убива и руши, а обратно

130

Ралица

преди 1 година

145 УМНИК СИ ТИ ЩОМ ИСКАШ ДА ТЕ ЛЪЖАТ ДА ТЕ КРАДАТ И ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ ДОКАЗАНО НО 145 СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ИСКА ДА ГО КРАДАТ МАНИПУЛИРАТ ЛЪЖАТ ШЕПА ПРЕВРАТАДЖИИ Е ДРУГИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ НЕ ЖЕЛАЯТ ТЕЗИ ИЗПЕЧЕНИ НАГЛЕЦИ 145 НЕКА КРАДАТ САМО ТЕБ ЩОМ ТОЛКОВА ГИ ОБИЧАШ И ПИШЕШ НЕБИВАЛИЦИ

129

Кокорчоллу

преди 1 година

булгаргаз с 300 милиона загуби за 6 месеца. Ето това е управлението на просто не корумпирания Киро. Не се доказано, че Борисов е крал, но Киро и компания ще се окажат факири за 6-7 месеца веориятно са станали милиардери.

128

Христо Христов

преди 1 година

"... и ни го препродават с 20 евро по-скъпо,... това е обяснението как за 3-4 месеца дружеството е изпаднало в 500 млн. лв. загуба" - яка логика!

127

от село

преди 1 година

Умното и разумното е факт ,нищо .че не е учил в Харвард.

126

До 148

преди 1 година

И освен това при ГЕРБ нямаше война...

125

Поммещ

преди 1 година

Че той Борисов и Делян Добрев си го казаха още в началото на "Подмяната", че първата работа на Харвардските мошеници е да върнат посредниците в газта! Така че , не се учудвайте че газта е скочила десетократно! При ГЕРБ , Булгаргаз договаряше директно с Газпром!

124

АНОНИМЕН

преди 1 година

Всички българи знаем, че това беше целта на продажника Кирил,който се бори с корупцията, да минава газта през негови фирми и да получава комисион.Ние нали сме богати , ще плащаме.Тези от ПП предлагам в Сибир с еднопосочен билет.

123

ПЛОВДИВ

преди 1 година

Чакам компенентното мнение по този въпрос на: Румен Гечев, Румен Овчаров. Корнелия Нинова и СИМОВ...

122

ФАКТ

преди 1 година

ПРИ ГЕРБ ГАЗА БЕШЕ 10 ПЪТИ ПО-ЕВТИН!

121

ЧАО ПАПРИКАШ

преди 1 година

за последно ще напиша тук, че се срамувам че съм българин заради такива като тази медия, като паплача който тук влиза за да докаже българската простотия искайки и защитавайки ГЕРБ и простият им вожд, този народ е вечен роб на простотията....