16

watermann

преди 2 години

Ама в бургас искат безплатна вода ли ? Такъв филм няма. Водата се изпомпва от воден хоризонт на голяма дълбочина по принцип. За това се искат помпи , поддръжка , ел.енергия. Те не са безплатни.

15

Анонимен

преди 2 години

Та кмета ни в Бургас , има тесни отношения с шефа на ВИК! Дори кара , наемателите си на общински жилища , да плащат предварително 120 лв.вода , като залог че всеки месец ще са изрядни към ВИК .Тези пари стоят в касата на община Бургас , заедно с предварително платени три наема , които са върху , останалите наеми на месец ! Тези пари ти ги връщат , само ако напуснеш , общинското жилище , а парите си ги ползват от общината , без лихва , те задържат парите на наемателите си !

14

хахах

преди 2 години

от какво се оплакват,когато заплатите поскъпваха слагайки им по една нула отзад,никой не ревеше,освен това сега ще има за още по-тлъсти премии на инкасаторите(нещо,което никъд епо света не съществува,всички са с много дебели връзки назначени и живеят по добре от митничарите)

13

Анонимен

преди 2 години

Хотелиери обжалват скъпата вода в Бургас или се заканиха да обжалват са две различни неща на български! В редакцията толкова ли сте неграмотни та не различавате сегашно и бъдещо време? Как да ви вярваме на написаното? То пък кой им вярва вече? То пък една редакция - 4-вокласници с незавършено, съдейки по граматиката!

12

ВиК

преди 2 години

По места са на подчинение на кметовете.И всеки кмет си слага негов човек,за да си получава процентите.Всички бургазлии знаят колко е крадлив техния ГЕРБ -кмет.

11

Евроатлантик

преди 2 години

Никаква аванта,и тока трябва тоя месец трябва да скочи с 50,%,слагайте маските да не можете да протестирате.

10

Теди

преди 2 години

Как може такова нещо 9 да им пожелавате да фалират

9

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Бургас стана от милионер - милиардер докато разни миекащи селяни се мислят за граждани. Мястото на половин бургазлии е по АПКтата, само там има полза от тях

8

Новият главен

преди 2 години

Пожелавам на всички "хотелиери" и притежатели на къщи за гости не само фалит, а цялата тежест на закона

7

Анонимен

преди 2 години

В Бургас протестирали защото водата им станала 4.30 , а във Варна стана 4.50 . Там спят ли ... уж бяха много будни в блокадите искащи промяна

6

Анонимен

преди 2 години

8 лв кюфте

5

Анонимен

преди 2 години

Не е заради недостиг на вода, а заради скъпия ток нужен за работата на помпите.

4

Анонимен

преди 2 години

Като почнат да плащат всички данъци и спрат да дерат кожи, може да обжалват. Дотогава плащайте като суданци.

3

Анонимен

преди 2 години

Обясниха го защо се налага вдигане на водата на много места драстично, не само в Бургас. Защото преди ако са плащали по 50 хиляди грубо за ток, където водата се доставя с помпени станции, сега сметките им са по 200 хиляди. Водата от два дни е над 4 лева и във Варна, Силистра и на много други места.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

правят ДАЛАВЕРИ яко

1

Защо помощ

преди 2 години

От правителството?Нали си имате "успешен"кмет от ГЕРБ?Неговите хора ви вдигат водата?Защо цялата държава да плаща кражбите на кмета ви?