265

The EU

преди 1 година

Явно рашките съвсем се оплетоха, че да плашат с ядрено оръжие... Това е видим признак на слабост, които скоро ще лъсне с все по-голяма сила.

264

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е че има консенсус по въпроса. Ядрените оръжия са вредни за вашето здраве.

263

Анонимен

преди 1 година

Боже мой, колко неграмотници с мозъчна ампутация са се събрали в този форум? Някой чете ли коментарите или девиза е всичко вътре пък какво сабя покаже!

262

Правда

преди 1 година

Голяма наглост и арогантно е Русия да си преписва с измама престъпните дела на жертвите си, както правят и ислямските терористи,като ядрената заплаха не само защото постави в риск цялото човечество чрез атакуване на едната ядрената централа на Украйна и окупиране на другата,използване на забранени от международното право ракети като фосфорни и вакуумни,причиняващи големи поражения,мъчителна масова смърт и е в съюз с др.режими с ядрени оръжия като Иран,Китай и води грабителска геноцидна война!

261

Анонимен

преди 1 година

Запада ако искаше ядрена война москва ве4е щеше да е дупка с блатна вода а раснята избита до крак ....И винаги моще да им го осигури ако гноми не свърши на въжето

260

Анонимен

преди 1 година

***, единственият който лъже си ти. И лъжеш само себе си. Не си нито читател нито историк нито лекар камо ли българин и подобните ти никове. На никой не му дреме и колко плюса ще си набиеш сам. Руснаците набиват ракети на бандерите, а ти си смешка с твоите плюсчета и коментарчета. Просто си един жааашък троллл.

259

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Русия и руските медии винаги лъжат. Лъжат нагло и арогантно. Но руснаците им вярват, и искат и другите да им вярват. А който не им вярва следва да бъде ликвидиран.И така и правеха 45г. в половин Европа, докато не ги натириха. Около 10 държави в света имат ядрено оръжие, и всички биха го използвали против Русия, но са достатъчно умни за да не го правят.

258

Кой, кой?

преди 1 година

Запада,или Русия?

257

Анонимен

преди 1 година

Рашист ли е - лъже !!!

256

Абе ти "От хора

преди 1 година

До От хората............Знаеш ли защо бомбардираха Сърбия?Знаеш ли,че Български Миротворци на мисия в Косово са разказвали за бентове от човешки тела в планинските рекички там!Ако не се беше намесил НАТО,щяха да избият де що има,също като Руските си ментори - идеолози на войни и насилие!

255

Ядрените Терористи

преди 1 година

От Русия пак плашат света!....Но от "Империята на злото" какво да очакваш?Те живеят все още в 18 век,а лидерът им се сравнява с Петър 1!.....Олеле Боже - прибери си вересиите!

254

Гражданин

преди 1 година

Това като приказката за кривата ракета дето й е малък космоса. Кой започна войната в Украйна като се кълнеше че няма да напада? Кой заплашваше Скандинавците че като влезнат в НАТО ще предизвикат война? Кой заплашваше даже Балканите с бомби?- РашънитеА сега пак Запада им виновен. Цинизъм по руски. Така се нарича това.

253

Руските глупости

преди 1 година

Нямат край

252

От хората

преди 1 година

Хей,изглежда имаме избирателно мислене.Помните ли с какви бомби се бомбардираха сръбските градове от НАТО и какъв е срока на разпадане на някои от състава. Категорично съм против това,което става в Украйна ,но нека сме обективни.

251

Анонимен

преди 1 година

274 аре бЕгай. Утре пак ела да ти надупча заддника който имаш на мястото на главата. Тролеж нещастен избанен отвсякъде

250

Анонимен

преди 1 година

273 *** ти нямаш представа от нищо. Има понятие християнска култура. Ей така някой ги смесил, щото бил *** според теб. Ама ти отде да знаеш все пак си с племмената обща култура на байдън джендерастите :))

249

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 273 "Което е достатъчно красноречиво." КАзах ти вече, когато си опрял до това да си фантазираш, за да се чувстваш по-добре, е време да се позамислиш ... Айде със здраве, ти тук стана банален и откровено безидеен, нямаш тема ...

248

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 272 Аз дори не съм всяка седмица тук, камо ли "всеки ден", а освен да си се представяш като голям разбирач и ев-ч май реално за нищо не те бива. Бегай в дира, да огрееш и там. Може и да ме "срещнеш", нали казваш, че и там съм бил :)))) Това поколение големи провали излязоха повечето.

247

Анонимен

преди 1 година

269 *** определено излъга. Ако са ти останали само на днеса коментарите, означава че са те избанили от всякъде другаде. Което е достатъчно красноречиво.

246

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 271 Обща култура не означава "племена", да не говорим, че смесваш култура и религия. Изобщо, тук прелива от "мозък".