27

Какво следва

преди 1 година

Заради изборите един кораб с втечнен газ ще намерят къде да го разтоварят. Оттам нататък за други да не се надяваме.

26

Анонимен

преди 1 година

Тези като какви дават акъл на служебното правителство...

25

Анонимен

преди 1 година

Баджанака сърдит, а при предния служебен искаше да разследват и уволняват всички от правителството на Борисов. Сега обаче служебния кабинет бил само да организира избори и да не пипа калинките на крадливата коалиция.

24

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Не се прави, че не знаеш предисторията на преминаване към заплащане в рубли вместо в $. ЕС и САЩ блокираха авоарите на Русия в държави от ЕС и САЩ - около 320 млрд.$ и смятат с част от тях да възстановяват загубите на Украйна от войната с Русия, с останалите - разходите на държавите от ЕС и САЩ по осигуряване на ВСУ с оръжие, включително модерно от САЩ,Германия и т.н. - почти всички държави от Западна Европа се включиха.Обстановката е форсмажор и Газпром я използва за заплащането в рубли

23

алоооо

преди 1 година

къде е свободата на словото след като триете коментари в които няма и една обидна дума ???

22

Анонимен

преди 1 година

Ние като граждани, трябва да бойкотираме бизнесите на Кирчо, жена му, кокорчо и т.н. Сами ще си тръгнат.

21

Анонимен

преди 1 година

До номер 11:Така по този начин цената на Газпром се получава с 60% по-скъпа и естествено целта е България да не се върне към доставки от там.ЕК ни прецаква в случая докато други страни от ЕС си получават по старите договори като си плащат в евро по смерка тип К в Газпромбанк.Ако Кирчо беше направил сметка там и беше продължил договора нямаше да е така.Закопаха ни...живот...нищо не може да се направи по въпроса.

20

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо толкова се пънат с този газпром? Уж втечнен газ щяхме да ползваме? Уж от Азербейджан по тръби през Турция щели да докарат газ. Сега пак. Газпром та газпром - това там Газпром са мафиоти, не го ли разбрахте вече?

19

БАНко

преди 1 година

Зозо , ДОГОВОРИТЕ С ГАЗПРОМ СА ЗА ПЛАЩАНЕ В ДОЛАРИ И НЕ СА ПРОМЕНЕНИ !!! ГАЗПРОМБАНК СИ ГИ ПРЕВАЛУТИРА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА КУПУВАЧА КУРС !!! ПУТИН ПРОМЕНИ МЯСТОТО НА ПЛАЩАНЕ , ТАКА ПАРИТЕ ЗА ДОСТАВЕНА ГАЗ ОТИВАТ В ПРОДАВАЧА , А НЕ В БЛОКИРАНИ БАНКИ ОТ УРСЪСЕЛА ФОРДОЛАЙНО !!! ПУТИН МАРТ МЕСЕЦ : КРАЙ С БЕЗПЛАТНАТА ГАЗ ЗА НЕПРИЯТЕЛСКИТЕ ДЪРЖАВИ !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Защо цената на газа на американския Henry Hub са 5 пъти по ниски от спот цените на TTF в Холандия. Това по дефиниция не може да се нарече ефективен пазар. Защо договора на Булгаргаз е обвързан именно с цената на TTF. Много подозрително изглежда всичко това. И най малко " пазарно" . Икономиките на организацията ЕС не могат да издържат на тези високи цени. До време правителствата ще дотират цените на газа.

17

БАНко

преди 1 година

ПО РЕШЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА , ДОГОВОРИТЕ С ГАЗПРОМ СА ПРОМЕНЕНИ В ЧАСТТА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ ЦЕНАТА НА ГАЗА !!! РЕШЕНИЕТО Е ЗА БАЗОВА ЦЕНА СЕ ВЗЕМА ПАЗАРНАТА , НА АМСТЕРДАМСКИЯ ХЪБ !!! ЦИТИРАМ ПУТИН ОТ 2021 ГОДИНА: ЦЕНИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ УВЕЛИЧАВАТ , ЗАРАДИ НЕДАЛНОВИДНАТА ПОЛИТИКА НА ЕВРОПА И СТРАХА ОТ ЗАБОГАТЯВАНЕ НА РУСИЯ" !!!

16

Зозо

преди 1 година

До БАНко....СПИРА СЕ ГАЗА НА НЕПЛАТИЛИТЕ , КИРЧО БЕШЕ ПЪРВИ...... Ей руски, стига лъга! Къде в договора пише, че трябва да се плаща в рубли? Мръ/сник! Свърши вашата, бегайте си в Сибир!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Кой и как определя т.н. спот цени в ЕС? За това малко се знае и е тема табу. Някой наясно ли е?

14

БАНко

преди 1 година

Зозо , РУСИЯ Е СПИРАЛА ГАЗА ДО СЕГА ВИНАГИ НА 28 ЧИСЛО ОТ МЕСЕЦА !!! ЗАЩОТО !!! ЗАЩОТО 27 Е ПОСЛЕДЕН ДЕН НА ПЛАЩАНЕ !!! СПИРА СЕ ГАЗА НА НЕПЛАТИЛИТЕ , КИРЧО БЕШЕ ПЪРВИ !!!ТУРБИНАТА НА СИМЕНС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 40 ГОДИНИ НЕ СЕ ВЪРНА НА ГАЗОПРОВОДА , ОСТАНА ПРИ УРСЪСЕЛА ФОРДОЛАЙНО В ГЕРМАНИЯ !!!

13

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

От три месеца не даваме руска газ на БГ и пак се оправят...

12

До 10

преди 1 година

Балкански поток ни носи милиони евра комисионни от транзита на газ за ЕС....Газопровода на българска територия е наша собственост и Путин не може да ни поставя каквито и да е условия за газта по него.....Ние сме ЕС а не путинова губерния...

11

Анонимен

преди 1 година

Защо договорът за доставки на газ от Азербайджан е по формула, базирана на цените на петролните деривати, а този с Газпром ЕС ни е накарал да подпишем по друга Формула, базирана на някакви спот цени в Холандия? Някой наясно ли е защо е тази непоследователност.

10

КОНЕКТОРЪТ С ГЪРЦИЯ

преди 1 година

СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ....

9

Анонимен

преди 1 година

Демек Кире па е лъгал като за световно....

8

Арести за Борисов

преди 1 година

Преди години искаха да заробят трайно БЪлгария като чрез корумпирани политици нашия народ да пати цели пет газопровода през България за Сърбия.. ЗАЩО Престъпниците около Борисов финансираха газопровода от Турция за Сърбия с ограбени милиарди от българския народ.. ГАЗПРОМ са достатъчно богати и можеха да финансират всичко по отработени схеми .Оказа се че прахосниците начело с Борисов щедро не искат пари поне за изплащане на Балканския поток..