7

Тъжно !

преди 1 година

Превозвачи ?! Та те не можаха една стачка да направят за толкова милиони ,откраднати от тях ! В Гърция като започне стачка , трае по една-две седмици и цялата страна е затворена ! А в България за 32 г. няма нито една НИТО ЕДНА стачка за каквото и да било !!!! Робски народ ! Суверен от бълхи !

6

Анонимен

преди 1 година

Ще има да чакат! Дедо Еконтий се изниза като да не казвам какво. И остави кашата която забърка на следващите. След като 7 месеца наговори един куп лъжи и глупотевини. И след него потоп!

5

Totko

преди 1 година

Много нахални са превозвачите!Колите да им покриват масрафа,а те да трошат.

4

Радослав

преди 1 година

И да се изисква държавата да инвестира в инфраструктурата където трябва, а не все да искат отсрочки и помощи!

3

Радослав

преди 1 година

Какви дългосрочни политики очакват тези от министър който ще е 2 месеца на поста? Какви промени когато тол таксите се гласуват в парламента, а парламента е разпуснат и няма кой да ги гласува тези промени? И тези индивиди бизнес управлявали, хаха! Той човека докато научи къде му е офиса и трябва да го освобождава, те цялостна промяна в политиката очаквали, хаха! Тол таксите са си добре, трябва контрол при събирането им, ДАИ да си върши работата и да следи за претоварване на камионите!

2

мин.на транс.

преди 1 година

Нека чакат......

1

Анонимен

преди 1 година

Милионерите скимуцат,че им било скъпо да плащат тол такси. Като в знак на протест,на площада пред парламента,щели да си демонтират ритуално устройствата за манипулация на тахографа, всяко на цена около две хиляди евро,в зависимост от изпълнението и вложената технология. И майбахувите щели да си продават.