15

72949

преди 1 година

До До 1 Вземи прочети малко,Тайван е най-големият износител на чипове в света.А кой е най-големият им консуматор САЩ,тия няма да ги оставят в ръцете на китайчето.При ученията на Си изведнъж се оказали от другата старна на Тайван 4 разрушителя и постоянно базирания самолетоносач в Япония изчезнал от радарите.Ти няма ли да се оплакваш.Докато Тайван е най-големият производител и износител на чипове САЩ няма да допуснат някой друг да го командва

14

Анонимен

преди 1 година

До 17 Китай каква численост им е армият случайно да знаеш? А числеността на цял Китай? Китай ако реше ще изоре за 1 седмица САЩ/еврейте без проблем.

13

mm

преди 1 година

Америка най обича да създава проксита по целия свят и да ги използва в даден момент ,то не е Украйна,Тайван ,Косово и т.н, няма спор да им се признае ,че е мега добра тактика ,други да се трепят за товите интереси

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен16 Коя сопа ще играе? Колко десетки трилиона Китай като заем дава на "могъщите" САЩ/евреи. И кога САЩ/еврейте ще им ги върнат?

11

До 15

преди 1 година

Нека се опитат да си го вземат :)))))))))))

10

Анонимен

преди 1 година

Китай много добре знае какво дърво ги чака само да стъпят на криво :) Така, че ще лаят па шъ млъкнат...иначе ще играе сопата :))

9

На

преди 1 година

цял свят е ясно, че освен мания за величие в главите на краварите няма нищо. С този си ход го доказват за N-ти път. Но Китай ще си вземе Тайван, та ако ще ония отвъд океана да се разцепят откъм гърба.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 САЩ/еврейте, защо не няпаднат Китай нали все искат демокрация да внасят в комунистическите държави?

7

Анонимен

преди 1 година

Еврейте подпалват света с войни, а след това се чудят, а, бе защо все ни гонят...

6

Анонимен

преди 1 година

Украйна = Косово = тайван = Македония

5

mm

преди 1 година

Ще ги думнат ,това е проблем който така или иначе някога във времето трябва да се реши военно ,както си правят ученията и ще ги запукат ,нещо подобно на Русия-Украйна.Лошото е ,че една такава война ще предизвика такава криза по света която икономистите даже не са си представяли

4

Анонимен

преди 1 година

Тези двете що са с лигавници. И двете знаят, че това с вируса е лъжа. Всичко е цирк за пред хората.

3

Анонимен

преди 1 година

До До 1/6 Ако китайчетата "решат да резнат наръпаната ябълка" после ще ръпат .... на Си за закуска, обяд и вечеря.

2

До 1

преди 1 година

Вземи си обърни пикливия айфон и виж какво му пише на гърба - Designed by Apple in California, assembled in China. Ако горките, както ги наричаш, китайчета решат да резнат наръпаната ябълка сте чао. А не само наръпани ябълки произвеждате в Китай, а кажи-речи почти всички масовки.

1

Кики

преди 1 година

Китай произвежда страхотни количества от нискокачесвени стоки.Мания за величие базирано на милиард и половина човешки същества чийто живот няма особена цена.